تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1946 از 2376 اولاول ... 9461446184618961936194219431944194519461947194819491950195619962046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,451 به 19,460 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با انتقاد از سیستم 2-5-3 قلعه نویی
    روشن: صد رحمت به سیستم علی اصغری !

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: پیشکسوت سابق تیم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از 2-5-3 قلعه نویی گفت: باید به سیستم علی اصغری در مقایسه با این سیستم منسوخ شده استقلالی ها صد رحمت گفت.
    حسن روشن روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به ناکامی های استقلال در هفته های اخیر اظهار داشت: شاید زمانی که شاگردان قلعه نویی در اوج بودند و با صدر جدول اختلاف امتیاز قابل توجهی داشتند همه به انتقادات من نسبت به شیوه بازی کردن آنها واکنش نشان می دادند ولیکن حالا که استقلال در شرایط سختی قرار گرفته مشخص می شود که انتقادات من از سر دلسوزی بوده است.
    وی تصریح کرد: اطمینان دارم که اگر استقلال با همین سیستم در بازی های آسیایی به مصاف حریفان برود با نتایج عجیب و غریبی شکست خواهد خورد و آن وقت است که باید به سیستم علی اصغری صد رحمت گفت.
    روشن ادامه داد: البته نه تنها استقلال بلکه 3 نماینده دیگر کشورمان هم باید با یک شیوه خوب بازی کنند زیرا اگر روی کاغذ 2-2-4 و یا سیستم های دیگر باشند ولی در عمل هیچ هماهنگی ای نداشته باشند باز هم به توفیقی نمی رسند.
    وی در خصوص علل ناموفقیت های اخیر استقلال به ایسکانیوز گفت : اول از همه امیدوارم استقلال زودتر از این وضعیت خارج شود. اما در مورد عدم موفقیت های اخیرشان باید بگویم چون استقلال حاشیه امنیت خوبی ایجاد کرده بود فکر می کرد کسی به گردپایش هم نخواهد رسید.
    پیشکسوت سابق استقلال بیان کرد: متاسفانه همین آسودگی ای که استقلال برای خود در صدر جدول ایجاد کرده بود سبب شد تا اینکه خود را در یک امتیازی ذوب آهن ببینند.
    وی ادامه داد: باید به جرات گفت که غرور استقلال را زمین زد ولی در این مقطع بهتر است تا اینکه تمامی عوامل باشگاه از مدیر گرفته تا اعضای کادرفنی و بازیکنان همگی هیچ نظری در مورد رفتن یا اخراج نکنند تا بیش از این ضربه نخورند.
    روشن خاطرنشان ساخت: چند هفته ای است که دیگر بازی های لیگ را نمی بینم . ازیک طرف از دیدن این همه بازی کسل کننده خسته شده ام و از سوی دیگر باید به عنوان یک پیشکستوت استقلالی در مورد نتایج این تیم جوابگو باشم.
    وی در خصوص بازی حساس استقلال برابر ذوب آهن در هفته سی ام گفت: همانطور که همه می دانند نتیجه این دیدار می تواند تا حد بالایی سرنوشت تیم قهرمان را روشن کند.
    وی یاد آور شد: البته ذوب آهن هم در این فصل بسیار خوب و منسجم کار کرده و بازی این تیم با استقلال می تواند حساسیت های زیادی ایجاد کند . البته امیدوارم استقلال بتواند با پیروزی در این بازی از وضعیت کنونی خارج شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با انتقاد از سیستم 2-5-3 قلعه نویی
    روشن: صد رحمت به سیستم علی اصغری !
    سلام
    حالم از این روشن بهم میخوره
    آخه تو که تو هیچ باشگاه بزرگی حتی مربی هم نبودی چرا هی وق وق میکنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از نیمکت نشینی های بی مورد عاصی شده ام
    اکبری: تا به حال واعظ را از نزدیک ندیده ام!

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از شنیدن این که با واعظ جلسه ای داشتم تعجب می کنم چراکه تا به حال او را از نزدیک ندیده ام.
    یدالله اکبری روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: در دیدار برابر پیکان علی رغم شایستگی کسب پیروزی به تساوی دست یافتیم و این نتیجه کارمان را برای ادامه رقابت ها سخت تر می کند.
    وی همچنین اظهار داشت: ممکن است در آینده با واعظ ملاقاتی داشته باشم و در خصوص برخی از مسائل پیش آمده حرف هایی بین ما رد و بدل شود اما از این که می شنوم برای حضور در ترکیب تیم با او جلسه ای داشته ام و رایزنی هایی کرده ام متعجبم.
    وی افزود: در تمام دوران ورزشی ام و در تمامی تیم هایی که بازی کرده ام چه در اوج و چه در فرود تابع تصمیمات مربیان بوده ام و سعی کرده ام از مسائل حاشیه ای دوری کنم. در حال حاضر استقلال شرایط بسیار خوب و در عین حال حساسی را دارد. به اعتقاد من بازی برابر ذوب آهن تعیین کننده قهرمان این فصل خواهد بود و تیم استقلال می بایست با تمام توان در این دیدار به مصاف ذوب آهن برود تا با پیروزی در برابر این تیم در نهایت مقام قهرمانی را از آن خود کند.
    وی در خصوص وضعیتش به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه در شرایط بسیار خوبی به سر می برم و در اوج آمادگی هستم. تمریناتم را به طور منظم انجام می دهم اما به ناچار می بایست از بیرون شاهد بازی های تیم خود باشم.
    طبیعتاً در این فصل از نیمکت نشینی های بی مورد که دلیل آنها را نمی دانم عاصی شده ام اما بدون شک مثل سایر بازیکنان حرفه ای باید تابع قوانین باشگاه و سرمربی تیم باشم.
    به عقیده من سر مربی تیم است که باید در خصوص بازی کردن و نکردن من جواب گو باشد.هیچگاه تا این حد آماده نبودم و این موضوع که در اوج آمادگی نمی توانم بازی کنم سخت مرا آزار می دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پاسخ به اظهارات سرمربی استقلال
    صاحب پناه: قلعه نوعی حق ندارد ارزش کار پیکان را کم کند!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر عامل باشگاه پیکان در خصوص اظهارات قلعه نویی گفت: ما برتر از استقلال بودیم و قلعه نویی حق ندارد ارزش کار تیم ما را کم کند.
    کامران صاحب پناه روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: بازی کاملا در اختیار بازکنان ما بود و سید صالحی چهار موقعیت گلزنی را به راحتی از دست داد با این حال از نحوه بازی تیمم رضایت دارم.
    وی اظهار داشت: کسب یک امتیاز در این بازی حق پیکان نبود زیرا به مراتب بهتر از استقلال بازی کردیم و می توانستیم 3 امتیاز را بگیریم.
    وی در واکنش به صحبت های قلعه نویی که معتقد به برتری تیم استقلال در این دیدار بود اظهار داشت: او حق ندارد با این حرف ها ارزش کار بازیکنان ما را پایین بیاورد چرا که کارشناسان فوتبال نیز به این امر اذعان داشتند که پیکان برتر از استقلال بازی کرد.
    صاحب پناه در خصوص داوری این بازی گفت: متاسفانه داور در این دیدار تحت تاثیر جو بازی قرار گرفته بود به طوری که نه تنها پنالتی ما را ندید بلکه از پنالتی استقلال نیز رد شد.
    وی تصریح کرد: با توجه به ارئه بازی زیبا از سوی بازیکنانمان پس از این دیدار به آنها پاداش دادیم تا از این طریق از آنها قدردانی شود.
    مدیر عامل تیم پیکان ادامه داد: تلاش خواهیم کرد با پیروزی در بازی های آینده جایگاه تیم پیکان را در جدول ارتقا داده و به حق واقعی خود در لیگ برسیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    محمدی: خود استقلالی ها هم می دانند بهتر از آنها بودیم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازبان تیم پیکان قزوین با اشاره به بازی با استقلال گفت: خود استقلالی ها هم می دانند در این بازی بهتر از آنها بودیم.
    محمد محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز،خاطر نشان ساخت: بازی بسیار خوبی را مقابل این تیم انجام دادیم و مستحق کسب پیروزی در این دیدار بودیم از طرفی همه فهمیدند که ما برتر از استقلال بودیم.
    وی ادامه داد: در این دیدار بارها می توانستیم دروازه استقلال را باز کنیم اما در زدن ضربات آخر وقت لازم را نداشتیم و اگر توپ های ما گل می شد اکنون تیم ما پیروز این میدان بود.
    محمدی درخصوص عملکرد مدیر روستا در این فصل به ایسکانیوز گفت: به اعتقاد من مدیر روستا برای رساندن پیکان به موفقیت به زمان بیشتری نیاز دارد چرا که وی یک برنامه مدون شده دو ساله دارد و امسال اولین تجربه سرمربیگری در لیگ برتر را دارد.
    دروازه بان تیم پیکان در پایان اظهار داشت: بازی با استقلال به پایان رسید و ما باید به فکر پنج بازی پایانی لیگ باشیم و با تمام قدرت برای رسیدن به مقام های بالای جدول تلاش کنیم.
    دروازه بان تیم پیکان با اشاره به قرارداد یک ساله خود با پیکان و نزدیک شدن به پایان فصل گفت: برای فصل آینده هنوز تصمیمی نگرفته ام.
    وی خاطرنشان کرد: قرارداد من در پایان لیگ با پیکان به اتمام می رسد و هنوز هیچ تصمیمی برای انتخاب تیم آینده خود ندارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سعيد مراغه چيان:
    استقلال در اصفهان قهرمان مي شود

پيشکسوت تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد مطمئنا قهرمان اين فصل ليگ برتر در بازي ذوب آهن و استقلال در اصفهان مشخص مي شود و شانس استقلال بيشتر از حريف است.

سعيد مراغه چيان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بدون شک استقلال در بازي مقابل پيکان مي توانست پيروز ميدان شود. چون موقعيت هاي استقلال نسبت به پيکان بيشتر بود و اگر مهاجمان استقلال دقت بيشتري مي کردند در نهايت آبي پوشان مي توانستند سه امتياز بازي را از آن خود کنند.

وي ادامه داد: ذوب آهن و استقلال شانس هاي اصلي براي رسيدن به قهرماني در ليگ برتر هستند، اما با شناختي که از استقلال اين فصل دارم معتقدم که در بازي حساس اين دو تيم چهارشنبه استقلال مي تواند پيروز ميدان باشد و تا حد زيادي به قهرماني در ليگ برتر نزديک شود.

مراغه چيان تصريح کرد: با توجه به حساسيت اين بازي، استرس در بين بازيکنان ذوب آهن به مراتب بيشتر از آبي پوشان است. زیرا آنها از امتياز ميزباني برخوردارند و اين مهم مي تواند فشار رواني روي بازيکنان ذوب آهن را زياد کند.

وي تصريح کرد: تيم ملي به بازيکناني مانند کريمي و مهدوي کيا نياز دارد چرا که تجربه زياد آنها به سود تيم ملي است و حتي حريفان را با ترس مواجه مي کند. با پتانسيلي که تيم ملي در حال حاضر دارد و با اضافه شدن نفراتي چون کريمي مي توانيم در تهران و در ورزشگاه آزادي عرسبتان را شکست دهيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا حسن زاده:
    بازيكنان استقلال مضطرب هستند

كارشناس فوتبال كشورمان و بازيكن اسبق استقلال تهران درباره وضعيت اين تيم در روزهاي اخير گفت: بازيكنان استقلال در ديدار مقابل پيكان واقعا مضطرب بودند، در حالي كه اين توانايي را داشتند كه به هر سه امتياز مسابقه دست پيدا كنند، اما اضطراب آنها مانع نتيجه گيري اين تيم در محوطه جريمه پيكان شده بود.

«رضا حسن زاده» كارشناس فوتبال كشورمان، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در شرايط خوبي در روزهاي اخير قرار ندارد و اين تيم در چهار مسابقه اخير خود، تنها توانسته است صاحب پنج امتياز شود كه براي تيمي كه داعيه قهرماني دارد، اين وضعيت اصلا مناسب نيست و مسئولان استقلال بايد هر چه سريعتر راهكاري را براي خروج از بحران در اين تيم بيانديشند.

وي ادامه داد: مشكل استقلال پس از ديدار مقابل پرسپوليس بوجود آمده است و مسئولان اين تيم بايد در اين زمينه ريشه يابي كنند و ريشه بحران را در استقلال بخشكانند.

وي افزود: بازيكنان استقلال در ديدارهاي گذشته اين تيم موقعيتهاي به مراتب سخت تر را در مقابل دروازه حريفان تبديل به گل مي كردند ولي در ديدار مقابل پيكان، مهاجمان و هافبكهاي استقلال كاملا سر در گم بودند و نمي توانستند بازي عادي خودشان را به نمايش بگذارند كه همين مسئله باعث مي شود تا كارشناسان و هواداران استقلال نسبت به وضعيت اين تيم در پنج بازي آينده نگران باشند، به خصوص ديدار حساس استقلال مقابل ذوب آهن كه فينال ليگ هشتم محسوب مي شود و در صورتيكه استقلال در اين ديدار صاحب هر سه امتياز بازي بشود، براي رسيدن به قهرماني، گام بلندي را برداشته است.

«حسن زاده» درباره حضور «علي عليزاده» در اين مسابقه گفت: «عليزاده» با انگيزه بسيار بالايي در اين ديدار بازي كرد و من واقعا از اين بابت خوشحال هستم و اطمينان دارم، در صورتيكه در بازيهاي آينده كادر فني استقلال باز هم به وي اعتماد داشته باشد، «عليزاده» برگ بنرده اين تيم در مسابقات آتي خواهد بود، وي در ديدار مقابل پيكان از لحاظ روحي در شرايط خوبي قرار داشت و پاس گلي هم به «جباري» داد باعث مي شود كه انگيزه وي براي بازيهاي بعدي افزايش قابل توجهي پيدا كند.

«حسن زاده» درباره پيش بيني اش راجع به قهرمان اين فصل تصریح کرد: من دوست دارم كه استقلال قهرمان ليگ هشتم بشود، اما به عقيده من هر دو تيم استقلال و ذوب آهن شانس بسيار بالايي در اختيار دارند و بازي اين دو تيم در هفته سي ام، سرنوشت ساز است ولي آمار گلزني بالاي استقلال شايد در روز آخر، برگ برنده اين تيم باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •