آره حسین نمیدونم چرا برا منم اینجوری میشه...البته زود زود نمیشه هر دن بیر میشه....![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره حسین نمیدونم چرا برا منم اینجوری میشه...البته زود زود نمیشه هر دن بیر میشه....![]()
من مشکلی ندارم
تو این عکس اتصال دومی رو ببینید
حدود 210 مگ ازم کسر شده در صورتی که اصلا خونه نبودم و سیستم خاموش بوده
مک آدرس وای فای هم بستم که یعنی کس دیگه هم نمیتونسه مصرف کنه
هر از گاهی همچین حجم هایی رو ازم کسر میکنه
در صورتی که اتصالهای دیگم حول و حوش 50 مگ هست گاهی برا بعضی اتصال هام 200 مگ حتی 450 مگ هم کنتور انداخته
کیفیت خط افتضاح ولی ۵۱۲ برای ۴_۵ سیستم کافی نت به راحتی جواب می ده به شرطی که کسی دانلود نکنه توصیه میکنم تلفن ها رو با اسپلیتر وصل کنید و سیم کشی رو چک کنید با این snr امکان قطع و وصل زیاده یا اگه میخواهید از سرویس ۵۱۲ نامحدود استفاده کنید تماس بگیرید با پشتیبانی و بگید خطتون رو روی ۲ مگ سینک کنن که به مشکل بر نخورید معمولا با این snr چراغ adsl روشن نمیشه
Last edited by babak_eivazi; 18-05-2014 at 23:10.
اینترنت من همش اینجوری میشه ؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ نامحدود مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :41.0 9.6 db Line Attenuation :23.9 15.0 db Data Rate :2048 1021 kbps
Last edited by fanoostalaei; 19-05-2014 at 15:05.
سلام دوستان . 2 تا سوال دارم . من خونمون عوض شده و خط تلفن اینجا pcmهستش و مخابرات هم کاری برای اصلاحش نمیکنه
، من از maxnet اینترنت دارم.
شنیدم که اگه از خود مخابرات بگیری میان درست میکنن خط رو ؟؟؟ این درسته ؟ کسی شنیده یا دیده اینو ؟
و آیا اینترنت مخابرات دانلود شبانه رایگان داره ؟ تو سایتش چیزی ننوشته . و سرعت روزانه و شبانه محدود 2M مخابرات چقدره ؟
با تشکر
چند؟؟؟؟
مخابرات تبریز ؟ مگه داریم همچین سرویسی تو مخابرات تبریز ؟ قیمت چند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)