شاتل چند روزه داغونه...داغون...داغون
مرور صفحات وب به سختی
دانلود از سرورهای خارجی رو هم که بستن
فقط دانلود از سرورهای داخلیه که مث قبل سرجاشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل چند روزه داغونه...داغون...داغون
مرور صفحات وب به سختی
دانلود از سرورهای خارجی رو هم که بستن
فقط دانلود از سرورهای داخلیه که مث قبل سرجاشه![]()
کدوم مرکزی و چه سرویسی؟ مشکلی ندارم![]()
خوب دوستان ضحی کیشی اطلاعاتتون اومد رو پنل مخابرات منبعد با شماره 2020 تماس بگیرید
و اینکه منتظر بهتر شدن اوضاع باشید
چی؟ میشه یه بار دیگه بگید چی گفتید؟!
خدا بخیر کنه،از چاله افتادیم تو چاه :-(
سلام
من بعد دو سال و درست شدن خط تلفن دارم از مبین نت میام ADSL به نظرتون واسه پیش شماره 772 طرف بلوار سمیه کدوم شرکت خوبه ؟
دوستام تو بلوار گیلان پارس وی دارن خیلی راضین ولی یکی از دوستام گفت واسه منطقه ما خوب نیس . شاتل رو پیشنهاد داده
واسه دانلود شبانه بیشتر میخوام
راستی یه مودم TP Link TDw810 دارم بنظرتون تا 100 مودم بهتر با برد بیشتر هست یا همین خوبه ؟
ممنون
Last edited by Kasra 91; 22-04-2014 at 18:19.
اینترنت 2020 هم امروز گند زده سرعت دانلود سرویس 2 مگ با idm امده رو 60 تا 70 kb هم از سرور داخلی هم خارجی سرعت یکیه دیشب تو ساعت رایگان بین 200 تا 220 بود دانلود رایگان هم از ساعت 1 تا 7 هست من 7 سیستمم خاموش شده ولی یک گیگ از حجمم کم شده لعنت بهشون بازم میخواهن دزدی رو شروع کنن دوستانی که از 2020 سرویس دارن اعلام وضغیت کنن ممنون
من الان تست کردم پنل مخابرات یا همون ضحی کیش واسم باز نمیشه به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو سایت آشنای اول قسمت گیلان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری قبلی خودم از ضحی کیش ورود کردم
سرعت 230 هم شده دروبر 70![]()
![]()
واقعا استان گیلان مخابراتش دیگه گندشو در اورده دزدای عوضی والا من قبل عید چند ماه تهران بودم نت 1 مگ نامحدود از مخابرات گرفتم ماهی 41 هزار همیشه سرعت دان رو 120kb بود پینگشم دروبر 200 بود تو چهار ماه حدود 600 تا 700 گیگ دان زدم اصلا خبری از افت سرعت نبود وقتی اومدم گیلان بازم اعصابم بهم ریخت پشتیبانی هم که چند تا گاگول هستن میگم این چه وضعیه چرا سرعت انقدر کم شده میگه سراسریه درست میشه اون از اون ضحی کیش دزد اینم از اینا دزدای جدید خاک بر سر مخابرات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)