تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1947 از 2376 اولاول ... 9471447184718971937194319441945194619471948194919501951195719972047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,461 به 19,470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

خلعتبري:
    تفاضل گل استقلال ديگر سودي ندارد

مهاجم تيم فوتبال ذوب آهن گفت: با فاصله يك امتيازي كه بين تيم ما و استقلال بوجود آمده ديگر تفاضل گل اين تيم سودي ندارد.

محمدرضا خلعتبري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فاصله يك امتيازي ما با استقلال را در بازي روبرو با شكست اين تيم از بين مي بريم و ديگر تفاضل گل بالاي اين تيم سودي براي آنها نخواهد داشت.

وي ادامه داد: استقلال تيم بزرگ و قابل احترامي است اما تيم ما براي رسيدن به اين جايگاه تلاش فراواني كرده و فقط با قهرماني در ليگ برتر به حقش مي‌رسد.

وي تصريح كرد: با تساوي استقلال مقابل پيكان انگيزه ما دو برابر شد و براي بازي با اين تيم در اصفهان لحظه شماري مي كنيم.

هافبك مهاجم ذوب آهن اضافه كرد: استقلال دچار افت شده و اين بهترين فرصت براي تيم ماست تا خود را به صدر جدول برساند.

وي در ادامه گفت: بايد مراقب استقلال باشيم و به دليل ميزباني و شرايط فعلي اين تيم دچار غرور نشويم و فقط به كسب 13 امتياز فكر كنيم.

خلعتبري ادامه داد:گلزني به تيم هاي بزرگ و لذت بخش است و براي تمامي بازيكنان ايجاد انگيزه مي كند اما در شرايط كنوني موفقيت تيم مهمتر از موفقيت فرد است.

وي تصريح كرد: سعي مي كنم بهترين بازي ام را مقابل استقلال انجام دهم و با در نظر گرفتن شرايط بازي به فكر گلزني هم باشم.

وي خاطر نشان كرد: با پيروزي مقابل استقلال قهرمان ليگ نمي شويم و بايد در 4 بازي باقي مانده با تمام قوا به فكر كسب امتيازات كامل بازيها باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كياني:
    قلعه نوعي در قزوين با كسي درگير نشد

سرپرست تيم فوتبال پيكان اعلام کرد ميزباني تيم ما به حدي خوب بود كه قلعه نوعي، سرمربي استقلال از آن تعريف و تمجيد كرد.

كياني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ميزباني قزوين در بين ساير استانها نمونه است و مقابل پيروزي و استقلال آن را ثابت كرديم. در بازي با استقلال هيچ مشكلي به وجود نيامد و شايعه درگيري سرمربي استقلال با ليدرهاي تيم ما كذب است.

وي ادامه داد: بازي با استقلال براي تيم ما خيلي مهم بود. بنابراين فقط به شكست اين تيم فكر مي كرديم، اما با بدشانسي امتيازات تقسيم شد. تيم ما بسيار خوب بود و موقعيت هاي بسيار خطرناكي داشت كه به راحتي از دست داديم.

كياني خاطر نشان کرد: از دست رفتن موقعيت هاي تيم ما به دليل ضعف مهاجمان نبود و آنها تمام سعي خود را براي پيروزي تيم انجام دادند. ما در نيمه اول برتر از حريف بوديم و به گل رسيديم و در نيمه دوم فقط تا زماني كه استقلال به گل رسيد، ضعيف ظاهر شديم، اما بعد از گل آنها تيم برتر ميدان بوديم.

وی یادآور شد: تيم ما تاكنون بازي هاي بسيار زيبايي به نمايش گذاشته است و جايگاه واقعي ما در جدول حضور در سكوي هشتمي نيست. ما با هدف كسب سهميه جام باشگاه هاي آسيا در سال آينده ليگ را ادامه مي دهيم و مطمئنا آن را به دست مي آوريم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدري: اميدوارم كادر فني تيم ملي هم بازي هاي مرا تماشا كند
    هافبك استقلال تهران پس از تساوي يك بر يك اين تيم مقابل پيكان قزوين در هفته بيست و نهم ليگ برتر گفت: اميدوارم اگر نمايش خوبي در اين مسابقه داشته ام اين نمايش مورد توجه كادر فني تيم ملي هم قرار بگيرد تا بتوانم در راه صعود به جام جهاني به تيم ملي كمك كنم.

خسرو حيدري هافبك استقلال تهران به باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در مقابل پيكان واقعا بدشانس بود زيرا در نيمه اول واقعا فرصت هاي گلزني بسيار بهتري نسبت به حريف در اختيار داشتيم كه اغلب آنها به ثمر ننشست .

وي در ادامه گفت:در بازي كه مي توانستيم سه يا چهار گل به حريف بزنيم به راحتي سه امتياز حساس اين ديدار را از دست داديم و اكنون بايد روز چهارشنبه نبردسختي را مقابل ذوب آهن در اصفهان داشته باشيم كه حتما به سه امتياز آن نياز بسيار بالايي داريم.

وي افزود: همه بچه هاي استقلال با هم هم قسم شده اند تا بتوانند اين فصل جام قهرماين را براي هواداران استقلال به ارمغان بياورند و ما در 5 بازي باقيمانده شرايط بسيار حساس و مهمي را داريم و اگر تمركز ما به هم بخورد قطعا قهرماني را از دست خواهيم داد ولي من الان شرايط تيم استقلال را كاملا رويايي مي بينم و اطمينان دارم در بازي هاي باقيمانده تا پايان فصل هوادارن ما را تنها نخواهند گذاشت و با حمايت آنها مي توانيم به راحتي حريفان را از پيشروي برداريم و به هدفمان كه كسب عنوان قهرماني ليگ هشتم هست دست پيدا كنيم.

حيدري همچنين درباره رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا هم گفت: بازيكنان استقلال اصلا ديدارهاي جام باشگاه هاي آسيا را دست كم نخوهند گرفت ما مي توانيم در اين رقابت ها تا مراحل نهايي صعود كنيم و ورزشگاه يك صد هزار نفري آزادي براي رويارويي با حريفان در آسيا امتياز ويژه اي براي ما است كه مي توانيم به خوبي از آن استفاده كنيم ولي نبايد هيچ جامي را فداي مسابقه ديگري بكنيم و حتي به جرات مي توانم بگويم كه در جام حذفي هم كه مدافع عنوان قهرماني هستيم مدعي شماره يك رسيدن به اين عنوان هستيم.

حيدري درباره امكان دعوت دوباره اش به تيم ملي فوتبال هم گفت: پيراهن تيم ملي براي من بسيار مقدس است و من اميدوارم كه بتوانم در ديدار حساس مقابل عربستان جز يازده بازيكن اصلي تيم ملي باشم تا هر كمي كه مي تونم براي صعود به جام جهاني به تيم ملي انجام بدهم و اميدوارم كادر فني تيم ملي بازي هاي مرا در استقلال زر نظر قرار داده باشند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال استقلال:
    تعويضم تاكتيكي بود
    هافبك تيم فوتبال استقلال كه در بين دو نيمه تعويض شد و بازي را ترك كرد، معتقد است تعويض وی تاكتيكي و به دليل ضعف فني نبوده است.

مهرداد پولادي، هافبك تيم فوتبال استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به دليل اينكه يك گل از پيكان عقب بوديم، كادر فني در بين دو تيم، يك مهاجم اضافه كردند و مرا از بازي بيرون كشيد كه كاملا تعويضي تاكتيكي بود.

وي ادامه داد: كادر فني از بازي من در نيمه اول راضي بود و تعويض من به دليل ضعف در كارهاي فني نبود و براي موفقيت تيم بوده است.

پولادی تصريح كرد: اين تعويض به طور قطع واجب بود و در حالي كه پيكان براي حفظ نتيجه يك بر صفر رو به دفاع مطلق آورده بود، تيم ما به گل رسيد.

وی خاطرنشان كرد: تيم ما همچنان شانس اول قهرماني است و از نظر امتياز و تفاضل هم از ذوب آهن شرايط بهتري داريم.

هافبك چپ پا استقلال گفت: بازي با ذوب آهن براي ما فينال ليگ برتر نيست و بعد از آن هم چهار بازي داريم اما براي حريف ما كه از نظر امتيازي عقب هستند، آخرين فرصت است و با شكست مقابل ما همه چيز را از دست مي دهند.

وي ادامه داد: بازي سختي مقابل آنها خواهيم داشت و بايد مراقب باشيم، آنها از تمام توان خود براي شكست ما استفاده مي كنند.

پولادي خاطرنشان كرد: بعد از مصدوميتي كه داشتم، با شرايط و موفقيت هاي تيم بازگشت به تركيب اصلي خيلي سخت بود و من به راحتي آن را بدست نياوردم و تا پايان ليگ برتر و جام باشگاه هاي آسيا براي حفظ آن تلاش مي كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:
    با وجود مصدوميت بازي كردم

مهاجم تيم فوتبال استقلال كه در ابتداي نيمه دوم تعويض شد،معتقد است تعويض اعتراض ندارد و حق با سرمربي تيم است.

آرش برهاني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: مصدوميتي در ناحيه كتف داشتم و با وجود آن براي موفقيت تيم وارد زمين شدم اما اين مصدوميت اجازه نداد به تيم كمك كنم بنابراين سرمربي تصميم به تعويض من گرفت كه هيچ اعتراضي به آن ندارم.

وي ادامه داد: تنها نارضايتي من بابت از دست و دادن 2 امتياز در اين بازي بود و از تعويض و عدم گلزني خود ناراحت نيستم.

وي تصريح كرد: تيم ما شانسهاي خوب براي گلزني داشت كه با بدشانسي ما از دست رفت و خودم هم از اينكه يك موقعيت نسبتا خوب را از دست دادم ناراحت هستم.

آقاي گل ليگ برتر اضافه كرد: مهاجمان استقلال دچار افت نشده اند و از بازيهاي آينده دوباره روند گلزنيهاي خود را آغاز مي كنند.

وي ادامه داد: در تيم ما گلزني برعهده تمامي بازيكنان است و در بازيهاي گذشته ما به خوبي آن را نشان داديم.

برهاني در ادامه گفت: دفاع منطقه پيكان بعد از گلي كه برخلاف جريان بازي به ثمر رسيد باعث شد تيم ما ف قط به يگ گل برسد.

برهاني خاطر نشان كرد: هم اكنون فقط به قهرماني استقلال فكر مي كنم و به آقاي گلي خودم توجهي ندارم و در بازيهاي آينده سعي مي كنم توان بيشتري براي موفقيت و گلزني ساير بازيكنان به خرج دهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نميدونم ديگه پيش بيني ها ثبت ميشه يا نه ولي دادا عليرضا اگه پست ها رو ميبيني :

اس اس 2 - ذوب اهن 2

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براهيم زاده:
    شكست استقلال قهرماني ما را قطعي مي كند

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان كه امسال با شرايط مناسبي كه در جدول رده بندي ليگ برتر دارد غلبه بر استقلال را قهرماني تيم خود مي داند.

منصور ابراهيم زاده در گفتگويي با باشگاه خبرنگاران گفت: ذوب آهن امسال بيش از انتظار ظاهر شده است كه اين موفقيت را مديون مجموعه مديريتي و تلاش بازيكنان زحمتكش اين تيم مي دانم كه در طول فصل توانستند خواسته هاي را به خوبي برآورده كنند.

وي مي افزايد: در ليگ امسال اكثر تيم ها مقتدر ظاهر شدند كه به طبع آن شرايط سخت تر و حساس تر را در هفته هاي پاياني ليگ شاهد هستيم كه اين باعث بالا رفتن سطح كيفي مسابقات شده است.

اين مربي معتقد است در اين تيم مقابل استقلال تهران حساس ترين بازي ما در طول فصل است كه مي تواند منجر به قهرماني ذوب آهن شود با توجه به شرايطي كه در جدول رده بندي دارند و اختلاف بسيار كم از لحاظ امتياز مي توانند با شكست استقلال به آنچه كه استحقاقش را دارند برسند.

وي در پايان افزود: به تمام بچه هاي خود تفهيم كرده ام كه بايد استقلال را ببريم و پيروزي مقابل اين تيم تمام زحمات آنان در طول يك سال را به بار خواهد نشاد ما با تمام توان مقابل استقلال قرار مي گيريم و اطمينان دارم كه با پيروزي از ميدان خارج مي شويم

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه عکس از فولاد شهر

بچه های اصفهانی تو همین عکس قرار ملاقات بزارن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهرام عاطف:
    استقلال و ذوب آهن بايد تا آخرين روز براي قهرماني بجنگند

كارشناس فوتبال كشورمان در باره وضعيت قهرماني ليگ هشتم گفت: هر دو تيم استقلال و ذوب آهن براي رسيدن به عنوان قهرمانی ليگ هشتم بايد تا آخرين روز با يكديگر بجنگند و هر دو تيم تا آخرين روز براي رسيدن به اين عنوان شانس دارند.

بهرام عاطف كارشناس فوتبال كشورمان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ذوب آهن در ديدارهاي اخير نتايج بسيار خوبي كسب كرده است و به راحتي توانسته در ديدار مقابل رقبايش سه امتياز را كسب كند و با توجه به لغزشي كه استقلال در ديدار‌هاي اخير داشته ذوب آهن بهترين بهره را برده و توانست تفاضل امتيازاتش را با استقلال كه 7 امتياز بود به تنها يك امتياز برساند كه اين مسئله پيروزي بزرگي براي اين تيم در هفته‌هاي پاياني محسوب مي‌شود و به عقيده من چون ديدار حساس استقلال و ذوب آهن اين هفته در اصفهان برگزار مي‌شود ذوب آهن شانس بيشتري نسبت به استقلال دارد.

وي ادامه داد: استقلال پس از دربي تهران با مشكلات زيادي مواجه شده و مصدوميت "‌فابيوجانواريو" تا 50 درصد توان تيم استقلال را كاهش داده است ضمن اينكه من در بازيهاي اخير برخي از بازيكنان استقلال اين استنباط را دارم كه در اين تيم استرس بسياري حاكم است و كادر فني استقلال مشكلات بسياري با برخي از بازيكنان دارد كه هنوز نتوانسته است اين مسائل را برطرف كند و به همين دليل استقلال روز‌هاي سختي را پيش روي خواهد داشت.

وي افزود: در نقطه مقابل ذوب آهن هر چند در يكي دو مورد نتوانسته است در ديدارهايش نتايج خوبي را كسب كند اما بازيكنان از كادر فني اين تيم هيچگاه مأيوس نشده‌اند و همواره با تمام توانشان در خدمت اين تيم بوده‌اند و كاملاً سعي كرده‌اند كه بر اوضاع مسلط باشند و هيچگاه اجازه نداده‌اند كه مشكلاتشان حالت رسانه‌اي به خود بگيرد و به همين دليل اين تيم وضعيت بهتري در حال حاضر دارد و آرامش اين تيم باعث خواهد شد كه ذوب آهن برتري خاصي نسبت به استقلال در هفته‌هاي پاياني ليگ برتر داشته‌باشد هرچند كه هنوز قضاوت درباره قهرمان ليگ هشتم زود است.

وي درباره احتمال بازگشت علي كريمي به تيم ملي گفت:‌ علي كريمي يك بازيكن خاص و ويژه است كه شرايط منحصر به فرد خود را دارد كريمي قطعاً اگر در شرايط آرماني قرار داشته باشد بهتر مي‌تواند بهترين كمك براي تيم ملي باشد و مي‌تواند در دور برگشت رقابت‌هاي جام جهاني 2010 عامل اصلي صعود ما لقب بگيرد ولي فراهم كردن اين شرايط براي كريمي وضعيت خاص و ويژه اي را طلب مي‌كند و بنابر اين بايد در اين زمينه دور انديشي صورت بگيرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبک تيم فوتبال استقلال:
    براي کنار گذاشتنم بايد دليل داشته باشند

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در چند بازي اخير حتي در ليست 18 نفر هم نيستم، اين موضوع از لحاظ روحي به من ضربه زده است.

يداله اکبري، هافبک تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: انتخاب نفرات اصلي حق طبيعي سرمربي هر تيمي است، من نيز بازيکن حرفه اي هستم و بايد به نظر قلعه نوعي احترام بگذارم.

وي گفت: از لحاظ فني در شرايط مطلوب و بسيار خوبي قرار دارم اما متأسفانه قرار نگرفتن من در ترکيب و حتي ليست 18 نفره برايم تعجب انگيز است.

اکبري در ادامه تصریح کرد: اگر آماده نبودم پس چگونه از ابتداي فصل کادر فني مرا انتخاب کرد، وقتي بازيکن در سه بازي در ليست 18 نفره قرار نمي گيرد يعني مورد تأييد کادر فني نيست.

وي خاطرنشان کرد: دوست ندارم به هيچ وجه استقلال را در شرايط فعلي و بسيار حساس دچار مشکل کنم و اگر لازم باشد به احترام استقلال و هواداران اين تيم تا پايان فصل صبر مي کنم.

اکبري گفت: دوست دارم به استقلال کمک کنم به همين دليل علاقه دارم در ترکيب قرار گيرم البته به هيچ وجه نمي خواهم خود را به کادر فني تحميل کنم.

وي افزود: اگر قلعه نوعي بگويد تا آخر فصل بايد نيمکت نشين باشم حداقل تکليف خود را مي دانم اما شرايط فعلي من اصلاً خوب نيست چرا که بلاتکليفي به بازيکن ضربه مي زند به خصوص من که روزي براي استقلال مهره سرنوشت سازي بودم، درک اين شرايط خاص برايم بسيار سخت و دشوار است و اميدوارم هرچه زودتر مشکلم حل شود تا بتوانم به استقلال کمک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •