31.7.97.203 از موقعی که این ip روی خطم امده وضع خراب شده عوض هم نمیشه![]()
31.7.97.203 از موقعی که این ip روی خطم امده وضع خراب شده عوض هم نمیشه![]()
پاس ماناماد روي فيبر adsl نميبنده فقط إسياتك
من اگر جاي شما بودم ترجيح ميدادم وايرلس بگيرم تا اينكه پول بدم پاي نت مضخرف آسياتك
يعني آسياتك هم ipها رو قفل كرده؟
نكنه مصوبه تنظيم مقررات باشه؟
مگهمصوبه تنظيم مقررات چی هست![]()
من يه بار براي فاميلمون زنگ زدم به پشتيباني آسياتك گفتم اگر ميشه آپلودو بالاتر ببريد 511بود آپلودش ديدم هر چي باهاش صحبت ميكنم فايده اي نداره گفت آپلودو ميزارم رو 700عوضش 3مگ از دان استريم كم ميكنم گفتمش نميخواد بعدش قطع كردم ديدم دان استريمو 2مگ كم كرد ولي آپ استريمو بالا نبرد
فرشاد تو هم احساس کردی امشب انگار اوضاع نت بهتره؟
ماناماد بهترین نمایندگی مخابراته
پشتیبانیش هم از ضحی بهتره مودب ترم هست
Last edited by sh@y@n; 19-12-2014 at 00:16.
شایان اشتباه میکنی ضحی خیلی بهتره حداقل کاربرا رو مسخره نمیکنه زنگ زده بودم به پشتیبانی ماناماد بهم گفت snr , downstream و... همشون عددای الکین دان استریممو گذاشته بود روی 1مگ در صورتی که سرویسم 2مگ بود منم بهش گفتم یا دان استریممو بالا میبرید یا تخلیه میکنم اونم گفت تخلیه کن با فروشش هم صحبت کردم ولی ترجیح داد تخلیه کنم تا اینکه حقمو بدن
چند بار بعدش هم با پشتیبانیش تماس گرفتم خیلی بی ادبانه میگفت همینه که هست
تقریبا 3-4ماه پیش 2نفر تو پشتیبانی ضحی بودن خیلی مودب بودن و راحت استریم ها رو بالا میبردن ولی حیف که دیگه نیستشون
Last edited by farshad0123; 19-12-2014 at 01:18.
شبانه هم همینطوره؟
کدوم اپراتوری؟ ضحی یا ماناماد؟
گیت وی های 3x که 31 و 30 بشن یا بیشتر؟
10-15 نمیگیری؟
آخه منم اول اینجوری بود... قبلا هم عرض کردم.
مثل اینکه شما هر سرویسی رو که ببندید(مثلا اینایی که تو لیست نیست، از نمایندگی ببندید)، توی پرتاک هم باز میشه.
من اولش تا 2 مگ داشتم، وقتی رفتم نمایندگی 5 مگ گرفتم، همه ی سرویسهای 5مگ به لیستم اضافه شد.
من کیش اوآسیس
این که شبانه داره یا نه رو میشه از IBSng فهمید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by soroosh_cz; 19-12-2014 at 01:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)