اطمینان دارید خط شما مشکلی نداره؟چون من اصلا قطعی ندارم با مخابرات قبلا که مکسنت بودم روزی ۶۰۰ بار قطعی داشتم به نظر من اگه مکسنت کیفیت مشابه شرکت های دیگه رو هم بدهبازم باید جمع اوری کرد چون قیمت ها ۲ الی ۳ برابر جاهای دیگه هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اطمینان دارید خط شما مشکلی نداره؟چون من اصلا قطعی ندارم با مخابرات قبلا که مکسنت بودم روزی ۶۰۰ بار قطعی داشتم به نظر من اگه مکسنت کیفیت مشابه شرکت های دیگه رو هم بدهبازم باید جمع اوری کرد چون قیمت ها ۲ الی ۳ برابر جاهای دیگه هست
سلام دوستان لطفا در مورد خط دوست من هم نظر بدید من زیاد سر در نمیارم ، این مشخصات رو به من ایمیل کرده ،الان خطش خوبه یا بد؟
DSL Status: UP DSL Modulation Mode: Auto DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 9996 Kbps Upstream Rate: 512 Kbps Downstream Margin: 16 db Upstream Margin: -23 db Downstream Line Attenuation: 13 Upstream Line Attenuation: 8 Downstream Transmit Power: 19 Upstream Transmit Power: 12 LOS Errors: 0
Last edited by 14708; 17-05-2014 at 22:21.
Line Attenuation 13 ???? گرفتی ما رو ؟ نکنه خونتون وسط مخابراته یا نه اصلا مخابرات خونتونه ؟![]()
خطت عالی هست رو 10 مگ هم سینک شده درست مثل خط خودم ولی میتونستن حتی رو 20-30 مگ هم سینک کنن با این کیفیت خط که داریفکر کنم دیوار به دیوار مخابرات هستی
Last edited by babak_eivazi; 17-05-2014 at 22:30.
نه بابا چراغ ثابت هستش فقط خود به خود قطع و وصل میشه !!!
بله خیلی به مخابرات نزدیکه خونشون![]()
آی گفتی منم همین مشکل رو با مخابرات دار
هر چند ساعت یکبار یه تایم معکوس 20 ثانیه ای میندازه
تا حالا از همارا و مکس و بلوط و پارس و صبا و .. اینتنت گرفتم این اولین بار همچین چیزی میبینم
سرعت راضی هستم - کیفیت و قطعی خوبه
ولی کلافه شدم از خرید شارژ واسه همین میخوام انتقال بدم 512 نامحدود
بنظرتون خطم واسه کافی نت 512 با سه - چهار سیستم کافی هست ؟؟
پس تو هم این مورد رو داری لامصب بابا پدر من رو در میاره !!
لامصب اصلا نمیشه چیز شکن وصل کرد !!
نمیدونم چرا اینجوری شده ولی هر چیزی که هست من اولین ابرمه که دارم همچین چیزی میبینم و بدجوری روی اعصاب منه![]()
dc شدنت هم به خاطر اینکه چراغ لینک مودمت میره میاد dc میشی..من قکر میکردم فقط منم این مشکلو دارم...خودم هم تعجب کرده بودم با اینکه snr 13 هست چرا باید dc بشه...اشکال از طق مخابراته
من تو مراکز دیگه تست کردم همچین مشکلی نبود (البته یه شهرستان دیگه)
نمیدونم چرا تو تبریز این مشکل وجود داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)