تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1948 از 2376 اولاول ... 9481448184818981938194419451946194719481949195019511952195819982048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,471 به 19,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

كبرپور: حدود 20 ميليون تومان از استقلال طلب دارم
    عليرضا اكبرپور، مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران كه به دلايلي امسال بدون تيم است، گفت: هنوز 20 ميليون تومان از باشگاه استقلال طلب دارم.

عليرضا اكبرپور در گفتگوي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اميدوارم امسال استقلال قهرمان شود، من هنوز يك استقلالي هستم و به موفقيت تيم محبوبم علاقمندم.

وي افزود: زماني كه با اين تيم قهرمان ليگ شديم قرار بود 10 ميليون تومان پاداش بگيرم كه هنوز نگرفته ام من طي نامه اي به مديريت جديد اين ارقام را اعلام كرده ام.

وي تصريح كرد: نتايج را دنبال مي كنم خوشبختانه قلعه نويي استاد دور كردن حاشيه هاست، حاشيه ها دشمن اول تيم هاي استقلال و پرسپوليس اند.

وي در پايان گفت: هر چند با بازي هاي كه انجام شد از هفته بيست و نهم تا حدودي قهرماني پرسپوليس و سپاهان كم رنگ شد اما اين نبايد در روحيه استقلال تأثير گذارد آنها در شرايط خيلي خوب هستند و همه معتقد هستند كه آن ها قهرمان مي شوند.

وي گفت: دوست دارم بدون هيچ دردسري باشگاه پولم را تسويه كند البته به فكر شكايت نيستم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تكرار تاريخ با اندكي تغيير
    باز هم گذر قلعه‌نويي به اصفهان افتاد

روز 27 فروردين 85 و در هفته بيست و نهم ليگ پنجم، استقلال در شرايطي گام به ورزشگاه فولاد شهر اصفهان گذاشت كه براي اميدوار ماندن در راه قهرماني اين ليگ نياز داشت كه الزاما در نصف جهان دست خالي نماند. پيروزي در اين ميدان حكم قهرماني را داشت ولي در غياب عليرضا واحدي نيكبخت واميرحسين صادقي كه آن روزها جزو بازيكنان كليدي استقلال بودند و به علت سه اخطاره بودن نمي‌توانستند در اصفهان بازي كنند، فكر كردن به پيروزي اندكي روياپردازانه بود، با اين حال قلعه‌نويي به نيت پيروزي وارد ميدان شد تا حداقل نبازد و بعد كار را در بازي آخر مقابل برق در آزادي تمام كند. اين استراتژي ژنرال آن موقع جواب داد و تا دقيقه 86 با گل دقيقه 20 غلامرضا عنايتي از ذوب‌آهن پيش بود كه جوئلسون داسيلوا در اين دقيقه كار را به تساوي كشاند ولي استقلال به هدف خود كه نباختن در اصفهان بود رسيد و هفته بعد هم در همايش 100 هزار نفري علاقمندانش در آزادي، چهار بر يك برق شيراز را برد و قهرمان شد.ترس استقلال از ذوب‌آهن به اين خاطر بود كه ذوبي‌ها سه هفته پيش‌تر با پيروزي سه بر صفر مقابل پاس عامل اصلي صدرنشيني استقلال شده بود و ممكن بود بخواهد با تكرار اين داستان، اين دفعه استقلال را از صدرنشيني خلع كند.
    حالا بار ديگر گذر امير قلعه‌نويي به ديار نصف جهان افتاده است. باز هم اولويت استقلال براي حفظ صدر جدول مقابل ذوب‌آهن نباختن است ولي شرايط تفاوت‌هاي عديده‌اي با فروردين 85 دارد چون اگر آن موقع ذوب‌آ‌هن حساسيت جدولي نداشت و فقط براي دل خود و هوادارانش و براي حفظ حيثيت تيمي خود بازي مي‌كرد و حالا درشرايطي از استقلال پذيرايي مي‌كند كه خودش در كورس قهرماني است و پيروزي در اين مصاف خانگي مي‌تواند اين تيم را به صدر جدول برساند.
    مي‌گويند امير قلعه‌نويي مرد روزهاي حساس است و خوب بلد است در بازي‌هاي حساس و پرفشار كار را از آب و گل درآورد و برگ برنده خود را رو كند. حالا امير براي خراب نشدن اين وجهه بايد در اين مسابقه هم فوت كوزه‌گري خود را رو كند. البته ژنرال مي‌داند كه دو همكار سابقش يعني منصور ابراهيم‌زاده و مجيد صالح روي نيمكت ذوب‌آهن هستند و تا حدودي با ترفندهاي او آشنا هستند ولي اينها دليل نمي‌شود كه قلعه‌نويي با ترس راهي اصفهان شود چون ترس برادر مرگ است. او بايد بداند كه در اين فرصت اندك ديگر فرصتي براي تغيير سيستم ندارد و فقط بايد تا چهارشنبه با همان «آناليزهايي»! كه سنگ آنها را به سينه مي‌زند روي از كار انداختن ماشين تهاجمي ذوب‌آهن كار كند. نه اينكه شاگردان ابراهيم‌زاده غول فوتبال باشند و وحشت‌انگيز جلوه كنند ولي استقلال اين روزها تيم قابل اعتمادي نيست. تيمي كه طي سه هفته برتري شش امتيازي خود نسبت به ذوب‌آهن را به يك امتياز تقليل داده، اگر در اصفهان با حواس جمع حاضر نشود، همين برتري يك امتيازي را با عقب‌ماندگي دو امتيازي تعويض خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال و حريفي به نام آقاي داور، يار دوازدهم تيمها

وقتي فيروزكريمي سرمربي سابق استقلال و مربي فعلي صباباتري در كنايه اي طنز در برنامه 90 مي گفت كه با باب كردن اين كلمه كه اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است دارند پدر تيمها را در مي آورند؛ شايد تنها كساني كه به عينه مصداق اين موضوع را درك ميكردند طرفداران تيم استقلال بودند كه هربار طعم ناداوري داوراني را مي چشند كه به زعم گفته هاي كريمي در پشت شعار اشتباهات( داوري جزيي از داوري است) ناتواني خود را پنهان كرده اند.
    بازي استقلال تهران و پيكان قزوين نيز مصداق بارزي از ناداوري بارزي بود كه آقاي عنايت پلو(ماركوپولوي فدراسيون) حتما با توجيه آن ، نهايتا ...

اين آقاي ناداور را در نهايت به دو جلسه محروميت از داوري محكوم مي سازد.
    اما داستان اينجاست ، اين برخورد چه سودي به حال استقلال و امتيازات سوخته آن دارد،!!! و چرا اصلا داوراني كه در حد ليگ نيستند ؛ بايد قضاوت بازي هاي حساسي را در اين مرحله از بازي هاي ليگ بر عهده گيرند.
    نه آقايان نه تنبيه داور بازي مشكلي را حل مي كند و نه اعتراف به اشتباه آقايان ؛هرچند متاسفانه آقايان پرروتر از اين حرفها تشريف دارند و در لابي كميته انظباطي حتما مربي و بازيكنان استقلال را به خاطر حرف حق گفتن عليه داور تنبيه مالي مي كنند تا انشا ا... هيچ داوري ديگر اشتباه نكند.
    گوشه هايي از ناداوري امروز
    اما گوشه هايي از ناداوري امروز مي توان به آفسايدهاي نابجاي داور و حتي گلي كه به احتمال قريب به يقين درست بوده اشاره كرد.
    متاسفانه كمك داور با عجله بيجاي خود گل درست عليزاده را كه در هنگام رسيدن توپ به وي در حالي كه درآفسايد نبوده را آفسايد اعلام مي كند و بر عدم آشنايي خود به اصول اوليه آفسايد گيري صحه مي گذارد. چند صحنه ديگر آفسايد نيز بسيار مشكوك و عمدي به نظر مي رسيد.
    در صحنه ديگر پنالتي مسلم لطفي بر اكبرپور را داور بهعمد به هيچ مي انگارد (گويي ايشان منتظر بودند كه آقاي اكبرپور به رحمت خدا واصل شوند) كه اين موضوع مسلم نيز نشان ميدهد كه اين داور توسط مافياي بيرون از زمين مامور شده بود كه بازي را به تساوي بكشاند.
    در مورد سوتهاي بيجاي داور مسابقه هم كه همه به شكل واضح آنچه را كه بود به عينه ديدند.
    اما سخني با آقاي شريفي مسوول كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، واقعا كه با برنامه اي جالبتان چگونه توانستيد فحاشي را از ورزشگاه ها از بيخ وبن بركنيد.
    مرد مومن به جاي اين همه نشان دادن اينكه مرد با حجب و حيا و اخلاق مداري هستيد حداقل بازي ها را بدون تماشاگر برگزار كنيد تا اينقدر به بازيكنان تيم هاي مهمان اهانت نشود .
    امروز تماشاگران حاضر در ورزشگاه آنچه حرف ركيك در چنته داشتند و لايق خودشان بود نثار بازيكنان استقلال كردند، آيا به جاي برخورد با خود تماشاگران ، باشگاهها را جريمه مي كنيد باشگاههايي كه از اين حربه براي متوقف ساختن ميهمامانشان استفاده ميكنند. و ابايي از پرداختن جريمه ندارند وحتي منكر تخلف از سوي تماشاگرانشان مي شوند.
    آري ؛ بي شك بايد به حال اين فوتبال و برنامه ريزان آن گريست كه در روز روشن سر مدعي قهرماني را مي برند و بعد هم ميگويند اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. واقعا براي اين فوتبال متاسفيم؛ متاسف.

نکته :
    آري ؛ بي شك بايد به حال اين فوتبال و برنامه ريزان آن گريست كه در روز روشن سر مدعي قهرماني را مي برند و بعد هم ميگويند اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. واقعا براي اين فوتبال متاسفيم؛ متاسف.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براي سفر به قطر و امارات / فدراسيون فوتبال فهرست استقلال را عودت داد / شلم شوربا در فهرست کادر فنی : 11 نفر اعضای کادر فنی رکوردی فراتر از کتاب گینس

فدراسيون فوتبال فهرست 50 نفره استقلال را به اين باشگاه عودت داد.

در نامه مهدي محمد نبي دبير فدراسيون فوتبال به باشگاه استقلال عنوان شده اين دو فهرست براي حضور اين تيم در قطر و امارات به دليل حضور بيش از 40 نفر در فهرست بازگردانده مي شود تا شمار نفرات كم شود.
    باشگاه استقلال همانند فهرست 50 نفره اي كه براي بازي مقابل الاتحاد به فدراسيون تحويل داده دو فهرست ديگر براي حضور در قطر و امارات جهت بازي با نمايندگان اين كشورها در ليگ قهرمانان آسيا، براي تاييد به فدراسيون فوتبال تحويل داد اما نبي به دليل اينكه شمار نفرات اين باشگاه بيش از 40 نفر است اين فهرست را به اين باشگاه بازگرداند.
    اين در حالي است كه استقلال 26 بازيكن، 11 عضو كادر فني و 4 مقام رسمي باشگاه را در فهرست خود دارد و چند همراه نيز در فهرست اين تيم به چشم مي خورد.
    فدراسيون نه تنها به باشگاه استقلال بلكه به 3 تيم ديگر ايراني هم اين نامه را ارسال كرده كه براي سفرهاي بعدي فقط بايد نام 40 نفر را در فهرست خود داشته باشند.
    باشگاه استقلال براي سفر به عربستان 50 نفر را در فهرست خود دارد و حتي با مسئولان باشگاه الاتحاد براي حمايت اين 50 نفر به توافق رسيده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نوعی و قصه استقلال این فصل : نه...پشت سرت را نگاه نکن...!!

شهاب احمدی / خبرگزاری پارس فوتبال

1-شاهکار جام ملت ها برایش خیلی گران تمام شد . عملکرد ضعیف او در جام ملت ها و حذف زود هنگام تیم ملی ایران زندگی ورزشی امیر قلعه نویی را وارد فاز جدیدی کرده بود. گرچه او مدتی پس از شاهکارش همچنان با اعتماد به نفسی فوق العاده(که تنها مختص خودش است) از کرده هایش دفاع می کرد اما پس از مدتی تغییر رویه داد و ارام ارام به گوشه ای رفت و خودش را از هیاهوی تند انتقادات دور نگه داشت. او به گوشه ای رفت و ارام گرفت تا کم کم خاطره ی تلخ تیم ملی و شاهکار امیر قلعه نویی از اذهان پاک شد...

2-شاهکار های ناصر حجازی و سپس فیروز کریمی در استقلال ؛ بد ترین فصل چند سال اخیر ابی ها را با رتبه ی تاریخی سیزدهم در پی داشت. به همین دلیل استقلال در جام حذفی به دنبال حیثیت از دست رفته ی خود می گشت و در این راه دست به دامان امیر قلعه نویی شد . مرد گوشه نشین و منزوی ان روزهای فوتبال ما بار دیگر به میادین بازگشت.گرچه خاطره ی تلخ شاهکار او و همکارانش در رابطه با حذف استقلال از لیگ قهرمانان هنوز هم ذهن تیفوسی ها را خط خطی می کرد اما به هر حال در ان شرایط بحرانی ؛ امیر بهترین فرد برای پایان بحران استقلال بود. امیر برای پاک کردن این خاطره ی تلخ از ذهن هواداران استقلال نیاز به قهرمانی داشت و اصلا هم مهم نبود که این قهرمانی چگونه به دست می امد. دست های طالب لو و علیزاده کافی بود تا امیر قلعه نویی جام دیگری را برای استقلال به ارمغان اورد. گرچه سهم امیر قلعه نویی در این قهرمانی اندک بود اما به هر حال او سرمربی تیم قهرمان بود و در ارشیو این جمله ثبت شد: استقلال قهرمان جام حذفی ؛ سرمربی: امیر قلعه نویی...

3-گرچه ریخت و پاش های ابی ها در فصل نقل و انتقالات به اندازه ی قرمز ها نبود اما باز هم در نوع خود جالب توجه بود. قلعه نویی بهترین استقلال چند سال اخیر را دور هم جمع کرد تا با توپی پر روانه ی لیگ و اسیا شود بلکه بتواند با قهرمانی های پیاپی بار دیگر خودش را به منتقدانش ثابت کند. گرچه تیم او در اوایل می لنگید اما به مرور خودش را پیدا کرد و توانست ارام ارام خودش را به صدر نزدیک کند. استقلال از بحران های پرسپولیس و سپاهان بهترین استفاده ی ممکن را برد و توانست صدر نشین لیگ برتر شود. امیر زود تر از ان چیزی که به نظر می رسید به صدر رسیده بود...

4- اصلا مهم نیست که استقلال چه طور برنده می شود ؛ اصلا و ابدا... برای امیر فقط برد مهم بود. او برای ساکت کردن منتقدانش فقط به برد نیاز داشت...اصلا مهم نیست که استقلال تمام گل هایش در برابر مقاومت سپاسی را در ورزشگاه ازادی از روی سانتر به ثمر می رساند. اصلا مهم نیست که پایه و اساس این تیم روی حرکات از جناحین و به خصوص حرکات خسرو حیدری است. استقلال در هر بازی 5-6 گل می زند ؛ استثنا هم ندارد و به هیچ تیمی هم رحم نمی کند. حالا در این میان اصلا مهم نیست که 80 درصد گل ها و حملاتش روی حرکات از جناحین و سانتر روی دروازه می باشد. اصلا چرا نباید باشد؟؟ وقتی هیچ تیمی نمی تواند درک کند و بفهمد که تمام استقلال روی جناحینش خلاصه می شود ؛ امیر چرا نباید همین رویه را ادامه دهد؟؟ با همین رویه 5-6 گل در هر بازی می زند ؛ استثنا هم ندارد...حالا در این میان نهایتا یکی دو مربی هم پیدا می شوند که دست استقلال را می خوانند و جناحین را می بندند اما این مورد هم اصلا مهم نیست چرا که تعداد این جور تیم ها و مربیان همان طور که گفته شد در خوشبینانه ترین حالت به 2 یا 3 تیم می رسد. وقتی سطح دانش فنی اکثر مربیان ما این قدر پایین است امیر چرا باید رویه اش را عوض کند؟؟ تیم او می تواند با همین رویه قهرمان شود(همان طور که قبلا هم با امیر قهرمان شده بود) حالا اصلا و ابدا مهم نیست که نام این رویه <علی اصغری مدرن> است...

5- گرچه امیر از لحاظ فنی تغییر زیادی نکرده بود اما از لحاظ اخلاقی دچار تغییرات غیر قابل باوری شده بود. تیم او در هر بازی 5-6 گل می زد اما او در عین ناباوری پس از پایان بازی از تیم حریف تمجید می کرد و مربیش را می ستود!! دیگر آنچنان خبری از ان حرکات کودکانه و اعتراض های بی مورد در کنار زمین نبود ؛ بیشتر انرژی اش را صرف هدایت تیمش می کرد تا اعتراض به داور مسابقه. دیگر در باخت هایش خبری از دست های پشت پرده و فعالیت های مرموز انان نبود ؛ باخت را می پذیرفت بهانه های عجیب و غریب نمی اورد و دیگر نمی گفت که اگر فلان توپ گل می شد اوضاع 360 درجه تغییر می کرد(نه این که نمی گفت ؛ کمتر می گفت.) گویا فاجعه ی جام ملت ها امیر را با تجربه تر و پخته تر از گذشته کرده بود...

6- امیر روی صندلی نشسته و به فکر فرو رفته است. هنوز هم کابوس جام ملت ها رهایش نمی کند. به این فکر می کند که اگر فلان کار را می کرد و یا اگر فلان سیستم را انتخاب می کرد شاید الان او جزئی از تاریخ فوتبال این مملکت شده بود و هزاران هزار اگر و امای دیگر پیرامون تیم ملی و فاجعه ی جام ملت ها... اما نه ؛ او فعلا کار مهم تری از فکر کردن به گذشته پیش رو دارد... تساوی استقلال در قزوین شرایط را برای او و تیمش حساس تر و البته سخت تر از گذشته کرده است و همه چیز در نبرد حساس فولاد شهر خلاصه می شود . گر چه تیم امیر علی رغم اینکه در هر بازی 5-6 گل می زند ؛ همچنان قابل نقد است اما به هر حال تیم او دارد قهرمان می شود و همین قهرمانی برای ساکت کردن منتقدانش کافی به نظر می رسد. او تیمش را <قهرمان> می کند و در فوتبال امروز همین 6 حرف است که تعیین کننده می باشد حالا با سانتر یا بدون سانتر.... افکارش از تیم ملی فاصله می گیرد ؛ به دور تر می رود...فصل هایی را که با استقلال تا استانه ی قهرمانی پیش رفته بود. او خیلی از هفته های پایانی و بازی های سرنوشت ساز روزهای اخر خاطره ی خوشی ندارد...از روی صندلی بلند می شود ؛ او باید به افکارش سر و شکلی ببخشد. گذشته ؛ راهی برای بازگشت به ان وجود ندارد و امیر امروز باید به اینده فکر کند ؛ به جایی که امروز قرار دارد و فردا قرار خواهد داشت... او می تواند خودش را در تاریخ استقلال با قهرمانی در لیگ برتر جاودانه کند اما لازمه ی این کار این است که در این چند بازی پایانی تمام و کمال روی تیمش متمرکز شود و به هیچ چیزی جز قهرمانی فکر نکند... منتقدانش ؛ جام ملت ها ؛ تیم ملی ؛ کنایه های روزنامه ها و ورزشی نویسان همه و همه در این چند هفته باید به بایگانی سپرده شود... آری...امیر قلعه نویی پیش برو و اگر می خواهی موفق شوی پشت سرت را هم نگاه نکن...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نویی: شاید قهرمانی ما برای فدراسیون بد باشد

همه چیز علیه من است چرا در این شرایط باید باور کنم اوضاع عادی است؟

«وقتی قبل از بازی با سپاهان گفتم من به این شرایط مشکوکم خیلی ها گفتند تند رفتی و اوضاع این طورها هم که می گویی نیست؛ ولی همه در آن بازی دیدند که چطور سر استقلال بریده شد. مثل بازی رفت با همین تیم». امیر قلعه نویی با گفتن این جمله، انتقاد از فضای موجود بر فوتبال ایران را آغاز کرد. انتقادی که به کمیته داوران و حتی مدیران رده بالای فدراسیون فوتبال کشیده شد. او می گوید: «بعد از بازی با پیکان، داور آمد پیش من و گفت من آن صحنه را آوانتاژ دادم تا بازی ادامه پیدا کند. سوال من این است زمانی که پنالتی اتفاق می افتد، بهترین تصمیم برای هر داور چیست؟ این توجیه برای من یک نفر قابل پذیرش نیست که داور بی غرض این تصمیم را گرفته باشد. من حتی گل علیزاده را هم درست می دانم و فکر می کنم کمک، بی دلیل پرچم زد. اینها همه مشکوک است».
    سر مربی آبی ها بعد از آنکه اتفاقات بازی را مرور می کند، درباره فدراسیون هم حرف می زند: «من اگر با برخی افراد سازش می کردم خیلی راحت در تیم ملی می ماندم؛ اما نخواستم این کار را بکنم. حالا همین کار من باعث شده آقایان برای فنای من نقشه بکشند. مشخص است که نمی خواهند قلعه نویی قهرمان شود. این قهرمانی خیلی حرفها می تواند داشته باشد و طبیعی است که نگذارند من قهرمان شوم. شما ببینید در بازی های حساس چه بلایی بر سر تیم ما آوردند. در دو بازی رفت و برگشت با سپاهان و خیلی بازی های دیگر. اینها همه اش معنا دارد. من یکی که نمی توانم باور کنم همه چیز اتفاقی است».
    سر مربی آبی ها برای آنکه تیر آخر را زده باشد چند جمله دیگر هم می گوید: «من خواهش می کنم از همه رسانه ها که مواظب بازی ما با ذوب آهن باشند. ببینید در این بازی چه می شود و چه تصمیم هایی گرفته می شود. مطمئن باشید اگر عدالت پیاده شود ما حقمان را از این بازی می گیریم».

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی‌ها ادبیات چاله‌میدانی دارند
    واعظی‌آشتیانی: «نبی» نمی‌تواند برای ما تعیین‌تکلیف کند

انتقاد تند و تیزی از وضعیت داوری در هفته‌های پایانی لیگ داشتید.

من که محترمانه حرف زدم و چیزی نگفتم. خوشبختانه مثل بعضی‌ها ادبیات «چاله‌میدانی» ندارم و محترمانه اعتراضم را گفتم.

گفته بودید رئیس کمیته داوران هم فقط توجیه می‌کند؟

مگر حرف اشتباهی زده‌ام؟ کی و کجا داوران خاطی را مجازات کرده‌اند تا اشتباهات آنها کاهش یابد؟

در مورد مصاحبه جهانبازی علیه بازیکنان و مربیان استقلال چه صحبتی دارید؟

اعتراض ما از طریق یک اطلاعیه عنوان می‌شود و همه حرفمان را در آن اطلاعیه زده‌ایم.

چنین اتفاقاتی و درگیری‌هایی روی کار تیم شما تأثیر منفی نمی‌گذارد؟

نه، به این دلیل که ما کار خودمان را انجام می‌دهیم. هیچ حاشیه و حساسیت در مجموعه استقلال وجود ندارد و تمام تمرکزمان به ادامه بازیهاست.

قبول دارید استقلال بعد از دربی افت کرده؟

نه، ما افت نکردیم! اما هرچه به پایان فصل نزدیک می‌شویم، چنین حالت‌هایی برای تیم‌های بالای جدول پیش می‌آید.

اما فاصله امتیاز شما با ذوب‌آهن از 6 به یک رسیده و این یعنی زنگ خطر.

یک زمان هم ذوب‌آهن صدرنشین بود و ما دوم. مطمئن باشید دوباره فاصله امتیاز استقلال و ذوب‌آهن زیاد می‌شود.

شانس قهرمانی استقلال کم نشده؟

نه، ضمن احترام به همه تیم‌ها می‌گویم استقلال صددرصد قهرمان می‌شود.

مسایل و مشکلات مالی به کجا رسید؟

مشکل خاصی نیست و تا قبل از بازی با نماینده عربستان، پول می‌رسد.

دبیر فدراسیون لیست 50 نفره استقلال برای مسابقات آسیایی را پس داده و خواستار کاهش 10 نفری آن شده. درست است؟

آقای نبی که نمی‌تواند برای ما تعیین‌تکلیف کند. متأسفانه هر روز بحث‌های جدیدی می‌شنویم و من نمی‌دانم تعداد همراهان باشگاه استقلال، چه ارتباطی به فدراسیون فوتبال دارد. مگر فدراسیون می‌خواهد هزینه آنها را پرداخت کند؟ اگر یک نفر با هزینه خودش بخواهد به مسافرت برود که فدراسیون نمی‌تواند جلوی او را بگیرد.

این صحبت‌ها یعنی کسی از لیست 50 نفره استقلال کم نمی‌شود؟

ما کار خودمان را انجام می‌دهیم و توجهی به این مسایل نداریم.

شنیده می‌شود برخی بازیکنان از رفتارهای اعضای کادرفنی زیاد راضی نیستند.

من چنین چیزی نشنیده‌ام. طبیعی است که در یک خانواده همه اعضا از همه مسایل راضی نباشند. من نکته‌سنج هستم و به تمامی اتفاقات اطرافم توجه دارم و چنین چیزی نشنیده‌ام.

درباره کتک‌کاری لیدر باشگاه با فیلمبردار و گزارشگر شبکه خبر که در قزوین اتفاق افتاد، موضع شما چیست؟

اگر این اتفاق افتاده، خود لیدر باید پاسخگو باشد. مگر هر دعوایی به ما ارتباط دارد؟! ما چنین رفتارهایی را تأیید نمی‌کنیم و از آن متأسفیم اما ربطی به باشگاه ندارد.

از پرونده ورزشگاه مرغوبکار چه خبر؟

متخلفان احتمالی باید درباره اتفاقات آن پاسخگو باشند و به زودی کار از طریق مجاری قانونی پیگیری می‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی در تمرین استقلال:
    به دلیل ناکامی تیم ملی نمی‌خواهند من موفق شوم

قلعه نویی در تمرین استقلال که ساعتی پیش به پایان رسید از مخالفت‌های پنهانی با خودش پرده برداشت و دست‌های پشت پرده را عامل اتفاقات بازی با پیکان دانست.

به گزارش شبکه ایران، امیر قلعه‌نویی پس از بازی استقلال و پیکان در اولین جلسه تمرینی تیمش حرف های مهمی زد.

قلعه نویی در واکنشی معنی‌دار با قاطعیت اعلام کرد عده ای به خاطر او نمی خواهند استقلال موفق شود.

حرف های قلعه نویی بی‌تردید بازتاب گستردهای خواهد داشت. او می گوید:خیلی‌ها دوست ندارند امیر قلعه‌نویی موفق باشد تا مردم نگویند چرا او از تیم ملی که این روزها نتایج ضعیفی می‌گیرد، کنار گذاشته شد. موفقیت من به ضرر بعضی‌ها تمام می‌شود. من تنها به خاطر این مربی تیم ملی نماندم که به یک نفر پاسخ منفی دادم! همه این اتفاق‌ها به خاطر شخص قلعه‌نویی است اگر بله قربان‌گو بودم مربی تیم ملی می‌ماندم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

همه چيز ماند براي فينال چهارشنبه
    پنالتی استقلال گم شد
    با این نتیجه، بازی چهارشنبه حکم فینال لیگ برتر را پیدا کرد. فینالی باز هم تهرانی - اصفهانی...

«نمی‌توان گفت این نتیجه عادلانه بود. هم ما در این بازی چند موقعیت داشتیم و هم پیکان. ولی فکر می‌کنم مساوی در مورد ما عادلانه نبود چون داور نمی‌خواست ما برنده این بازی باشیم».
    صمد مرفاوی که مدت زیادی است حرفی از او نمی‌‌شنویم در پایان بازی امروز پیکان و استقلال با این جمله نشان داد که او هم مثل ژنرال، دل پری از قضاوت یدالله جهانبازی دارد.

بازی پیکان و استقلال به این دلیل که ذوب آهن بازی‌ هفته 29 را در اهواز با برد پشت سر گذاشته بود، حساسیت فوق‌العاده بالایی برای صدرنشین جدول رده‌بندی لیگ برتر داشت. استقلال که چهارشنبه همین هفته باید در مسابقه فینال گونه لیگ برتر در اصفهان به دیدار ذوب آهن برود، تمام تمرکز و انرژی‌اش را متوجه فولادشهر کرده بود و به همین دلیل نمی‌خواست بازی با پیکان، مصدوم روی دستش بگذارد؛ با این حال امتیازهای این بازی هم ارزش فراوانی برای قلعه‌نویی و تیمش داشت.
    قلعه‌نویی که پیش از بازی گفته بود شاید جباری را برای بازی با ذوب بیرون بگذارد، در آخرین ثانیه‌ها تغییر عقیده داد و او را به زمین فرستاد تا استقلال در روزی که جان واریو را هم در اختیار نداشت، از بازیکن طراح بی‌نصیب نماند. البته قلعه‌نویی بعد از آنکه مطمئن شد از این بازی یک امتیاز می‌گیرد، او را از زمین بیرون کشید تا روی مسابقه چهارشنبه برنامه‌ریزی کند.
    اگرچه پیکان در این روزها حال و هوای اول فصل را ندارد و با تیمی که برای صدر جدول نقشه می‌کشید فاصله فراوانی گرفته؛ اما به هر حال به همان اندازه به 3 امتیاز بازی نیاز داشت که استقلال. این فرمول نه چندان پیچیده باعث شد میزبان، پیش از آبی‌ها به گل برسد. مرتضی عزیز محمدی که در همان یک سوم ابتدایی بازی اخطار گرفته بود و کمی عصبی نشان می‌داد در دقیقه 35 بازی اولین و تنها گل تیمش را به ثمر رساند تا باز هم سایه شکست روی سر آبی‌ها بیفتد. آنها که دو هفته پیش تلخ‌ترین شکست فصل را تجربه کرده بودند نمی‌خواستند خاطره آن بازی تکرار شود. اگرچه نیمه اول با همین نتیجه تمام شد اما شاگردان ژنرال در دقیقه 65 توسط جباری به گل رسیدند تا حداقل صاحب یک امتیاز این بازی باشند. این گل روی ضربه سر علیزاده و دفع ناقص توپ توسط محمدی دروازه‌بان پیکان به دست آمد. علیزاده با تاثیری که روی این گل داشت و بخصوص با گلی که زد ولی داور آن را مردود دانست، دوباره به شرایط عادی برگشت تا فضای تمرینات استقلال هم تا بازی با ذوب‌ آهن، معمولی شود.
    استقلال در این روز به طور آشکاری به نحوه قضاوت یدالله جهانبازی اعتراض داشتند بخصوص صحنه‌ای که همه آبی‌ها معتقد بودند داور پنالتی آنها را ندیده است اعتراض آنها در این صحنه آنقدر بالا گرفت که جهانبازی به قلعه‌نویی تذکر جدی داد اما این اصغر مدیر روستا بود که به دلیل اعتراض‌های دنباله‌دار به تیم داوری از سوی جهانبازی اخراج شد.
    حالا استقلال، 57 امتیازی است و تنها یک امتیاز از جدی‌ترین و مهمترین تعقیب‌کننده‌اش پیش است. یک امتیاز که می‌تواند در پایان بازی چهارشنبه بدون تغییر بماند، ‌به 4 امتیاز افزایش پیدا کند یا به 2 امتیاز برتری ذوب تبدیل شود. انگار قسمت لیگ برتر در این فصل هم فینال تهرانی اصفهانی است. مثل پارسال که نیمه دوم تهران و اصفهان را در فینال خود دید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جو حاکم علیه تیم‌های تهرانی است
    واعظی آشتیانی: از امروز نمی‌گذارم هیچ داوری حق استقلال را پایمال کند

مدیر عامل باشگاه استقلال به انتقاد شدید از عملکرد داوران می پردازد و از فضای موجود بر علیه باشگاه‌های تهرانی به شدت ناراحت است.

به گزارش شبکه ایران، امیررضا واعظ آشتیانی تا به امروز یکی از حامیان فدراسیون فوتبال به شمار می‌رفت اما تکرار اشتباهات پیاپی داوران و اتفاقات ناخوشایند در برخی کمیته‌های فدراسیون علیه استقلال باعث شد مدیرعامل آبی‌پوشان پایتخت نیز به صف منتقدان فدراسیون اضافه شود و درباره اتفاقات اخیر علیه این باشگاه به شدت موضع‌گیری کند.

مدیر عامل باشگاه استقلال درباره داوری می‌گوید:" هر فرد دیگری هم به جای من در این مسؤولیت بود خیلی زودتر اعتراض می‌کرد اما من با تعامل با مسائل برخورد کردم ولی انگار قرار نیست این تعامل دوطرفه باشد. امروز استقلال به اعتراف اکثر کارشناسان با انگیزه و انرژی خاصی بازی می‌کند اما اشتباهات داوری مانع از پیشر فت استقلال شده است. این مسأله قابل هضم نیست که استقلال خوب کار کند اما داوران با تصمیمات غلط خود همه چیز را از بین ببرند. تا کی ما باید چوب اشتباهات داوری را بخوریم؟ اگر امروز به سایت باشگاه نگاه کنید 7 اشتباه تأثیرگذار داوران در بازی‌های اخیر استقلال را ملاحظه می‌کنید که اگر عدالت رعایت می‌شد امروز استقلال فاصله زیادی با سایر مدعیان داشت.

وی ادامه داد: متأسفانه در ورزش ایران به ویژه رشته فوتبال و مقوله داوری اصل اعتراف به اشتباه داوری جایی ندارد. اگر امروز کسی جرات اعتراف به اشتباه را داشته باشد نیمی از این حاشیه‌ها در فوتبال وجود نداشت. ما در حالی که شهامت اعتراف به اشتباه را نداریم در کمال ناباوری فرافکنی می‌کنیم و گناه خود را به گردن دیگران می‌اندازیم. اگر آقایان مدعی‌اند ما علم نداریم چرا خودشان در فقر علم به سر می‌برند.

مدیر عامل استقلال تصریح کرد: با قاطعیت اعلام می‌کنم تا امروز دائما از فدراسیون فوتبال حمایت کردم حتی استفاده داور ایرانی در دربی را خودم پیشنهاد دادم اما از امروز به بعد به عنوان مدیرعامل استقلال اجازه نمی‌دهم حق استقلال پایمال شود، تا لحظه آخر پیگیری می‌کنم چون اگر این‌گونه پیش برود فردا اتفاقات تلخ‌تری به وقوع می‌پیوندد.

واعظ آشتیانی از میزبانی قزوین و هتک حرمت از سوی تماشاگران میزبان هم به شدت ناراحت است:"قسم می خورم در هیچ کدام از شهرستان‌های ایران شاهد چنین هتک حرمتی از سوی تماشاچیان میزبان نبودم، این وضعیت به هیچ وجه پذیرفتنی نیست باور کنید این جمله را از صمیم قلب می‌گویم برای این فوتبال متأسفم که به دلیل به دست آوردن پیروزی، برخی تماشاگرنماها با ناموس و حیثیت افراد بازی می‌نکنند. این فراد ناسالم با قرار گرفتن در بین مردم فهیم قزوین آبروی این مردمان را می‌برند. متأسفانه امروز همه تماشاچیان استقلال و پرسپولیس را می‌بینند و جریمه و توبیخ برای تهرانی‌هاست اما واقعیت امر چیز دیگری است."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •