تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1948 از 2014 اولاول ... 948144818481898193819441945194619471948194919501951195219581998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,471 به 19,480 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخرین بازی که نیکبخت خوب بازی کرد و 2گل زد بازی با صباباتری توی تهران بودش
    بعد که قطبی استعفا داد و رفت،نیکبخت هم افتاد توی سراشیبی سقوط
    با رفتن قطبی چنتا از بچه ها بهم ریختن که نیکبخت هم یکیش بود...نمیدونم چیکار میکرد ولی بازیکن رو با عشق میفرستاد تو زمین.
    قطبي: تيم ملي ايران را مثل پرسپوليس سربلند مي‌كنم
    امیدوارم تیم ملی مثل پرسپولیس قدرنشناسی نکنه...حتی اگه نتونستیم بریم جام جهانی ، تونسته که تیم ملی رو از اون بحران نجات بده و به یه آرامش
    نسبی برسونه...
    دوست داریم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی بازی فردا ساعت چنده؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی بازی فردا ساعت چنده؟
    100 دفعه اعلام کردن

ساعت 12:30 به وقت تهرون‌

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

12.30 ظهر یا شب دی:

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

آخه اگه شب بود كه ميشد 00:30
    دوازده و نيم ظهر

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

100 دفعه اعلام کردن

ساعت 12:30 به وقت تهرون‌
    به خدا وقت نمیکنمtv ببینم...درس میخونم خسته که شدم آنلاین میشم!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به خدا وقت نمیکنمtv ببینم...درس میخونم خسته که شدم آنلاین میشم!!!
    منم فردا امتحان دارم:((
    ولی بازم زیاد درس نمیخونم
    این دانشگاه لعنتی کی تموم بشه؟! ما راحت بشیم بتونیم 2 دقیقه به زندگیمون برسیم و بازی تیم ملی رو ببینیم

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران در مورد پيوستن به تيم استيل آذين گفت: حواشي پيرامون بازيكناني مثل من زياد است و ما هر روز با اين حواشي زندگي مي كنيم اما به پرسپوليس تعصب خاصي دارم و تا پايان قراردادم در اين تيم مي مانم.
    نيكبخت واحدي در گفت و گویی، عنوان كرد:‌هفته گذشته براي تماشاي بازي استيل آذين به استاديوم رفتم دليل رفتم به ورزشگاه فقط رفاقت با شخص هدايتي بود، چون او در پرسپوليس مدير ما بود و من هم از صعود تيم او به ليگ برتر خوشحال بودم.
    وي ادامه داد: من در استاديوم كنار هدايتي نشستم و با او در مورد مسايل زيادي صحبت كردم، اما هيچ كدام از صحبت هاي ما آنطور كه منعكس شده نبود. ما در مورد مسايل زيادي صحبت كرديم كه البته تمام آنها خصوصي بود ولي هيچ كدام جنبه مذاكره براي پيوستن به استيل آذين را نداشت.

هافبك پرسپوليس خاطر نشان كرد:‌ پرسپوليس تيم محبوب من است و تماشاگران اين تيم در قلب من جاي دارند اما تا لحظه اي كه با اين تيم قرارداد دارم به هيچ جاي ديگر فكر نمي كنم.
    نيكبخت واحدي اظهار داشت: هرچند پرسپوليس در اين فصل اسير حواشي بسيار زيادي بود و اين حواشي نگذاشتند با وجود بازيكنان خوبي كه در اختيار داشتيم به جايي برسيم اما تمام اين موضوعات دليل خوبي براي جدايي من نيست.
    هافبك پرسپوليس حاضر نشد در مورد جنجال‌هايي كه از آن نام مي برد توضيح بدهد و گفت: يك تيم و يك باشگاه مثل يك خانواده مي‌مانند و هيچ كس دوست ندارد مسايل خانوادگي اش را به بيرون از خانواده منتقل كند من هم دوست ندارم مسايل خانوادگي را به مطبوعات بكشم ما حواشي زيادي داشتيم اما اين حواشي قطعا براي فصل بعد تمام مي شود.
    نيكبخت با اشاره به وضعيت نلو وينگادا و حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا گفت: وينگادا به ظاهر يك مربي حرفه اي بود و اخلاق حرفه اي را خوب رعايت مي كرد، اما ما در زمان مربيگري او لطمات جبران ناپذيري خورديم كه يكي از آن ها حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا بود.پرسپوليس پتانسيل خوبي براي رسيدن به جمع 4 تيم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا داشت اما فكر مي كنم تفكرات منفي وينگادا و عدم داشتن يك برنامه مناسب ما را از رسيدن به اين عنوان دور كرد.
    هافبك پرسپوليس در مورد آينده اين باشگاه خاطر نشان كرد: شايد من انتقادات زيادي به مجموعه پرسپوليس در فصل گذشته داشتم اما معتقدم كابوس فصل گذشته تمام شده و در حال حاضر همه ما مي خواهيم تيمي جديد بسازيم كه فقط به قهرماني فكر مي كند. من و همبازيانم فصل آينده تيمي مقتدر خواهيم داشت.
    نيكبخت به پيوستن شيث رضايي به پرسپوليس اشاره‌اي كرد و گفت: شيث از دوستان من است، اما متاسفانه دو سال پيش حواشي زيادي گريبان او را گرفت كه در نهايت مجبور شد تيم مجبوبش را ترك كند. اميدوارم امسال شيث در كنار ساير بازيكنان روزهاي خوبي را سپري كند.
    نيكبخت هنوز هم به تيم ملي فكر مي كند:‌ بارها گفته ام هر زماني كه تيم ملي احتياج به من داشته باشد با تمام وجود به پيراهن اين تيم خدمت مي كنم اما متاسفانه انگار خيلي ها دوست ندارند نيكبخت واحدي در تيم ملي حضور داشته باشد. زماني كه من محروم شدم خيلي‌ها خوشحال شدند، ولي من به اين مسايل توجه نمي كنم هنوز هم مي گويم كه هر زمان به تيم ملي دعوت بشوم با تمام وجود بازي مي كنم اما بهترين فرصت براي دعوت شدن همين حالا بود چون من در اوج آمادگي هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محمود خوردبين در گفت و گویی در خصوص شايعاتي مبني بر مخالفتش براي حضور دو بازيكن پرسپوليس در اين تيم در فصل آينده اظهار داشت: من مديرعامل باشگاه نيستم كه بخواهم در خصوص بستن قرارداد با بازيكنان اظهار نظر كنم.
    وي افزود: آقايان هرچه مي‌خواهند براي خود مي‌نويسند. من نمي‌دانم از كجا پيدا كرده‌اند كه من در آرايشگاه غرب تهران درباره كريمي و نيكبخت و نبستن قرارداد با آنها صحبت كردم چون خانه من در شمال تهران است و تا به امروز به هيچ عنوان در غرب تهران به كارهايم رسيدگي نكردم.
    خوردبين ادامه داد: نيكبخت واحدي يك سال با پرسپوليس قرارداد داردو كريمي نيز بعد از بازي هاي تيم ملي به احتمال فراوان با باشگاه وارد مذاكره مي‌شود. من فقط به دنبال اين هستم كه پرسپوليس در فصل آينده قوي‌تر از گذشته ظاهر شود نه اينكه اين تيم را تخريب كنم.

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: آنقدر جرات دارم كه اگر بخواهم انتقاد يا حرفي بزنم آن را به بازيكنان يا رسانه‌ها بازگو ‌كنم و نيازي ندارم در يك آرايشگاه مردم را جمع و براي آنها سخنراني كنم اما مثل اينكه برخي‌ها به علت نداشتن خبر به دنبال حاشيه‌سازي و ضربه زدن به پرسپوليس هستند.
    گفتني است در برخي از رسانه‌ها اعلام شده بود محمود خوردبين مخالف حضور نيكبخت وكريمي در پرسپوليس است و اين مورد را در برخي محافل از جمله آرايشگاهي در غرب تهران اعلام كرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صيد استقلال پريد
    ايمان مبعلي به النصر پيوست سرويس: ورزشي - فوتبال

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

ايمان مبعلي به تيم فوتبال النصر امارات پيوست.

به گزارش ايسنا ايمان مبعلي كه فصل گذشته در تيم فوتبال الوصل امارات بازي مي‌كرد امروز با عقد قراردادي يك‌ساله رسما به تيم النصر پيوست.

مبعلي كه مذاكرات ابتدايي را با مسئولان باشگاه استقلال تهران انجام داده بود دقايقي پيش قرارداد خود را با النصر امضا كرد.
    مدير برنامه‌هاي ابراهيموويچ:
    مشكلي با پيوستن زلاتان به بارسا نداريم سرويس:
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

مدير برنامه هاي مهاجم سوئدي اينتر اعلام كرد كه در صورت توافق با بارسلونا، زلاتان ابراهيموويچ راهي اين تيم خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مينو رايولا با تاييد مذاكره هاي باشگاه بارسلونا با سران اينتر براي جذب زلاتان ابراهيموويچ تاكيد كرد كه اين بازيكن هيچ مشكلي با جدايي از نراتزوري و پيوستن به آبي-اناري پوشان نخواهد داشت.

رايولا در گفت و گو با رويترز اظهار داشت: «تنها چيزي كه مي دانم اين است كه در صورت توافق دو طرف، ما مشكلي با باشگاه بارسلونا نخواهيم داشت.»

ابراهيموويچ كه فصل 2009-2008 با به ثمر رساندن 25 گل به عنوان بهترين گلزن رقابت هاي سري A شناخته شد تابستان سال گذشته هم مورد توجه پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا بود. گوارديولا كه مايل به فروش ساموئل اتوئو بود قصد داشت با جذب زلاتان نبود مهاجم كامروني خود را جبران كند، اما اتوئو در بارسا ماندگار شد. اتوئو امسال 30 گل براي بارسلونا در رقابت هاي لاليگا به ثمر رساند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •