تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1946 از 2365 اولاول ... 9461446184618961936194219431944194519461947194819491950195619962046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,451 به 19,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان.من چند صفحه از این فروم رو که خوندم احساس کردم یک مقدار روی برند گلیدن تعصب هست اینجا و در مورد برندهایی مثل الپاین مثل ساب type s یا ساب eartquake tremor x154 یا مثلا 12sq گرندزیرو که تقریبا هم قیمت با rs12 هستن یکم کم لطفی میشه.چون به همه گلیدن پیشنهاد میشه.نمیدونم شاید اساتید صدای tremor x154 رو نشندین چون در اینصورت نظرشون عوض میشه.حتی تو بازه های قیمتی پاینتر ساب هایی مثل sony gtx 121 و mtx rt1204 به نظرم واقعا ارزش خرید دارن.واقعا جای برند mtx خالیه تو پیشنهاداتتون واقعا ساب های خوبی داره.یا من ندیدم به کسایی که مثلا میخوان فقط از کواک بدون ساب استفاده کنن کواک هایی مثل jbl سنگی پیشنهاد بشه که واقعا بیسش خوبه.منکر این نیستم که گلیدن برند خوبی هست.ولی برندهای دیگه هم محصولات ارزشمندی دارن که میتونین در کنار محصولات گلیدن به دوستان پیشنهاد بدین.ممنون
    سلام دوسته من ببخشید وقتی بین خوب و خوبتر مقایسه میشه معمولا خوبتر رو انتخاب میکنن دیگه .
    در مورد اینکه چرا مثلا بین سابهای رده پایین rs12 پیشنهاد میشه چون واقعا نسبت به قیمتش ارزشش خیلی بیشتر از اینهاس.
    سونی هر چند از گاهی از دستش در میره یه جنس خوب میده بیرون اگه نه اصلا توی car audio جایی نداره.
    در مورد ارث کوییک که گفتید ترمور ساب خوبیه برای کسی که فقط لوبیس بخواد و دنبال ویبره بازی باشه برای همینه که اول سلیقه ی شخص پرسیده میشه و با توجه به اون بهشون قطعات معرفی میشه.البته انسان جایز خطاس شاید منه توعی هم خیلی اشتباهاتی داشته باشم که خیلی خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه.
    تایپ s الپاین هم خیلی کیفیتی هستش و ساب واقعا خوبیه فقط قیمتش نسبت به صداش زیاده.
    12sq گرند فقط اسم در کرده به شخصه یک هفته تستش کردم توی خیلی از اهنگ ها جا میمونه .
    Mtx هم خودم داشتمش واقعا ساب خوبیه در مورد این حرفی نمیتونم بزنم خیلی بیس کوبشی و قشنگی داره.
    اما jbl سنگی که فرمودین این باند اصلا جز بیس هیچ چیز دیگه نداره ینی هیچی نداره هااااا سر کل کل هم که باشه تیوتر میسوزونه کلا یه باند مزخرفیه به جای این جی بی ال بهترین گزینه 7158 jvc هستش با قیمته نصفه jbl. خیلی باند های خوبی هستش مثه mtx t6c693 . 6921 sony. Hcx 690 hertz. اما همه ی اینایی که پیشنهاد میشه فقط و فقط بر اساس بودجه و نوع سلیقه فرد پیشنهاد میشه.
    من خودم شخصا از پیشنهاد ساب باکس شرکتی اصلا خوشم نمیاد چون دقیقا داری دو برابر پول میدی اصلا ارزش خرید نداره همون مثال m12 باکس فابریک با rs12 بدون باکس.اصلا ارزش خرید نداره پایین ترین سری گلیدن رو شما اونقدر پول بدی وقتی میتونی یه رده بالاترش رو با همون پول بگیری.

یه چیزی که خیلی خیلی خوشم اومد انتقاد شما بود هرچی این انتقاد و پیشنهادات بیشتر باشه سطح علمی و تحقیقات میره بالاتر و محدود به یه برند نمیشه کسی.
    اگه دوستانه دیگه هم تو بحث ها شرکت کنن خیلی بهتر میشه.
    بازم ببخشید اگه زیاد حرف زدم

2. 7 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون دوست خوب که بسیار محترمانه جواب دادی.من منظورم از این بحث کلا این بود که تنوع پیشنهادات بره بالاتر.بازم ممنون

4. 4 کاربر از ROUGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون دوست خوب که بسیار محترمانه جواب دادی.من منظورم از این بحث کلا این بود که تنوع پیشنهادات بره بالاتر.بازم ممنون
    کاملا حق با شماس منم موافقم از این به بعد به جای یک پیشنهاد چندتا پیشنهاد به شخص سوال کننده بدیم که هم حق انتخاب بیشتری داشته باشه هم مسئله محدود به یه برند حل بشه و خود فرد انتخاب کنه.
    به نظر من هم راهنمایی میشه هم باعث میشه یه کم اون فرد تحقیق کنه حداقل تو اینترنت چندتا مدل دیگه هم ببینه و اگه جای سوالی براش باقی مونده بود دوباره بیاد و سوال و مشاوره بخواد.
    منظورتون خیلی خوب بود من بشدت موافقم

6. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان واسه ماشینم یه جفت باند بیضی و واسه جلو یه جفت کامپ میخوام که کیفت و میدبیس و پرتاب صدای بالا داشته باشه ماشین هم امریکایی کرایسلر پخشش 2جفت خروجی امپ داره ولی تنظیمات hpfو lpfو این چیزا نداره متصفانه نمیشه تعویضش کرد روی داشبورد سه تا باند 3.5 اینجی و دوتا باند 6.9 تو درب جلو و دوتا باند 6.9 روی طاغچه داره امپ هم هرتز چهارکانال ep4x موجود دارم لطفا کمکم کنی که چه چیزایی بخرم واسه باند و کامپ و ساب و امپ ساب 2تومان میخوهم هزینه کنم.کامپ هرتزhsk165 چطوره خوبه اکبند به قیمت 400 بخرم لطفا پیشنهاد بدید تا سفارش بدم بنده از قشم هستم که اینجا هیچی گیر نمیاد.باتشکر

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من فکر میکنم امپتون یه سرویس نیاز داره کلید hpf lpf خراب شده . من یه چند سال پیش به این مشکل خورده بودم.
    کلیدش باشه مشکل نداره نهایت با ی شستوشو درست میشه. خازن و دیود و... نباشه ک دیگه بدرد نمیخوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بالاخره منم با کمک اقا حمید سیستم رو چیدم و دارم خرد خرد تهیه میکنم فعلا ساب باکس رو گرفتم ک ی روزه بدستم رسید ی سری عکس هم رفتم کیفیتشون ی کم پایینه دیگه ببخشید
    عکس ها خیلی بزرگ بودن برا همین به صورت لینک گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از astrics بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلیدش باشه مشکل نداره نهایت با ی شستوشو درست میشه. خازن و دیود و... نباشه ک دیگه بدرد نمیخوره.
    سلام.
    خر خر نداری تو صدا؟ به نظرم با اسپری ناهید 60 رو سلکتورها اسپری کن چند بار کلید و چپ و راست کن بزار خشک بشه بعد آمپ و روشن کن ببین درست میشه.

12. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام  دوستان واسه ماشینم یه جفت باند بیضی و واسه جلو یه جفت کامپ میخوام که کیفت و میدبیس و پرتاب صدای بالا داشته باشه ماشین هم امریکایی کرایسلر پخشش 2جفت خروجی امپ داره ولی تنظیمات hpfو lpfو این چیزا نداره متصفانه نمیشه تعویضش کرد روی داشبورد سه تا باند 3.5 اینجی و دوتا باند 6.9 تو درب جلو و دوتا باند 6.9 روی طاغچه داره امپ هم هرتز چهارکانال ep4x موجود دارم لطفا کمکم کنی که چه چیزایی بخرم واسه باند و کامپ و ساب و امپ ساب 2تومان میخوهم هزینه کنم.کامپ هرتزhsk165 چطوره خوبه اکبند به قیمت 400 بخرم لطفا پیشنهاد بدید تا سفارش بدم بنده از قشم هستم که اینجا هیچی گیر نمیاد.باتشکر

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    خر خر نداری تو صدا؟ به نظرم با اسپری ناهید 60 رو سلکتورها اسپری کن چند بار کلید و چپ و راست کن بزار خشک بشه بعد آمپ و روشن کن ببین درست میشه.
    سلام.
    چرا اتفاقا موق جابجا کردن سلکتور خر خر داره مخصوصا وقتی پیچ گوشتی میخوره به بدنه امپ.
    وقتی کامپانت هارو برای استیج جلو گرفتم سلکتور رو هم ی شستوشو میدم.

آقا حمید ی دوستی دارم میخاد روی پرشیا ی سیستم ببنده ی پخش 7150 داره با ی تمن پول.
    سیستم قبلیش 2 جفت 718 ی جفت ساب 308 پایونیر با دوتا امپ ک امپاشم فک میکنم پریمیر و پایونیر بود ک اینارو فروخت.
    فقط دنبال حجم صدای بالاس ک از سر کوچه رد میشه ته کوچه صدا رو بشنون.
    نو ک دستشو چیزی نمیگیره. اما کارکرده قطعات چی پیشنهاد میدین بگردیم دنبالشون پیدا کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

با مشاوره دوستان مخصوصا حمید آقای گل دیروز 7056 کنوود رو گرفتم

هزینه نصب این قطعه ها چقدره و کجا برم برای نصب این قطعه ها ؟؟ ماشین هم پرشیاست.

7056 kenwood
    mx 165 audio system
    6902 pioneer coax
    sub 303 pioneer
    4chanel amp
    9105 kenwood mono amp

ممنون از شما . واقا از وقتی از شما دوستان و حمید آقای عزیز مشاوره میگیرم خیلی اجناس بهتری رو تهیه کردم

16. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •