ما را هم در غم خود شریک بدارید از عصر وضعش خراب بود و پل پل میکرد که هنوزم ادامه داره
من توی این موندم که چرا هر چی اتفاق قراره بیفته واسه اینترنت ذغالی ما میفته ؟!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما را هم در غم خود شریک بدارید از عصر وضعش خراب بود و پل پل میکرد که هنوزم ادامه داره
من توی این موندم که چرا هر چی اتفاق قراره بیفته واسه اینترنت ذغالی ما میفته ؟!!!!
دارن دست کاری میکنن دیگه!
اینترنت ملی و این حرفا،تا شهریور قراره راه بیوفته،بهتره خودتون(خودمون)رو واسه بدتر از این ها آماده کنیم!
از کدوم سایت میشه چیز پی ان رایگان ساخت ؟![]()
1.من اکو 128 از شاتل دارم.پیش فاکتور اومده 199000 در صورتیکه من پزینه سه ماه را کامل پرداخت کردم!این برای ماه بعده یا ...؟
2.من چطور می تونم سرویس سه ماه ام را به یک ساله تغییر بدم؟شدنیه؟
با تشکر از عزیزانی که چند دقیقه ای از وقتشان را به من می دهند!
تا یه ماه پیش هم یه گروه به نام تلاملا اکانت رایگان میداد ولی دیگه جمعش کرد من فقط اونا میشناسم که اکانت رایگان میداد
موفق باشید
سلام.
بچه ها کسی الان Art Home داره؟
یکی دو تا سوال تخصصی ازش داشتم.
اگه میشه یا تو مسنجر ( irdogtag ) یا همینجا پ.خ. بده.
ممنون
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
سلام.
بچه ها کسی الان Art Home داره؟
یکی دو تا سوال تخصصی ازش داشتم.
اگه میشه یا تو مسنجر ( irdogtag ) یا همینجا پ.خ. بده.
ممنون
1_ تو پیش فاکتور زده برای چه دوره ای فاکتور صادر شده. احتمالاً برای 3 ماه بعدی هست. به دوره اش نگاه کنید، اگر مشکلی بود با 23099 و بعد داخلی 603 صحبت کنید. (اگر تهران هستید)
2_ بله شدنیه. به سادگی. با همون شماره تماس بگیرید و درخواستتون رو اعلام کنید که براتون منظور کنند. ولی پیشنهاد میکنم این کارو نکنید چون ترافیک حجمی ماهیانه به طور متوسط میشه 1 گیگ که خیلی کمه.
کسی هنوز مشکل داره با دانلود و اینترنت کلا؟
من از دیشب همه چی اینترنتم برگشت به حالت عادی
یه سوال!
الان یکی 2 روز هست که محدودیت دانلود من روی 5:30 گیگ باقی مونده
توی این مدت هم خیلی دانلود کردم
تکلیف چیه؟یعنی حساب نکردن؟یا شاتل قاطی کرده سیستمش یا چی؟
نه بابا کجا برگشت ، هنوز همون طوره سرعت حتی توی روز از 60 بیشتر نمیشهکسی هنوز مشکل داره با دانلود و اینترنت کلا؟
من از دیشب همه چی اینترنتم برگشت به حالت عادی
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)