تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1945 از 2365 اولاول ... 9451445184518951935194119421943194419451946194719481949195519952045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,441 به 19,450 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام . خیلی خوشحالم که باافرادی مثل شما اشنا شدم که خیلی دلسوزانه جواب مردمو میدین مخصوصا اقا حمید.

یه سیستم تا 2میلیون یکم بالاتر عیب نداره میخوام ببندم روی تندر 90.
    اول از همه نمیدونم ترکیب ساب+کامپونت+هدیونیت+ امپ بگیرم یا ساب نگیرم باند +امپ+هدیونیت + میدبیسی یا هر چیز دیگه ای بگیرم.صدایی که دوست دارم کاملا سیستم کیفیتی باشه و بشه 2-3 ساعت مداوم موزیک گوش داد. قدرت پخش صدا زیاد برام مهم نیست بیس ویبره ای هم دوست ندارم.بیس نرم و دقیق ملاکمه.ترجیح میدم ساب استفاده نکنم و فضای صندوق عقب برام بمونه ولی اگه سیستم لازم داشته باشه ساب استفاده میکنم.
    پیشنهاد شما چیه؟ هدیونیت الاپین 145 و باند کاپا اینفینیتی 11i یا 6900 پرو پایونییر تعریفشونو شنیدم .

پیشاپیش ممنون

2. 2 کاربر از baly_hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید. خوبید؟
    آقا حمید میخام ی جفت کواک 10 سانتی برای جلوی سمند بگیرم r100 ک معرفی کردین یکم سنگینه همچین زورم میاد به ی باند 10 سانتی 400 پول بدم
    آگه کواک کار کرده ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
    کواک های عقبم یکی پایونیر و یکی کنوود بود ک واقعا صدای پایونیرا حال بهم زنه مدل 6991 ک البته الان از مدار خارجشون کردم.
    ولی کنوود ها مدل 6960ie هستن ک واقعا بازی و شفافیت صدای بالایی دارن. راحت میتونم بگم از 6975 و 718 خیلی صداش باز تره.
    الان کواک ها با ساب P2 خیلی خوب هماهنگ شدن فقط صدا از جلو کم دارم.
    اها آقا حمید کانال b امپ 944 رم رو ک روی hpf میذارم صدای تیس تیس خیلی ضعیفی از باندا میاد ولی وقتی روی off ک میذارم صدا خوب میشه هم hpf هم lpf رو پخش میکنه این مشکل از سوییچ امپه یا مشکل دیگه ای داره؟
    داخل باکس با ابعاد استاندارد نیازه از پشم شیشه (الیاف مصنوعی) استفاده کنیم؟
    چقد سوال کردم. ببخشید
    سلام مخلصم فرزین جان.
    ارزشش و داره ها این یه برند هست مثل سایز 10 مثلا کن وود و پایونیر نیست.تاکید میکنم جلو حتما کامپ نصب کن پشیمون نمیشی.
    حالا زورت به R نمیرسه M100 بگیر.
    در مورد سوالت از امپ 944 من دقیقا متوجه سوالت نشدم.یعنی چی تیس تیس میاد؟یعنی هیچ صدائی پخش نمیشه؟
    داخل باکسس سیلد رو بله میتونید از متریال دمپینگ نصب کنید.رو دیواره ها.اگر عجله نداری صبر کن گلیدن انواع متریال مخصوص این کار رو میاره.
    سلام . خیلی خوشحالم که باافرادی مثل شما اشنا شدم که خیلی دلسوزانه جواب مردمو میدین مخصوصا اقا حمید.

اول از همه نمیدونم ترکیب ساب+کامپونت+هدیونیت+ امپ بگیرم یا ساب نگیرم باند +امپ+هدیونیت + میدبیسی یا هر چیز دیگه ای بگیرم.صدایی که دوست دارم کاملا سیستم کیفیتی باشه و بشه 2-3 ساعت مداوم موزیک گوش داد. قدرت پخش صدا زیاد برام مهم نیست بیس ویبره ای هم دوست ندارم.بیس نرم و دقیق ملاکمه.ترجیح میدم ساب استفاده نکنم و فضای صندوق عقب برام بمونه ولی اگه سیستم لازم داشته باشه ساب استفاده میکنم.
    پیشنهاد شما چیه؟ هدیونیت الاپین 145 و باند کاپا اینفینیتی 11i یا 6900 پرو پایونییر تعریفشونو شنیدم .

پیشاپیش ممنون
    سلام دوست عزیز.بزرگوارید. تو pmی که داده بودین پیشنهادم رو عرض کردم خدمتتون.

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مخلصم فرزین جان.
    ارزشش و داره ها این یه برند هست مثل سایز 10 مثلا کن وود و پایونیر نیست.تاکید میکنم جلو حتما کامپ نصب کن پشیمون نمیشی.
    حالا زورت به R نمیرسه M100 بگیر.
    در مورد سوالت از امپ 944 من دقیقا متوجه سوالت نشدم.یعنی چی تیس تیس میاد؟یعنی هیچ صدائی پخش نمیشه؟
    آگه بخام کامپ هارو بگیرم پس باید یخورده صبر کنم.
    امپ هم وقتی کانال b رو روی hpf میذارم صدای تیوتر ها خیلی ضعیف در میاد فقط ولی وقتی روی off میذارم هم تیوترا خیلی خوب صداشون در میاد هم ووفر ینی هم hpf هم lpf خوب پخش میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

پیشاپیش ممنون
    سلام خیلی خوش اومدین.
    دوسته عزیز اگه برات حجم صدا که بیرون از ماشین هم صداتو بشنون مهم نیس و اصل کیفیت هستش نظر من ایناس :
    پخش: الپاین 145
    کامپونت جلو : گلیدت rs165
    ساب ووفر : rs12 گلیدن
    امپ 4کانال : ml95.4 ادیو سیستم
    یه پک برق استریت وایرز 4گیج.
    به نظر من پول به باکس کارخونه دادن توی بودجه پایین اشتباهه چون وقتی میتونی مثلا با 390ت ساب خوش صدا تر و مدل بالاتر بگیری حیفه بری رده پایین رو بگیری با باکس کارخونه و قیمت بالاتر. همین rs12 رو برار تو یه باکس سیلد 30 لیتری هزینه هم نهایت میشه 60 70ت خیلی عالی تر میشه نسبت به m12 باکس کارخونه.بلزم هر طور خودتون مایل هستین
    شما که دنبال کیفیت هستی کواک رو بزار کنار نهایتش در اینده اگه صدات کم بود یه امپ مونو تهیه میکنی برای ساب و یه کامپونت دیگه برای عقب تهیه میکنی و بعدم زندگی

7. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آگه بخام کامپ هارو بگیرم پس باید یخورده صبر کنم.
    امپ هم وقتی کانال b رو روی hpf میذارم صدای تیوتر ها خیلی ضعیف در میاد فقط ولی وقتی روی off میذارم هم تیوترا خیلی خوب صداشون در میاد هم ووفر ینی هم hpf هم lpf خوب پخش میشه.
    ببخشید من فکر میکنم امپتون یه سرویس نیاز داره کلید hpf lpf خراب شده . من یه چند سال پیش به این مشکل خورده بودم.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

اساتید گرامی

آیا نصب کامپ بدون آمپلی معقوله؟؟؟ به خاطر کراس اور حتما باید با آمپلی نصب بشه تا صدا بده؟

من میخوام ۴ تا باند داخل درب های ۲۰۷ بذارم

نمیدونم باند گرد بذارم یا کامپ؟

کامپ رو معمولا فقط یا عقب یا جلو میذارن ؟ اگه هم عقب و هم جلو کامپ بذاریم بعتر از ۴ تا باند گرده؟؟

کلا بهترین گزینه چیه ؟ منظورم برند نیستا....نیمخوام بهم مدل معرفی کنید...الان فقط در مورد چگونگی استفاده از باند و کامپ مشکل دارم..اینکه هر دو درب رو باند بخرم یا کامپ یا یکی رو باند و یکی رو کامپ؟
    فعلا قصد گذاشتن آمپلی رو اصلا ندارم چون پارکینگ ندارم. ساب هم هیچ وقت نمیخوام بذارم.

پخش : x400‌ کنوود

انتظارات : تفکیک و شفافیت بدون تیزی صدا...بیس نرم و غیر کوبشی . پرتاب صدای متوسط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خیلی خوش اومدین.
    دوسته عزیز اگه برات حجم صدا که بیرون از ماشین هم صداتو بشنون مهم نیس و اصل کیفیت هستش نظر من ایناس :
    پخش: الپاین 145
    کامپونت جلو : گلیدت rs165
    ساب ووفر : rs12 گلیدن
    امپ 4کانال : ml95.4 ادیو سیستم
    یه پک برق استریت وایرز 4گیج.
    به نظر من پول به باکس کارخونه دادن توی بودجه پایین اشتباهه چون وقتی میتونی مثلا با 390ت ساب خوش صدا تر و مدل بالاتر بگیری حیفه بری رده پایین رو بگیری با باکس کارخونه و قیمت بالاتر. همین rs12 رو برار تو یه باکس سیلد 30 لیتری هزینه هم نهایت میشه 60 70ت خیلی عالی تر میشه نسبت به m12 باکس کارخونه.بلزم هر طور خودتون مایل هستین
    شما که دنبال کیفیت هستی کواک رو بزار کنار نهایتش در اینده اگه صدات کم بود یه امپ مونو تهیه میکنی برای ساب و یه کامپونت دیگه برای عقب تهیه میکنی و بعدم زندگی
    خیلی ممنون از جوابتون.
    پیشنهادات شما هم مثل اقا حمید بود .یه چند تا سوال داشتم . اینکه پخش 145 گویا کم یابه و قیمتش مقرون به صرفه نیست. 7056 کنوود فکر کنم جایگزین بهتری باشه.
    حدود 1500 میمونه اگر همشو برای کامپونت + امپ خرج کنم بعدا ساب به سیستم اضافه کنم بهتر نیست؟ مثلا کامپونت هایی مثل t1652-2 راکفورد یا audison k6 بگیرم با یه امپ 4 کاناله مناسب .

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون.
    پیشنهادات شما هم مثل اقا حمید بود .یه چند تا سوال داشتم . اینکه پخش 145 گویا کم یابه و قیمتش مقرون به صرفه نیست. 7056 کنوود فکر کنم جایگزین بهتری باشه.
    حدود 1500 میمونه اگر همشو برای کامپونت + امپ خرج کنم بعدا ساب به سیستم اضافه کنم بهتر نیست؟ مثلا کامپونت هایی مثل t1652-2 راکفورد یا audison k6 بگیرم با یه امپ 4 کاناله مناسب .
    والا 145 کمیاب هم نیس الان دسته دو دوتا اگهی کردن . 7056 صدای الپاین رو نمیده .ببینید مغز سیستم شما پخشتونه اگه اون خوب نباشه قطعات دیگری هم که میگیرین بی فایده اس. تا میتونی روی پخش هزینه کن چون بعد پشیمون میشی.من k6 رو داشتم اما بهت پیشنهاد نمیدم چون جز وکال هیچ چیز دیگه ای نداره.اما در مورد کامپ راکفورد بسته به سلیقه ی شماس چون تیوتر فوق العاده شارپی داره و میدبیس تقه ای تر.کیفیت مطلوبی نداره.
    برای خریداری قطعات هم به نظرم همون چیزی که گفتم رو پیش ببرین خیلی بهتره چون کامپونت تنها خیلی تو ذوقت میخوره انتظار بیس باند بیضی رو نداشته باش ازش
    برای پیشنهاد کامپ غیر از موارد گفته شده به الپاین 177 پرو هم یه نگاهی داشته باش خیلی خوش صداس خیلی حدود قیمت کارکرده 500ت و اک 700ت.صداش دلنشینه.

12. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان.من چند صفحه از این فروم رو که خوندم احساس کردم یک مقدار روی برند گلیدن تعصب هست اینجا و در مورد برندهایی مثل الپاین مثل ساب type s یا ساب eartquake tremor x154 یا مثلا 12sq گرندزیرو که تقریبا هم قیمت با rs12 هستن یکم کم لطفی میشه.چون به همه گلیدن پیشنهاد میشه.نمیدونم شاید اساتید صدای tremor x154 رو نشندین چون در اینصورت نظرشون عوض میشه.حتی تو بازه های قیمتی پاینتر ساب هایی مثل sony gtx 121 و mtx rt1204 به نظرم واقعا ارزش خرید دارن.واقعا جای برند mtx خالیه تو پیشنهاداتتون واقعا ساب های خوبی داره.یا من ندیدم به کسایی که مثلا میخوان فقط از کواک بدون ساب استفاده کنن کواک هایی مثل jbl سنگی پیشنهاد بشه که واقعا بیسش خوبه.منکر این نیستم که گلیدن برند خوبی هست.ولی برندهای دیگه هم محصولات ارزشمندی دارن که میتونین در کنار محصولات گلیدن به دوستان پیشنهاد بدین.ممنون
    Last edited by ROUGH; 18-12-2015 at 00:04.

14. 2 کاربر از ROUGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

اساتید گرامی

آیا نصب کامپ بدون آمپلی معقوله؟؟؟ به خاطر کراس اور حتما باید با آمپلی نصب بشه تا صدا بده؟

من میخوام ۴ تا باند داخل درب های ۲۰۷ بذارم

نمیدونم باند گرد بذارم یا کامپ؟

کامپ رو معمولا فقط یا عقب یا جلو میذارن ؟ اگه هم عقب و هم جلو کامپ بذاریم بعتر از ۴ تا باند گرده؟؟

کلا بهترین گزینه چیه ؟ منظورم برند نیستا....نیمخوام بهم مدل معرفی کنید...الان فقط در مورد چگونگی استفاده از باند و کامپ مشکل دارم..اینکه هر دو درب رو باند بخرم یا کامپ یا یکی رو باند و یکی رو کامپ؟
    فعلا قصد گذاشتن آمپلی رو اصلا ندارم چون پارکینگ ندارم. ساب هم هیچ وقت نمیخوام بذارم.

پخش : x400‌ کنوود

انتظارات : تفکیک و شفافیت بدون تیزی صدا...بیس نرم و غیر کوبشی . پرتاب صدای متوسط
    سلام . ببینید دوسته عزیز شما کامپ رو هم میتونید بدون امپ وصل کنید اما چه باند و چه کامپ بدون امپ در ولوم های بالا به هم ریختگی صدا داره و نمیتونین اصلا توان و صدای اون کامپ و باند رو در بیارید .
    اگه قرار به اینه که اصلا امپ استفاده نکنید به نظر من توجیحی نداره که شما پول الکی به کامپونت بدی. 4تا باند از یه برند مناسب بزارین به نسبت صدای بهتری میگیرین .برند هم نه مثله پایونیر و کنوود و این چیزا . باندهای گرد ادیسان رو من شنیدم صدای خیلی خوبی داره.هلیکس هم همینطور .گلیدن رو نشنیدم نمیتونم نظر بدم.

16. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •