عرض شد دوستانی که از ضحی کیش سروریس داشتن اصلاعاتشون اومد تو سرور مخابرات یعنی منبعد از این یوزر مخابرات هستن برای پشتیبانی با 2020 می تونن تماس بگیرن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عرض شد دوستانی که از ضحی کیش سروریس داشتن اصلاعاتشون اومد تو سرور مخابرات یعنی منبعد از این یوزر مخابرات هستن برای پشتیبانی با 2020 می تونن تماس بگیرن
دوست عزیز یه تست سرعت لطف می کنی ؟ دوستان طریقه این کار رو تو فروم توضیح دادن ؟ خیلی ساده است
من الان خودم 2 مگ دارم سرعت دانلودم همونی بود که هست چه تورنت چه غیر اون
یه مثل خیلی ساده هست عزیز همه هم رعایت می کنن از گرون فروش نخر حالا شما هم از مخابرات سرویس نگیر اگه فکر می کنی دزد هستن
شرکت که زیاده خوب از اونا بگیر که اعصابت هم بهم نریز ه
زحمت می کشید یه تست سرعت بزارید
گراف نت ورگس چیز خوبی رو نشون می ده![]()
دوستان مدیر ممکنه کاری کنید که دیگه پستهای من احتیاج به تایید شما نداشته باشه
مثلا الان من می خوام گراف سرعت رو بزارم که با 2 مگ دارم بالای 400 کیلو بایت دانلود می کنم ولی باید به تایید شما برسه![]()
این دوتا عکس تست های منه
سرویس 512 - 4 گیگ
عکس اول زمانی که ضحی کیش بودم
اینم تست همین الان من
512-4 گیگ آشنای اول
فرقی هم نمی کنه سرور داخل باشه یا خارج کشور
من با 2020 تماس گرفتم گفتن این نقل انتقالات تا زمانی که تکمیل بشه یه خورده زمان میبره که گفتم یعنی هفته بعد درسته میشه گفتن که امیدوارن
ولی کنترل پنل آشنای اول خیلی ضعیفه خیلی![]()
کنترل پنل آشنای اول اون مواردی که باید بریا یوزر داشته باشه که یوزر رو سر در گم نکنه داره شما تو ضحی کیش تا جایی که می دونم نمی تونستید چند بار شارژ موقت رو انجام بدید ولی اینجا بستگی به اپراتورش داره اگه بخواد می توند 10 بار بهتون 50 مگ 50 مگ شارژ موقت بده (البته اگه بخواد !!!) ولی خوب معمولا دوستان این کار رو نمی کنن !!!
حالا اگه شما یه گراف بزارید بد نیستا !!!
اینم برای همین الان من
البته اینم بگم که برای خودم هم یه مقدار عجیبه که چرا اینقدر سرعت رو کشیدن بالا تا امشب که برم و بپرسم![]()
زیاد واسه من مهم نبود دیگه 50 مگ بده یا شارژ موقت داشته باشه چون زمانی که حجم تموم میشد خود پنل باز میشد و پرداخت انجام میدادم
اینم دوتا عکس یکی عکس پنل یکی هم عکس گراف و با IDM هست
قیمت ها که کلا تو پنل زده خیلی فضایی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با نام كاربري ضحي كيشم رفتم تو اشناي اول چرا حجم باقيمونده رو به mb نشون ميده/من اونجوري عادت كرده بودم كه ضحي كيش به ريال نشون ميداد
ميشه تنظيمات اشناي اول رو جوري كرد كه به ريال نشون بده حجمو
اين طرحاش چي ميگه
مثلا اولين طرحش اينه
1 ماهه(پيش پرداحت)10MB-10GB
چزا سرعتارو ننوشته؟
دومين طرح اشناي اول چي ميگه؟
مبلغ قابل پرداخت0
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)