احتمالا امتحانات هفته اول و دوم تیر تموم بشه مدتی هم اعلام نمرات وقت میگیره و البته جمع کردن امضا و فارغ التحصیلی و ... پس شما مرداد دفترچه رو میتونی بفرستی و احتمالا 1 شهریور اعزام میشید
احتمالا امتحانات هفته اول و دوم تیر تموم بشه مدتی هم اعلام نمرات وقت میگیره و البته جمع کردن امضا و فارغ التحصیلی و ... پس شما مرداد دفترچه رو میتونی بفرستی و احتمالا 1 شهریور اعزام میشید
کسی که معاف از رزم باشه ، رو کارت پایان خدمت می نویسند معاف از رزم بوده؟
کسی که شرایط معافیت دائم پزشکی داشته باشه ( نخواد معافیت استفاده کنه )میتونه معاف از زرم بگیره در حین خدمت که کمتر بهش گیر بدن
برا سوال اول ، روی کارت نمینویسن ولی داخل چیپ اطلاعاتش موجوده.
با این شرایط جدید حتما باید رو به موت باشی تا معافت کنن.الان دیگه اکثر معافیت ها تبدیل شده به معاف از رزمی اینقدر سرباز کم شده
نه با یه آزمایش راحت معاف دائم میشم مطمئن هستم این معافیت فک نکنم تبدیل بشه معاف رزم .
واسه کار گرفتن بعدا شاید بهم گیر بدن برا همین نمی خوام پزشکی بگیرم کسری هم زیاد دارم اگه بتونم بگیرم
حالا منی که میتونم معاف دائم بگیرم می خوام بدونم ایا میتونم معاف از رزم گیرم که پست ندم و ...
با این شرایط که گفتید بهتره برای بیماری دیگه ای اقدام کنید در ثانی معاف از رزم همه پادگان ها اجرا نمیشه
آقا من یه سوال واسم پیش اومده
وضعیت در یگان بعد از ساعت کاری چجوریه ؟ در واقع میخوام بدونم واسه کسی که در شهر دیگری در یگان خدمت میکنه وضعیت زندگی چجوریه ؟ مثل آموزشی هست ؟ کلا اطلاعاتی در این زمینه میخواستم بدونم
سلام دوستان من اگه دفترچه نفرستم چی میشه؟
معلوم نشد این کسری بسیج رو ورداشتن؟
هه معافیتها و کسریها تا پایان 92 پابرجاس .
سال بعد هم معلوم نیست کسری و معافیتها حذف بشه .حرف سردار اولش گفته احتمال !
ببخشید دوستان یه سوال فنی
این داستان معافیت پزشکی و مشکل شغلی که دوست عزیز تو پست بالاتر گفت یعنی چی ؟؟
کسایی که مشکل دارن و معافیت پزشکی میگیرن بعدها از چه نظر واسه پیدا کردن کار مشکل دارن ؟
آخه یکی گفت ربطی نداره و جایی دیده نشده واسه معافی به طرف شغل ندن !!!
Last edited by wooooow; 06-01-2014 at 15:49.
بیشتر سر معافیت های دایم که زیر شاخه اعصاب و روان هستن میگن اگه معافیتش بگیری احتمال داره بعدا کار برات سخت گیربیاد یا نیاد
اونم برای استخدام شدن در شرکتی جایی شاید مشکل پیش بیاد قبلن اینجور میگفتن الان کار کجا بود آخه![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)