من تا اسفند نامحدود داشتم که تخلیه کردم ،ی دوره شاتل بودم و الان هم طرح همسفر دارم که کاملا ناراضی ام و فقط ۱۵ گیگ از ترافیکم مونده ،تموم که بشه به زودی قصد دارم برم آسیاتک
من تا اسفند نامحدود داشتم که تخلیه کردم ،ی دوره شاتل بودم و الان هم طرح همسفر دارم که کاملا ناراضی ام و فقط ۱۵ گیگ از ترافیکم مونده ،تموم که بشه به زودی قصد دارم برم آسیاتک
Last edited by bardia-vr; 17-06-2017 at 20:38.
دوستان یعنی این 25 گیگ برای نامحدود قطعی شده؟ این یارو هم که نمیدونم چیکاره مخابرات به چیزی اشاره نکرده و هی از رگولاتوری گفته، کسی خبر موثق نداره؟
دوستان هرکاری میکنید بکنید ولی تخلیه کردید به هیچ عنوان از مخابرات نگیرید، به همه دوستانم اطلاع بدید، بیایید یه بارم شده برای خودمون حداقل ارزش قایل شیم
برا من که هنوز این محدودیتها اعمال نشده ولی اگه بشه ۱۰۰٪ تخلیه میکنم. همینم که هست چند برابر قیمت جهانیه بازم با روشهای کثیف که متاسفانه کسی هم جلودارشون نیست میخوان گرونش کنن. پول ماشینای پورشه و مازارتی زیر پای آغازادههاشونو میخوان از تو جیب ما بکشن بیرون.
Sent from my K016 using Tapatalk
باید دعا کنید ایشالا شرکتهای دیکه راضی بشن به مخابرات یه هزینه ایی بدن تا اجازه دادن سرویس رو فیبر بهشون داده بشه اینجوری مشکل انحصار فیبر حل میشه
دوستان یه سوال
ما محلمون فیبرنوری هست می تونیم بریم مخابرات محل درخواست بدیم یه خط مسی جداگانه برای خونه ما بکشن؟
از لحاظ فنی امکانش هست؟و اگر امکانش هست مخابرات قبول می کنه؟
حاضرم دو برابر پول یه خط معمولی هم بدم ولی یه خط مسی داشته باشم تا از جای دیگه بتونم اینترنت بگیرم
دوستانی که مثل من فیبر نورین و نمیتونن سرویس بگیرن و هم اینکه آنت دهی 3g 4g ضعیفه تو منطقشون یه نگاهی به تعرفه های مبین نت بندازین td_lte
سرعت به طور معمول بین 14 تا 22 مگ هست و تعرفه های خوبی هم داره مثلا 100 گیگ داره 70 تومن 1000 گیگ شبانه رایگان البته شبانه رو 4 مگ محدود میشه سرعت دانلود میشه 500
که قابل مقایسه نیست با هیچ سرویس مخابراتی یا اگه مشکل انتن دهی ندارید اپراتور های همراه برای شبانه طرح های خوبی دارن
خودتونو خلاص کنید هرجور شده از این مخابرات که هیچ طرحیش به لعنت خدا نمیارزه کسی که به مصرف کنندش اینقدر دروغ بگه و به زور بخواد محدودش کنه ارزش سروکله زدن نداره
خسته شدیم دیگه چند ساله همش کارمون شده شکایت دوباره چند وقت دیگه وضع همونه
منه بدبخت که به خاطر مشکل مالک خط نمیتونم تخلیه کنم مجبورم اینو بزارم وبگردی برم جز این یه هزینه دیگه بدم برای دانلود
مخابرات تو تخلیه هم پیه آدمو درمیاره خصوصی یه درخواست میدی یه هفته بعد تخلیست اینجا برای اینکه به زور نگه دارن همه چیشون شده حضوری همه چیو سخت گرفتن کسی دنبالش نره
دو هفته هست یه نت نداریم یه فیلم ندیدیم اینجاش به آدم زور میاد که کارشناس به دروغ مارو سرکار میزاره
یعنی عالیه این سامانه 195...دستشون درد نکنه که راه انداختن....خود ثبت شکایت که داستان داره...انقدر که قشنگ ساختن ده بار خطا میده تا یه شکایت ثبت کنه...بعدش که 1 هفته طول میدن تا رسیدگی کنن بعدم میگن همینه که هست حرف نزن!!!!!!
تازه جناب محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتن... اگر شرکتهای ارائهدهنده اینترنت میخواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند.
بعد میگن مخابرات خصوصیه !!!! پس چرا سنگ درامدشو به سینه میزنید و .... شکایت هم میکنیم میگید درسته مشکلی نیست!!؟؟؟
شما از مبین نت راضی هستی؟ بر من افتضاح هست. با 1 مگ دان میکنم
دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)