دیروز
امروز
128 کلاسیک مخابرات
مرکز بهار
برا من که تقریبا بدون قطعی
دانلود 486 برای شبانه رایگان و روزانه یکسان
من که راضیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیروز
امروز
128 کلاسیک مخابرات
مرکز بهار
برا من که تقریبا بدون قطعی
دانلود 486 برای شبانه رایگان و روزانه یکسان
من که راضیم![]()
من هر شب دانلود میکنم ولی تا حالا که سنگی چیزی جلو پامون نداختن. امیدوارم که همینطوری ادامه پیدا کنه
من که خودم با اینهمه دانلود ترکوندم نتو ........ آفرین مخابرات![]()
کارمندای بخش فروش و پشتیبانی می گن هیچ تعهدی برای سرعت بالا ندارن و سرعت فروخته شده حداکثر سرعتی هست که تضمین میکنن ولی من با 2 تا از مسئول هاشون و یکی از مدیر های شرکتشون حضوری صحبت کردم گفتن این سرعت ها برا تبلیغات و این حرفا نیست و دائمی هست باید منتظر موند و دید
این دانلود از 23 گیگ امشب من البته وسط های کار titanfall رو هم آپدیت کردم که نمیتونست سرعت رو کامل استفاده کنه وگرنه همون 25 گیگ رو می گرفتم:
اینم یه تست سرعت تو ساعات دانلود رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودم دوباره برگشت رو کورس:
علت مشکل قعطی دانلود شبانه بر می گرده به فایروال مودم. انگاری وقتی هم زمان 7 تا تورنت با تعداد کانکشنای بالا رو فعال میکنم مودم بعد یکی دو ساعت دانلودمو با حمله denial of service اشتباه میگیره! به خاطر همین کانکشن لپ تاپو محدود میکنه. درمانشم افزایش TCP DoS rate ه.
میشه بیشتر توضیح بدید من تو دانلود از تورنت همین مشکل رو دارم ، دقیقا باید چیکار کنم ؟
اول از تنظيمات نرم افزار تورنت مطمئن شو پورتت رو **69 قرار نداره.
دوم باید بری داخل تنظیمات مودم, تو تنظیمات پیشرفته تو بخش firewall TCP DoS max rate رو افزايش بدى.
اگه بازم درست نشد باید بری از رجیستری ویندوز تعداد فیلترای بازتو افزایش بدی. مثلا از 8 به 16:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Network\MaxNumFilter
اگه بازم درست شد یه کلک یادت میدم که اگه با اونم درست نشه مشکلت کاملا با من فرق میکنه.
سلام دوستان
شما هم Packet Loss دارین یا مکس نت دوباره وضعش خراب شده؟؟
من که با مخابرات خیلی اوضاع خرابی دارم
اصلا DC خیلی زیاد داره میشه و تایم اوت خیلی زیادی میده !! حتی با داخل !!
دیونم کرده به خدا![]()
منظورت از dc همون رفتن چراغ مودم هست؟؟ منم این مشکل رو دارم![]()
Last edited by al pacino_masoud; 17-05-2014 at 21:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)