تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1947 از 2199 اولاول ... 9471447184718971937194319441945194619471948194919501951195719972047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,461 به 19,470 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من رشتم کامپیوتره.قطعا چیزایی که میگم رو بارها تست کردم.اره الان واسه منم باز میشه.فرض کنید تو یه روز 100 بار سایت varzesh3 رو سر میزنم بعضی وقتا میبینیم که دیگه سایت باز نمیشه (نه اینکه سایت peyvandha.ir رو نشون بده ، باز نمیشه) این رو روی چندین دستگاه هم که از اینترنت من استفاده می کردن تست کردم.حتی روی اینترنت یکی از دوستام که اونم مبین نت بود تست کردم.
    فک می کنم مشکل از سرورهای مبین نت باشه و اساسا درخواست های زیاد رو به اشتباه حمله در نظر میگیره و می بنده.
    البته قطعا من نمی تونم این قضیه رو برای پشتیبانای مبین نت توضیح بدم به دو دلیل یکی اینکه اصلا حال ندارم 10 دقیقه تو صف انتظار باشم و دوم اینکه واقعا اپراتورهای معمولی ان و توضیح دادن این قضیه بهشون خیلی سخته.امیدوارم یه روزی برسه که اول بررسی کنن ببینن یه شرکت توانایی خدمات کشوری رو داره یا نه بعد این مجوز رو بهش بدن.هیچ نظارتی رو مبین نت نیست.
    دوست عزیز اتفاقا مشکل متاسفانه ازین مسائل گذشته و تا حدی برعکسه...مثلا رئیس شرکت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست (حالا من باب مثال از ایشون اسم میبرم). ایشون رئیس شرکت اعتماد مبین هم هست که سهامدار عمده‌ی مخابرات هست (و صاحب همین مبین‌نت خودمون). ایرانسل هم بودن در اپراتور ؟سوم؟ و چهارم هم دست دارن. خلاصه این مبین‌نت که شما میگی یه مبین‌نت میشنوی ولی پشت پرده دست همه‌ی اینا خودشون یه جورائی شبکه‌اند و مشکل همینه که کل این صنعت رو عملا دادن دست یه شرکت خاص(هر چند رایتل دست سازمان تامین اجتماعی هست ولی بهرحال بازار رو تقریبا یه بنگاه اقتصادی کنترل میکنه،‌ کل بازار رو). بازار مخابرات ایران یه چیزی دقیق مثل بازار خودرو هست کاملا انحصاری و کاملا نرخ‌های گل و گشاد و غیررقابتی به خاطر رانت‌ها و فساد عظیم. بهرحال مخابرات دومین گاو شیرده ایران بعد از نفت هست و به این راحتی کسی دست از سرش بر نمیداره.

حتی طوری که در این موضوع مرگ‌های مشکوک هم مشاهده شده مثل مرگ مدیرعامل کنسرسیومی که مخابرات رو خرید (دکتر مجید سلیمانی و همسرش) دو ماه بعد از واگذاری بر اثر گاز گرفتگی میتونی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونی:

لازم به ذكر است كه مديرعامل شركت ايران مبين در مدّت زمان كوتاهي پس از مزايده مذكور و خريد بلوك 50 درصد بعلاوه 1 سهم شركت ملّي مخابرات ايران، به همراه همسرش در منزل مسكوني خود بر اثر خفگي ناشي از اشباع شدن فضاي خانه از دود و گازهاي آلاينده در شرايطي كه در خواب شبانگاهي بودند دار فاني را ودا گفت. در گزارش تيم ويژه بررسي عامل مرگ اين دو نفر اينجنين ذكر شده بود : گازهاي آلاينده كه عمده آنرا CO تشكيل مي‌داد، به همراه دود كه از موتورخانه ساختمان متصاعد شده بود از طريق شكاف‌ها و درز‌هاي موجود در ديوارها و درز درب‌هاي آپارتمان به داخل خانه نشت و نفوذ كرده و در طي مدّت چندين ساعت كه قربانيان اين حادثه در خواب بوده‌اند، ابتدا موجب بروز سستي و بيهوشي در آندو گرديده و نهايتاً با گذشت زمان و افزايش حجم گازهاي عامل حادثه، موجب جان باختن قربانيان حادثه مي‌گردد.
    اینم یه سری لینک دیگه که با یه سرچ از اسم یه فرد بدست اومد یه چیز عیان و آشکاره حالا فرض کنید یه تحقیق ژورنالیستی یا دولتی اگه بشه چه موضوعاتی ممکنه وجود داشته باشه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه زیاد به این اسامی توجه نکنین. قضیه هم اینطوری نیست که رقابتی به نفع مشتری در کار باشه. اینجا اقتصاد برادرانه است نه رقابتی. در ضمن موضوع آوردن اسم پوررنجبر بیشتر به این خاطر هست که یادآوری کنم که شرکت مبین‌نتی که ما این‌همه ازش ناراضیم در واقع بزک شده‌ی همون شرکت مخابرات و اقمار دیگه‌اش هست و ما کاربران نهائی زیر چرخ رانت‌ها و اسم‌های صوری و بازار غیررقابتی و قیمت گران و کیفیت و سرعت پائین اینها داریم خرد میشیم و یه عده هم مشکل دعواهای کلان خودشون هستند. ما این وسط باید برای یه خدمات بنجل ماهی ۵۰ الی ۶۰ تومن هزینه کنیم واقعا انصاف نیست بعد اونوقت مهندس فیضی مدیر دولت قبلی واسه خودش پاداش صدملیونی توی مخابرات می‌گیره دو قورت و نیمش هم باقیه، احتمالا واسه اینکه ملت اینترنت بالای ۱۲۸ داشته باشند باید کارت دانشجوئی ارائه بدن مشکل اخلاقی/حرفه‌ای نداره چون توی روزمرگی روابط سطح بالا گم شده، ۵۰ تومن در ماه هم که چیزی نیست...
    Last edited by MasterGeek; 22-12-2013 at 01:58.

2. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من رشتم کامپیوتره.قطعا چیزایی که میگم رو بارها تست کردم.اره الان واسه منم باز میشه.فرض کنید تو یه روز 100 بار سایت varzesh3 رو سر میزنم بعضی وقتا میبینیم که دیگه سایت باز نمیشه (نه اینکه سایت peyvandha.ir رو نشون بده ، باز نمیشه) این رو روی چندین دستگاه هم که از اینترنت من استفاده می کردن تست کردم.حتی روی اینترنت یکی از دوستام که اونم مبین نت بود تست کردم.
    فک می کنم مشکل از سرورهای مبین نت باشه و اساسا درخواست های زیاد رو به اشتباه حمله در نظر میگیره و می بنده.
    البته قطعا من نمی تونم این قضیه رو برای پشتیبانای مبین نت توضیح بدم به دو دلیل یکی اینکه اصلا حال ندارم 10 دقیقه تو صف انتظار باشم و دوم اینکه واقعا اپراتورهای معمولی ان و توضیح دادن این قضیه بهشون خیلی سخته.امیدوارم یه روزی برسه که اول بررسی کنن ببینن یه شرکت توانایی خدمات کشوری رو داره یا نه بعد این مجوز رو بهش بدن.هیچ نظارتی رو مبین نت نیست.

اگه صرفاً Refresh صفحه کافی هست که بشه اون ۱۰۰ بار که گفتین رو عملی کنه، باید بگم که تست کردم. یعنی روی سایت گوگل که سریع بالا می‌یاد حدود ۱۵۰ بار صفحه رو رفرش کردم و هنوز برام باز بود. به عبارت بهتر تجربه در مورد من یکی جواب نداد و مگه باقی هم تست کنن. البته اگه حوصله دارن.
    Last edited by ninipc; 22-12-2013 at 02:24.

داره خودمونی میشه darkeliden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ، بنظرتون من نامحدود بگیرم ‌؟ خسته شدم از بی گیگ خریدم:(
    اگه آره کدوم طرح ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ، بنظرتون من نامحدود بگیرم ‌؟ خسته شدم از بی گیگ خریدم:(
    اگه آره کدوم طرح ؟
    دیر اومدی داداش تموم شد

یه طرح نسبتا خوب داشت که اونم این ماه برداشته شد و عملا چیزی به نام نامحدود نمونده
    اونی هم که مونده بدرد خودش میخوره

6. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

... اینجا اقتصاد برادرانه است نه رقابتی...
    اقتصاد برادرانه را خوب اومدی، بابا یه سفره ای پهنه همه دور هم دارن میخورن دیگه. وقتی چیزی انحصاری باشه مردم هم کاری نمیتونن بکنن. مگر این اینترنت بالنی گوگل یه کاری بکنه

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یه سوال

سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ و 512 یکیه؟ هر کدوم سرعتشون چقدره؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال

512

سرعت روز و شب : 64

10. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یه سوال

من هر دو رو داشتم در طی این دوماه اخیر

512 = 65 الی 70 تا

2 مگ = 210 الی 240 تا

12. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سرعت دانلود این طرح ها چقدره؟
    ۵۱۲ نامحدود
    ۵۱۲ محدود
    ۱۰۲۴ نامحدود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عملا من با طرح یه مگ بالایی 30 کیلوبایت سرعت ندارم در تمام ساعات روز یه ماهی می شه . شکایت کنم تاثیری داره ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •