تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1946 از 2610 اولاول ... 94614461846189619361942194319441945194619471948194919501956199620462446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,451 به 19,460 از 26098

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هم اپراتورهای 2020 هم شعبه مخابراتی منطقه اصرار و تاکید داشتن که فقط مالک میتونه درخواست تخلیه بده. منم مجبور شدم پدرمو با بیشتر از 50 سال سن دیروز صبح زود بفرستم مخابرات که درخواست بده. اینا هم فرم رو گذاشتن جلوی پدرم و ایشونم چون برای سرکار رفتن دیرش شده بود، تند تند بدون خوندن برگه، امضاها رو کرد و رفت. نزدیک ظهر چک کردم ببینم قطع شده یا نه، دیدم هر سایتی رو میزنم سایت مخابرات میاد بالا. زنگ زدم به 2020، خط رو چک کردم. گفتن تعرفه اینترنت شما از نامحدود به حجمی پیش پرداخت تبدیل شده و جمع نشده!!!!!!!!!!!!!

هیچی دیگه. به شعبه ی منطقه زنگ زدم. دیدم هیچ کدوم از خطها رو جواب نمیدن. شماره ی مدیر شعبه رو پیدا کردم و زنگ زدم. گوشی رو برداشت. با عصبانیت و داد و بیداد گفتم به چه حقی وقتی ما درخواست تخلیه دادیم، خودسر و غیر قانونی و غیر اخلاقی درخواست دیگه ای رو ثبت کردید و به جای قطع سرویس تعرفه رو عوض کردید؟؟؟؟ ترسید و سریع گفت شماره خط رو بدید. وقتی گرفت بدون خدافظی مثل گاو قطع کرد. آماده شدم برم دم مرکز و دهنشونو سرویس کنم. خیلی عصبانی بودم. دوباره زنگ زدم به 2020 که اگه درخواست تخلیه ثبت نشده باشه، برای دعوا و آبروریزی برم تو شعبه شون و حالشونو بگیرم. اپراتور 2020 گفت درخواست تخلیه صادر شده و تا غروب کامل سرویس تون جمع میشه. منم دیگه نرفتم.

حتما اگه همون روز به درخواست تخلیه تون رسیدگی نشد، تهدید به شکایت و اقدامات عملی کنید. چون خودشون میدونن کارشون غیر قانونیه، حتما میترسن و رسیدگی میکنن. این سایت 195 هم سوسول بازیه و فقط برای دکوره. خودتون اقدام کنید. شکایت هم حضوری و کتبی باشه بهتر از این سایت مسخره س. میخواستم کارو به دادگاه بکشونم و تا تهش برم. قرارداد هم حرفای منو تایید میکرد. واقعا دیگه صبرم تموم شده بود.

امیدوارم شمام زودتر جمع کنید و از جای دیگه ای بگیرید. بله همه شون در محاسبه ی حجم دزدی میکنن ولی اولا مخابرات در حجم دزدی از همه شون کثیف تره، دوما حداقل افت سرعت و قطعی شرکتای دیگه از مخابرات کم تره.
    Last edited by alinumber7; 18-06-2017 at 20:17.

2. 3 کاربر از alinumber7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من هفته پیش های وب ثبت نام کردم مدارک هم دادم و درخواست سرویس یک ماهه رو ثبت کردم فرداش زنگ زدن گفتن خط شما فیبرنوریه و ما نمی تونیم رانژه کنیم
    حالا من موندم و یک اینترنت 128 کیلوبیت نامحدود فیبرنوری و منتظر اینکه مخابرات دلش درد بگیره به ما رحم کنه سرعتمون رو به 512 که حق قانونیمون و طبق قرارداد هست برگردونه تا بتونیم از اینترنت استفاده کنیم!!!
    3G4G هم تو منطقه ما انتن دهیش ضعیفه و شبا با جون کندن می تونم با بسته شبانه ایرانسل کمی دانلود داشته باشم

4. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا برای من هم این اتفاق افتاده و ترافیکم بیشتر شده

- - - Updated - - -

دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!
    برای من هم ترافیک باقیمانده بیشتر شده

6. این کاربر از saeidshooji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دقیقا برای من هم این اتفاق افتاده و ترافیکم بیشتر شده

- - - Updated - - -

برای من هم ترافیک باقیمانده بیشتر شده
    پس اتفاقى نيست و يه دليلى داره حتما[emoji1]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

پس اتفاقى نيست و يه دليلى داره حتما[emoji1]
    شاید ترافیک ۲۰۰ سایت نیم بها رو حساب کردن و برگردوندن

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

9. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!
    سلام
    ببخشید از چه طریقی ترافیک باقیمانده رو چک می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

یکی از بچها تعرفه جدید مخابرات رو گزاشت که میشه شبانه نامحدود دانلود کرد، کسی لینکش رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شاید ترافیک ۲۰۰ سایت نیم بها رو حساب کردن و برگردوندن

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    والا بعيد بدونم چون من آخرين بار هفته ى پيش چك كردم كمتر از ٣٠ گيگ مونده بود و تا اين هفته خيلى بايد مى موند ٢٠ گيگ بايد مى بود ولى شده بود ٦٢ گيگ يعنى تقريبا سه برابر يا ٤٠ گيگ بيشتر كه عمرا مصرف ما از اين دويست سايت انقدر بوده باشه[emoji1]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید از چه طریقی ترافیک باقیمانده رو چک می کنید؟
    سرويس هاى پيش پرداخت ترافيك باقى مونده رو مى زنه و ميشه چك كرد..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من هم سرويس پيش پرداخت دارم آخرین بار که چک کردم باقیمانده ترافیک من 18 گیگ بود
    روز بعد که چک کردم شده 141 گیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •