سلام دوسته من ببخشید وقتی بین خوب و خوبتر مقایسه میشه معمولا خوبتر رو انتخاب میکنن دیگه .
در مورد اینکه چرا مثلا بین سابهای رده پایین rs12 پیشنهاد میشه چون واقعا نسبت به قیمتش ارزشش خیلی بیشتر از اینهاس.
سونی هر چند از گاهی از دستش در میره یه جنس خوب میده بیرون اگه نه اصلا توی car audio جایی نداره.
در مورد ارث کوییک که گفتید ترمور ساب خوبیه برای کسی که فقط لوبیس بخواد و دنبال ویبره بازی باشه برای همینه که اول سلیقه ی شخص پرسیده میشه و با توجه به اون بهشون قطعات معرفی میشه.البته انسان جایز خطاس شاید منه توعی هم خیلی اشتباهاتی داشته باشم که خیلی خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه.
تایپ s الپاین هم خیلی کیفیتی هستش و ساب واقعا خوبیه فقط قیمتش نسبت به صداش زیاده.
12sq گرند فقط اسم در کرده به شخصه یک هفته تستش کردم توی خیلی از اهنگ ها جا میمونه .
Mtx هم خودم داشتمش واقعا ساب خوبیه در مورد این حرفی نمیتونم بزنم خیلی بیس کوبشی و قشنگی داره.
اما jbl سنگی که فرمودین این باند اصلا جز بیس هیچ چیز دیگه نداره ینی هیچی نداره هااااا سر کل کل هم که باشه تیوتر میسوزونه کلا یه باند مزخرفیه به جای این جی بی ال بهترین گزینه 7158 jvc هستش با قیمته نصفه jbl. خیلی باند های خوبی هستش مثه mtx t6c693 . 6921 sony. Hcx 690 hertz. اما همه ی اینایی که پیشنهاد میشه فقط و فقط بر اساس بودجه و نوع سلیقه فرد پیشنهاد میشه.
من خودم شخصا از پیشنهاد ساب باکس شرکتی اصلا خوشم نمیاد چون دقیقا داری دو برابر پول میدی اصلا ارزش خرید نداره همون مثال m12 باکس فابریک با rs12 بدون باکس.اصلا ارزش خرید نداره پایین ترین سری گلیدن رو شما اونقدر پول بدی وقتی میتونی یه رده بالاترش رو با همون پول بگیری.
یه چیزی که خیلی خیلی خوشم اومد انتقاد شما بود هرچی این انتقاد و پیشنهادات بیشتر باشه سطح علمی و تحقیقات میره بالاتر و محدود به یه برند نمیشه کسی.
اگه دوستانه دیگه هم تو بحث ها شرکت کنن خیلی بهتر میشه.
بازم ببخشید اگه زیاد حرف زدم![]()