سلام
من دیپلم ردی هستم و 19بهمن تاریخ اعزامم هست ...متولد فروردین 71 هستم و بخاطر بیماری که دارم معاف از رزم شدم ...
1.چند ماه اضافه خدمت میخورم?
2.من چند تا مطلب خوندم راجع به معاف از رزم اینطور که توضیح داده بودن ظاهرا بدتر به ضررم شده که معاف ار رزم شدم !!درسته ؟!میشه یکم در این رابطه توضیح بدید ؟!
3. تو سربازی فرقی بین کسی که دیپلم داره با کسی که زیر دیپلم هست وجود داره ؟به ما سخت تر میگیرن ؟
4. من به آفتاب تحرک زیاد و خیلی چیزهای دیگه حساسیت دارم و فکر میکردم معاف بشم ولی نشدم ...اگر تو سربازی شرایط جسمیمو ببینن امکان داره بهم آسونتر بگیرن یا واسشون فرقی نداره ؟
5.چرا دوستانی که سربازی رفتن اکثرا انقدر انرژی منفی میدن !!!من امروز صبح تاریخ اعزامم مشخص شد و اومدم یکم تو اینترنت مطلب بخونم در رابطه سربازی به کل پشیمون شدم از این کاری که کردم و الان دارم حتی به نرفتن و فراری شدن فکر میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!
6.من بیشتر از اینکه نگران سختگیری هایی که میکنن باشم نگران اینم که با چجور افرادی خدمت میکنم ...دوستانی که خدمت رفتن میشه یکم در رابطه با جو سربازی و اینکه سربازا معمولا رفتارشون با هم چطور هست توضیح بدن ؟امروز یکی رو دیدم از روستا اومده بود نظام وظیفه و تاریخ اعزامش با من یکی بود ...کسایی که سرباز هستن هم به بقیه سربازها سخت میگیرن یا نه ؟
7.یجا خوندم که اگر لباس سربازی اندازم نبود(که 100% نیست چون سایزم خیلی کوچیکه...) باید برم بدم بدوزن یا بخرم ...من اصلا نمیدونم موقع سربازی میشه وصیله برد یا نه ؟احتیاجی هست پول همراهمون ببریم یا نه ...خیلی چیزهای ابتدایی رو نمیدونم و متاسفانه منبع خوبی هم پیدا نمیکنم در این رابطه ...
8.اگر تو سپاه آشنا داشته باشیم میتونه کاری کنه بعد از آموزشی تو سپاه بیوفتم ؟میگن سپاه خیلی خوبه ...
9.معمولا کسایی مثل من با شرایطی که توضیح دادم بعد از آموزشی کجا خدمت میکنن ؟
10. من پدرم 24ماه جبهه رفته ولی چون 4ساله بیمارم سال های پیش نرفتم سربازی و هیچجوری هم نمیتون ثابت کنم که واقعا مریض بودم ...آیا این کارت ایثارگری پدرم به دردم میخوره ؟شنیدم امکان داره که بابت هر ماه 7 روز از خدمتم کم کنن ولی بعضی ها هم میگن این قانون رو کلا برداشتن
11. تک پسر هستم و سن پدرم 54سال هست آیا تک پسر بودن باعث میشه که تو شهر خودم خدمت کنم ؟
12. بعد از آموزشی خدمت به چه صورت هست ؟از صبح تا ظهر هست ؟از صبح تا بعد از ظهر هست؟از صبح تا شب هست ؟آیا روزانه 4 5 ساعت وقت میرسه بهم که بتونم کار کنم ؟(در حال حاضر از اینترنت پول خیلی خوبی در میارم و واقعا نیاز دارم روزی 3 4 ساعت دسترسی به اینترنت داشته باشم)
دمه همه کسایی که بقیه رو راهنمایی میکنن گرم...منتظر راهنماییتون هستم

ادیت :
1.نکته ای که یادم رفت بپرسم راجع به ظاهر هست ...به ریش سبیل گیر میدن ؟من نظام وظیفه رفته بودم یارو به من میگفت اگه سبیلاتو کوتاه نکنی دفه بعدی کارتو راه نمیندازیم !!!آخه سبیلم دیگه گیر دادن داره!!!!!
2.خطاب به اون دوست عزیزی که این 15 20خطی که تایپ کردم رو خوند و فقط قسمت پول رو دید و راجع به پول تو پیغام شخصی پرسید باید بگم که من 5 تا پست دارم و نمیتونم جوابم پیغام شخصیتو بدم