تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1947 از 2014 اولاول ... 947144718471897193719431944194519461947194819491950195119571997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,461 به 19,470 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال باشگاه هاي منچستر يونايتد و بارسلونا را به عنوان بهترين باشگاه هاي فوتبال جهان در اين فصل معرفي كرد. اين در حالي است که رسيدن به سه عنوان قهرماني بارسلونا در اين فصل هم نتوانست آنها را در اين رده بندي بالاتر از شياطين سرخ قرار دهد و دو تيم با امتيازمساوي ‌٣١٥ به طور مشترک به عنوان بهترين تيم هاي باشگاهي جهان در فصل ‌٢٠٠٩ - ‌٢٠٠٨ معرفي شدند. پرسپوليس تهران نيز بهترين تيم ايران در اين رده بندي معرفي شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با وجود موفقيت آبي - اناري ها درفصل اخيراين نگراني به وجود آمده که فوتبال اسپانيا پسرفت داشته است؛ چرا که آتلتيکومادريد،‌ دومين تيم اسپانيايي در اين رده بندي در رتبه ي بيست و چهارم قرار دارد. رئال مادريد نيز با ‌١٤ پله سقوط از رده ي بيست و پنجم به رده ي سي و نهم نزول کرده است. همين شرايط نگران کننده براي باشگاه هاي ايتاليايي هم وجود دارد، چرا که در جمع ‌١٠ تيم برتر حتي نامي از يک تيم ايتاليايي ديده نمي شود. جاي تعجب آن که يوونتوس در رده دوازدهم قرار دارد در حالي که اينتر،‌ فاتح اسکودتو،‌ جام قهرماني سري A در اين فصل در رتبه ي هجدهم حضور دارد. ميلان، نايب قهرمان كالچوکه به تازگي کارلو آنجلوتي سرمربي خود را از دست داده است و همچنين در آستانه واگذاري کاکا، ستاره ي برزيلي خود به رئال مادريد قرار دارد،‌ در رده ي سي و ششم حضور دارد.

سه تيم انگليسي چلسي، ليورپول و آرسنال همگي در جمع ‌٥ تيم بالايي اين جدول حضور دارند.
    در فهرست ‌٣٥٠ تيم برتر دنيا از ابتداي ژوئن ‌٢٠٠٨ تا پايان مه ‌٢٠٠٩ نام سه تيم ايراني ديده مي شود: پرسپوليس، استقلال و ذوب آهن. جالب آن كه قهرمان ليگ هفتم ايران از نگاه فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال بالاتر از قهرمان ليگ هشتم (استقلال تهران) و جام حذفي ايران(ذوب آهن اصفهان) قرار دارد.

رده بندي ده باشگاه برتر جهان
    (اعداد داخل پرانتز رتبه هاي قبلي تيم هاست)

‌١- (‌٢) بارسلونا (اسپانيا) - (‌١) منچستريونايتد (انگليس) ‌٣١٥ امتياز
    ‌٣- (‌٣) چلسي (انگليس) ‌٢٧٦ امتياز
    ‌٤- (‌٦) ليورپول (انگليس) ‌٢٤٨ امتياز
    ‌٥- (‌٥) آرسنال (انگليس) ‌٢٤٧ امتياز
    ‌٦- (‌١٠) شاختار دونتسک (اوکراين) ‌٥/٢٤٥ امتياز
    ‌٧- (‌٧) ديناموکيف (اوکراين) ‌٥/٢٣٤ امتياز
    ‌٨- (‌١١) استوديانتس (آرژانتين) ‌٢٣٢ امتياز
    ‌٩- (‌٨) هامبورگ (آلمان) ‌٢٢٨ امتياز
    ‌١٠- (‌١٦) گرميو (برزيل) ‌٢٢٢ امتياز
    .
    .
    .
    ‌٢٤٢- (‌٢١٩) پرسپوليس تهران ‌٥/٧٥ امتياز
    .
    .
    .
    ‌٢٨٣- (‌٣٠٤) استقلال تهران ‌٥/٧٠ امتياز
    .
    .
    .
    ‌٣٤٦- (‌٤٢٢) ذوب آهن اصفهان ‌٥/٦٣ امتياز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حتما فیفا هم فهمیدن که قهرمان لیگ ایران با تبانی و زد و بند مشخص میشه!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حتما فیفا هم فهمیدن که قهرمان لیگ ایران با تبانی و زد و بند مشخص میشه!!!!!!!!
    این یه بیلان کلی است

یعنی پرسپولیس "در مجموع چندین سال عملکرد بهتری داشته" ،

به بیان ساده تر پرسپولیس" در مجموع سرور اس ...لاله ".

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

میگن شنبه سرمربی پرسپولیس معل.م میشه؟؟؟؟

اینم مثل قضیه دنیزلی هست

حالا حالا ها فکر نکنم خبری باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیزلی کهخیلی بعیده بیاد
    ون علاوه بر بشیکتاش شانس مربیگری تو تیم ملی ترکیه و جانشینی فاتح تریم داره

ولی مثل اینکه زمن و تروسیه تو کاندیدا هستن
    هر چند که آخرش با حضور کسایی مثل پروین و استیلی همه چیز به هم میخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    باقري: مربيگري نه، مي‌خواهم بازي ‌كنم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال مربيگري نيستم و مي‌خواهم بازي كنم.

كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعاتي مبني بر حضورش در كادر فني پرسپوليس تصريح كرد: يكسال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و منتظر انتخاب كادر فني جديد اين تيم هستم تا ببينم تكليفم چه مي‌شود. هرگز دنبال مربيگري نيستم و مي‌خواهم در فصل آينده اگر مشكلي نباشد براي پرسپوليس به ميدان بروم.
    وي افزود: براي من فرقي ندارد چه فردي يا مربي‌اي به پرسپوليس مي‌آيد فقط اميدوارم كه بتواند در اين تيم موفق باشد تا ما و هواداران فصل گذشته را فراموش كنيم.
    باقري ادامه داد: نيازي به حكم در باشگاه پرسپوليس ندارم؛ فقط با توجه به ديداري كه با انصاري فرد داشتم در برخي از موارد از من سئوالاتي ‌شد كه من هم بنا بر وظيفه‌ام به آنها جواب دادم. پس از اين ماجرا برخي گفتند مشاور شده‌ام كه اين موضوع صحت ندارد.
    باقري خاطرنشان كرد: اميدوارم هر چه سريع‌تر تكليف پرسپوليس روشن شود تا با برنامه‌ريزي بهتر براي فصل آينده آماده شويم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خوردبين در گفت و گو با فارس:
    حضور كريمي و نيكبخت در پرسپوليس به من ارتباطي ندارد
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور كريمي و نيكبخت در پرسپوليس در فصل آينده به من ربطي ندارد.

محمود خوردبين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعاتي مبني بر مخالفتش براي حضور دو بازيكن پرسپوليس در اين تيم در فصل آينده اظهار داشت: من مديرعامل باشگاه نيستم كه بخواهم در خصوص بستن قرارداد با بازيكنان اظهار نظر كنم.
    وي افزود: آقايان هرچه مي‌خواهند براي خود مي‌نويسند. من نمي‌دانم از كجا پيدا كرده‌اند كه من در آرايشگاه غرب تهران درباره كريمي و نيكبخت و نبستن قرارداد با آنها صحبت كردم چون خانه من در شمال تهران است و تا به امروز به هيچ عنوان در غرب تهران به كارهايم رسيدگي نكردم.
    خوردبين ادامه داد: نيكبخت واحدي يك سال با پرسپوليس قرارداد داردو كريمي نيز بعد از بازي هاي تيم ملي به احتمال فراوان با باشگاه وارد مذاكره مي‌شود. من فقط به دنبال اين هستم كه پرسپوليس در فصل آينده قوي‌تر از گذشته ظاهر شود نه اينكه اين تيم را تخريب كنم.
    سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: آنقدر جرات دارم كه اگر بخواهم انتقاد يا حرفي بزنم آن را به بازيكنان يا رسانه‌ها بازگو ‌كنم و نيازي ندارم در يك آرايشگاه مردم را جمع و براي آنها سخنراني كنم اما مثل اينكه برخي‌ها به علت نداشتن خبر به دنبال حاشيه‌سازي و ضربه زدن به پرسپوليس هستند.
    گفتني است در برخي از رسانه‌ها اعلام شده بود محمود خوردبين مخالف حضور نيكبخت وكريمي در پرسپوليس است و اين مورد را در برخي محافل از جمله آرايشگاهي در غرب تهران اعلام كرده است.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

‌٩- (‌٨) هامبورگ (آلمان) ‌٢٢٨ امتياز
    چرا تا وقتی مهدوی کیا اونجا بود تپ و توپ میباخت>>>

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

چرا تا وقتی مهدوی کیا اونجا بود تپ و توپ میباخت>>>
    خودت گفتی دیگه اشکال از کی بوده

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خودت گفتی دیگه اشکال از کی بوده
    دی : نه بابا اون بنده خدا رو که خیلی هم دوسش داشتن...بدم بازی نمیکرد
    ولی سیستم ایرانیا اینجوریه دیگه....حالا اگه فصل بعد نکونام و شجاعی از اوساسونا برن میشه قهرمان اسپانیا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •