خسرو حيدري: اميدوارم كادر فني تيم ملي هم بازي هاي مرا تماشا كند
هافبك استقلال تهران پس از تساوي يك بر يك اين تيم مقابل پيكان قزوين در هفته بيست و نهم ليگ برتر گفت: اميدوارم اگر نمايش خوبي در اين مسابقه داشته ام اين نمايش مورد توجه كادر فني تيم ملي هم قرار بگيرد تا بتوانم در راه صعود به جام جهاني به تيم ملي كمك كنم.
خسرو حيدري هافبك استقلال تهران به باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در مقابل پيكان واقعا بدشانس بود زيرا در نيمه اول واقعا فرصت هاي گلزني بسيار بهتري نسبت به حريف در اختيار داشتيم كه اغلب آنها به ثمر ننشست .
وي در ادامه گفت:در بازي كه مي توانستيم سه يا چهار گل به حريف بزنيم به راحتي سه امتياز حساس اين ديدار را از دست داديم و اكنون بايد روز چهارشنبه نبردسختي را مقابل ذوب آهن در اصفهان داشته باشيم كه حتما به سه امتياز آن نياز بسيار بالايي داريم.
وي افزود: همه بچه هاي استقلال با هم هم قسم شده اند تا بتوانند اين فصل جام قهرماين را براي هواداران استقلال به ارمغان بياورند و ما در 5 بازي باقيمانده شرايط بسيار حساس و مهمي را داريم و اگر تمركز ما به هم بخورد قطعا قهرماني را از دست خواهيم داد ولي من الان شرايط تيم استقلال را كاملا رويايي مي بينم و اطمينان دارم در بازي هاي باقيمانده تا پايان فصل هوادارن ما را تنها نخواهند گذاشت و با حمايت آنها مي توانيم به راحتي حريفان را از پيشروي برداريم و به هدفمان كه كسب عنوان قهرماني ليگ هشتم هست دست پيدا كنيم.
حيدري همچنين درباره رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا هم گفت: بازيكنان استقلال اصلا ديدارهاي جام باشگاه هاي آسيا را دست كم نخوهند گرفت ما مي توانيم در اين رقابت ها تا مراحل نهايي صعود كنيم و ورزشگاه يك صد هزار نفري آزادي براي رويارويي با حريفان در آسيا امتياز ويژه اي براي ما است كه مي توانيم به خوبي از آن استفاده كنيم ولي نبايد هيچ جامي را فداي مسابقه ديگري بكنيم و حتي به جرات مي توانم بگويم كه در جام حذفي هم كه مدافع عنوان قهرماني هستيم مدعي شماره يك رسيدن به اين عنوان هستيم.
حيدري درباره امكان دعوت دوباره اش به تيم ملي فوتبال هم گفت: پيراهن تيم ملي براي من بسيار مقدس است و من اميدوارم كه بتوانم در ديدار حساس مقابل عربستان جز يازده بازيكن اصلي تيم ملي باشم تا هر كمي كه مي تونم براي صعود به جام جهاني به تيم ملي انجام بدهم و اميدوارم كادر فني تيم ملي بازي هاي مرا در استقلال زر نظر قرار داده باشند