بازم ممنون دوست عزیز موفق باشی و سر بلند در پناه خدا
بازم ممنون دوست عزیز موفق باشی و سر بلند در پناه خدا
یک مشکلی دارم..
دسته من هی reconnect میزنه چرا ؟؟؟
باطری من شارژرش پره ولی هی دستگاه reconnect میزنه و اینکه تست کردم اگر بیشتر از نیم متر دور شم دوباره میگه کانکت شو..
در حالی که قبلا اینطوری نبود ..کلا اگر پام رو هم جلوی دسته بزارم بازم اینطوری میشه.
چیکارش کنم؟؟فوری.
Last edited by shutdown; 26-10-2010 at 11:06.
منم همین مشکل رو دارم ظاهرا وقتی از باتری های شارژی استفاده کنی و اونا هم در حال خراب شدن باشن همچین مشکلی پیش می یادیک مشکلی دارم..
دسته من هی reconnect میزنه چرا ؟؟؟
باطری من شارژرش پره ولی هی دستگاه reconnect میزنه و اینکه تست کردم اگر بیشتر از نیم متر دور شم دوباره میگه کانکت شو..
در حالی که قبلا اینطوری نبود ..کلا اگر پام رو هم جلوی دسته بزارم بازم اینطوری میشه.
چیکارش کنم؟؟فوری.
حالا سوالم اینه که اگه یه هارد 60 کامپیوتر بهش وصل کنم ، دستگاه هارد رو میشناسه؟؟؟ از چند گیگش میشه استفاده کرد؟؟؟؟
راستی یک فلش 16 هم دارم ، از فلش هم میشه استفاده کرد و بازیهارو روی فلش نصب کرد؟؟
همیشه موفق و پیروز باشید.![]()
از 16 گیگ بیشتر نمیشناسه هارد رو..
بله میشه بازی رو توی هارد ریخت ولی باید حتما دی وی دی رو درون دستگاه قرار بدی تا بازی کنی.
....................
یکی به من کمک کنه... پست 19473رو میگم.![]()
Last edited by shutdown; 26-10-2010 at 13:05.
سلام
منظورم فقط دکمه ی A هست.
میشه تعویضش کرد
کلا دکمه ها جدا ازهم هستند و لاستیک آنها قابل تعویض و یا شستشو هستند
سلام دوست عزیز.. توصیه میکنم به هیچ وجه وسایل برقی دست دوم نخرید!!!! (از ما گفتن بود)
دوستان قیمت New Xbox360 کپی خور شده رو کسی داره؟؟؟ ما Arcade رو فروختیم.. میخام یکی از این جدیدا بگیرم...
یا حق
380تومن
new xbox360
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)