با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان این مشکل قطعی جدیده برای من ... همه چی وصله حتی لینک و .... ولی دیتا یکدفعه قطع میشه.شاید 100 بار توی روز باید مودم رو ریست کرد .... دزدای ...
دوستان خوزستان دزفول اطلاعی از کیفیت اسیاتک دارید؟ سرعت شبانه و قطعی روزها به چه صورت هست
واسه منم 2روزه اینطوری میشه البته تعداد دفعاتش کمه
فقط هم یه سری سایت مثل سایت خود آسیاتک باز میشه !!!
امشب سرعت نجومی شده
شبانه رایگان سرویس 2مگ هم اکنون...
محتوای مخفی: ...
Last edited by ahriman323; 16-09-2014 at 02:02.
برای شما نجومی شده بود برای ما زیر 10 کیلو بایت حتی وب هم باز نمیکرد
اکانتینگ آسیاتک هست دیگه توقعی هم ازش نیست درست کار کنه من نمیدونم این اکانتینگ چطوره که برای هر مرکز مخابراتی یه جور خاص خودش کار میکنه.......!!!! یعنی اون مهندس های اسیاتک این رو هم نمیفهمن که بفکر باشن هر چند شب یه همچنین اتفاقی نیوفته؟ حق بقیه ضایع میشه......
یک شب هم که بجای رایگان کل حجمو ازمون کم کرد با تیکت و پشتبانی هم صحبت شد حجم رو برگشت نزدن از این بی عدالات تر؟؟
Last edited by amin885; 16-09-2014 at 07:30.
داداش. منم 1.5 سال پیش آسیاتک داشتم. شبانهاش همینجوری بود. یعنی 2 -3 شب سرعت میاومد نصف سرعت اسمی سرویسم که 2مگ بود (سرعتم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت). بعد 1 شب حال میداد و سرعتم میشد 6مگابیت تقریباً. اون اواخر به این نتیجه رسیده بودم که اگه موقع رایگان چند بار مودم رو روشن و خاموش کنم و IP پورتم عوض بشه، میتونم هر شب سرعت 6مگابیت رو داشته باشم. الآن نمیدونم هنوزم این جوریه یا نه.
دوستانی که مشکل عقب رفتن ساعت رو دارن و دانلودشون بهم میریزه , این فایل رو دانلود کنن و اجراش کنن مشکل حل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان صبانت دارم هم گرونه هم دزده میخوام یه سرویس نامحدود بگیرم صبانت میگه اگه بیشتر از 2.5 گیگ تو ماه استفاده کنم رو پایین ترین سرعت سرویس را می بنده میخواستم اسیاتک بگیرم همین مشکلات را داره ؟ کلا الان برا سرویس نامحدود کدوم isp بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)