واسه من ۴ مگ شده. ولی سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرده. :|
واسه من ۴ مگ شده. ولی سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرده. :|
الان که میبینی دارم حرص میخورم ، واقعا دلم خون از پارس .
تو 6 ماه اخیر نتونستم یه فایل 500 مگی رو یه شبه دانلود کنم . سرعت شبانم بیشتر از 30 نشد در بهترین حالتش !!
اکثر کسایی که از پارس شکایت داشتیم همه فسخ قرارداد کردیم و الانم خیلی خوشحالم . سرعت دانلود شبانه ام از 120 کمتر نمیاد و مطمئن هستم همیشه به این منواله .
مطمئن باشید این دوره پلوخوری شما هم زیاد دووم نداره . ببین حالا کی گفتم
سلام
والا من حدود 1 ساله که پارس دارم ، درسته قطعی زیاد داشته ، سرعتش زیاد نوسان داره ، و پینگش بالاست و ... ولی تو این یک سال هر شب متوسط 1.5 گیگ دان داشتم ! و حقیقتا دروغ نباشه خیلی کم پیش اومده که کمتر از 1.5 گیگ دانلود داشته باشم !
مشخصا اگه دانلود منم شبی 500 مگ بود ابدا تو همچین شرکتی نمیموندم !
لپ کلام اینکه ، ما هم مثل شما منتظر لغزش هستیم ، نه فقط پارس بلکه هر شرکتی ! کلا کاربر به سمت سرویسی میره که ایده آل باشه و اصلا عاقلانه نیست که یه سرویس رو به خاطر اسمش یا جوایز و ... انتخاب کنه !
اینم تست الان من : ( 512 محدود )
![]()
Last edited by alex_love; 30-09-2012 at 21:10.
دوستان لطف کنن ببینن میتونن به چیز پی ان وصل شن ؟ من یه مدتیه نمیتونم وصل شم :( یعنی پارس پورت هاش رو بسته ؟ :(
شما از کجا پرسیدی اینو گفتن که انشاءالله قراره همه رو روی 4 مگ ببندن؟
و از دوستانی که توی مخابرات 512 میگیرن چطوری میگیرین؟ چون میگه بالاتر از 128 نمیده
بیزحمت پاک شود![]()
Last edited by saeed774; 30-09-2012 at 23:31.
داداش چرا هول میکنی ؟![]()
من فک کنم یه دو ماهی هستش که نمیتونم وصل شم !
گفتم شاید مشکل از پارس نباشه و از کامپیوترم باشه !
بیزحمت اینم پاک شود![]()
Last edited by saeed774; 30-09-2012 at 23:32.
من الان وصل میشم ، پینگ هم میتونم بگیرم ولی نمیتونم هیچ سایتی رو با مرورگر باز کنم :(
منم از امروز صبح نمیتونم به پرو سکی وصل بشم ! خدا کنه دیگه این فیس پوک رو از ما نگیرن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)