تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1946 از 2199 اولاول ... 9461446184618961936194219431944194519461947194819491950195619962046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,451 به 19,460 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از طرفی هم نمیشه که روزانه مصرف نکرد .مثلا شما برای شب میخوای چند تا موزیک ویدیو و ... از سایتهای مختلف بزاری تو دانلود منیجر که شب دانلود بشه همین تو سایت موزیک رفتنو لینک کردن و... بعد 1 ساعت میبینی 50 مگ ترکید با اینکه هیچی دانلود نکردی
    این سایت هایی هم که مثل فیس و .. هیتلر شدن همین هیتلر شدن باعث میشه چند برابر بیشتر حجم بسوزه

متاسفانه سایتها روز به روز از بخشهای مولتی‌مدیا مثل فلش و عکسهای بزرگ و کدهای حجیم و سنگین بیشتر و بیشتر استفاده می‌کنن که به خیال خودشون سایتشون قشنگ و جذابتر بشه. دیگه خبر ندارن که کاربر بدبخت ایرانی با قطره‌چکون حساب دخل و خرج اینترنت به اصطلاح پرسرعتش رو داره. یاد قدیمها می‌‌افتم که اینترنت تازه ایران اومده بود و کیلوبایتی حساب می‌شد (مثل وضعیت الان طرحهای غیرنامحدود) و برای کم شدن هزینه توی IE ست می‌کردیم که زمان وب‌گردی دیگه عکسها رو نشون نده و فقط متن رو دانلود کنه.

2. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

متاسفانه سایتها روز به روز از بخشهای مولتی‌مدیا مثل فلش و عکسهای بزرگ و کدهای حجیم و سنگین بیشتر و بیشتر استفاده می‌کنن که به خیال خودشون سایتشون قشنگ و جذابتر بشه. دیگه خبر ندارن که کاربر بدبخت ایرانی با قطره‌چکون حساب دخل و خرج اینترنت به اصطلاح پرسرعتش رو داره. یاد قدیمها می‌‌افتم که اینترنت تازه ایران اومده بود و کیلوبایتی حساب می‌شد (مثل وضعیت الان طرحهای غیرنامحدود) و برای کم شدن هزینه توی IE ست می‌کردیم که زمان وب‌گردی دیگه عکسها رو نشون نده و فقط متن رو دانلود کنه.
    الان بقدری اینترنت دنیا از نظر سرعت پیشرفت کرده که کنسول xbox one که جدید اومده بجای اینکه دیگه دیسک بلوری بازی بزارن تو جعبه یک کد همراه کنسول هست که اون کد رو وارد میکنی و بازی رو توسط خود دستگاه دانلود میکنی ..حجم بازی ها حدود 50 گیگ هست بدون قابلیت رزیوم!
    حالا این شرکت خون خوار که ادعای اینترنت خفن داره مرده بشینه fifa 14 رو باش دانلود کنه حاج خانم هم نیست مبین نت

4. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه خط پارس آنلاین دارم که واقعا سرعتش عالیه.می خوام بدونم راهی هست که مودم adsl ام رو به مودم وایمکسم (bm632w) وصل کنم که بتونم از طریق wifi مودم وایمکس از اینترنت پارس آنلاین استفاده کنم.ار نظر تنظیماتش میگم.
    مودم خط adsl ام یه مدل ساده d-link 2500U هستش.ممنون میشم کمک کنید.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اگه کسی مودم مبین نت با طرح یکساله داره ( که حداقل 9 ماهش مونده باشه ) با سرعت 2 مگابیت یا 1 مگابیت میخرم ازش.

اگه کسی فروشنده هست اطلاع بده چونکه اخر این هفته حجمم تموم میشه مجبور میشم شارژش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم سرویس وایمکس مبین نت تهیه کنم برای اتصال اینترنت به گوشی همراه از طریق Wifi
    اولا میخواستم ببینم که کدوم مودم مبین نت را توصیه میکنید که تهیه کنم؟؟ میخوام هم بتونم باهاش به اینترنت از طریق کامپیوتر وصل بشم و هم از طریق Wifi گوشی
    دوم اینکه آیا قطعی داره؟ ثباتش چه طوری هست؟
    ساعت رایگان دانلود داره؟
    سرعت دانلود سرویس 128 چند هست در ساعات روز و رایگان شب؟
    و اینکه بین مبین نت و ایرانسل، کدوم رو توصیه میکنید؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من.اینجا که ظاهرا کسی جواب نمیده.می دونی چرا چون مبین نت افتضاحه.قطعیش زیاده حالا نمی دونم چرا (البته خودشون میگن شبکه در حال توسعه است یا تعمیراته).سرعتش استاندارده استاندارده یعنی 512 من بیشتر از 64 دانلود نمی کنه.پشتیبانیش خوب نیست از این جهت که وقتی یه مشکلی پیش میاد باید 10 دقیقه (ممکنه بیشتر بشه یا کمتر) پشت خط وایسی.تازه کلا 2 تا چیز بیشتر بلد نیستن1-ping بگیر 2- مودم رو رسیت کن.مشکل سوم که جدیدا اتفاق افتاده اینه که اگه زیاد رو یه سایت درخواست بفرستی سرورهاشون اون سایت رو واست می بندن.مثلا من سایت tfs یا varzesh3 رو زیاد چک می کنم الان دیگه واسه من بالا نمیان و فقط با استفاده از پ.....رک.....30 می تونم واردشون بشم.اها مهمترین مهمترین اصلی ترین مشکل.قیمت هاش به جای اینکه کم بشه زیاد میشه.هر چند وقت یبار قیمت هاش یه تکونی می خوره(رو به بالا).
    کلا اگه مشکل جابجایی نداشتم اجازه نمی دادم جنازه لپ تاپمم به مبین نت وصل بشه.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست من.اینجا که ظاهرا کسی جواب نمیده.می دونی چرا چون مبین نت افتضاحه.قطعیش زیاده حالا نمی دونم چرا (البته خودشون میگن شبکه در حال توسعه است یا تعمیراته).سرعتش استاندارده استاندارده یعنی 512 من بیشتر از 64 دانلود نمی کنه.پشتیبانیش خوب نیست از این جهت که وقتی یه مشکلی پیش میاد باید 10 دقیقه (ممکنه بیشتر بشه یا کمتر) پشت خط وایسی.تازه کلا 2 تا چیز بیشتر بلد نیستن1-ping بگیر 2- مودم رو رسیت کن.مشکل سوم که جدیدا اتفاق افتاده اینه که اگه زیاد رو یه سایت درخواست بفرستی سرورهاشون اون سایت رو واست می بندن.مثلا من سایت tfs یا varzesh3 رو زیاد چک می کنم الان دیگه واسه من بالا نمیان و فقط با استفاده از پ.....رک.....30 می تونم واردشون بشم.اها مهمترین مهمترین اصلی ترین مشکل.قیمت هاش به جای اینکه کم بشه زیاد میشه.هر چند وقت یبار قیمت هاش یه تکونی می خوره(رو به بالا).
    سایت ورزش 3 که برای من باز میشه

----------------------

بلاخره اون طرح نوروزی من هم تموم شد. طرح 512 با 4 گیگ یک ماهه گرفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر برای این جواب نبوده که اهل فن که تست عملی کردن، اینجا رو ندیدن یا فرصت جواب نداشتن و باقی که مثل من هستن هم نخواستن با یه جواب ناقص مشکل رو براتون بیشتر کنن. اما در مورد این قضیه توی این صفحات صحبتهایی شده که شاید با خوندشون بتونید مشکل رو حل کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن سایت ورزش۳ رو تست کردم و برای من باز بود. قدری بعید هست که مبین‌نت خودش راساً سایتی رو صرف مصرف زیاد ببنده. یعنی برای شما صفحه peyvandha.ir بجای سایت اصلی باز می‌شه؟ اگه نه که شاید مشکل دسترسی از جای دیگه هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من رشتم کامپیوتره.قطعا چیزایی که میگم رو بارها تست کردم.اره الان واسه منم باز میشه.فرض کنید تو یه روز 100 بار سایت varzesh3 رو سر میزنم بعضی وقتا میبینیم که دیگه سایت باز نمیشه (نه اینکه سایت peyvandha.ir رو نشون بده ، باز نمیشه) این رو روی چندین دستگاه هم که از اینترنت من استفاده می کردن تست کردم.حتی روی اینترنت یکی از دوستام که اونم مبین نت بود تست کردم.
    فک می کنم مشکل از سرورهای مبین نت باشه و اساسا درخواست های زیاد رو به اشتباه حمله در نظر میگیره و می بنده.
    البته قطعا من نمی تونم این قضیه رو برای پشتیبانای مبین نت توضیح بدم به دو دلیل یکی اینکه اصلا حال ندارم 10 دقیقه تو صف انتظار باشم و دوم اینکه واقعا اپراتورهای معمولی ان و توضیح دادن این قضیه بهشون خیلی سخته.امیدوارم یه روزی برسه که اول بررسی کنن ببینن یه شرکت توانایی خدمات کشوری رو داره یا نه بعد این مجوز رو بهش بدن.هیچ نظارتی رو مبین نت نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من 2 گیگ از سرویس قبلیم که زماتش تموم شده مونده اگه طرح جدید بخرم انتقال پیدا میکنه .این 2 گیگ رو چجور میشه زنده کرد !؟
    راجعب به دوست بالایی این که مبینت اپت رو بلاک نکرده سرور سایت varzesh3.com این رو حمله دونسته .
    بابا گوگل هم 100 بار باز کنی بلاکت میکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •