سلام
1- 220-240 تو روز و ساعت رایگان یکیه
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد
[QUOTE=saeid 22;8186223]سلام
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد[/QUOTE
] داداش ممنون از توضیحات کاملت لطف کردی فقط یک سوال دیگه این طرح دانشجویی که سرویس 2 مگ با 10 گیگ محدودیت قیمتش 25 هزار بود هنوز هستش ؟ تشکر از شما
اینترنت منم 2 روزه خیلی قطع میشه!!
256 نامحدود اندیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه مینوشت عصر انتقال داده ها اما الان مینویسه آسیاتک! کسی میدونه چرا هر وقت یه جا رو نشون میده؟
سرعت دانلود هم دو روزه از حالت ثابت که رو 49 بود خارج شده و شدیدا نوسان داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
Last edited by mtn877; 14-04-2014 at 19:02.
الآن طرح نوروزی داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتهایی با طرح دانشجویی داره. طرح دانشجویی فقط سرعت یک مگ با حجم پنج گیگ میداد (ماهی 18500؛ با احتساب مالیات و ارزش افزوده میشد ماهی 19600) و سرعت 2 مگ با حجم دانلود 10 گیگ (با مالیات و ارزش افزوده ماهی 26500).
راستی، اینترنت ما چندوقته تقریبا یه روز در میون مشکلات ناجور پیدا میکنه. یا تمام روز قطع و وصل میشه، که میگفتن مشکل نویزه چون کلا چراغ adsl خاموش میشد یا اولای ساعت رایگان کلا وصل نمیشه یا ... . خدا به خیر کنه
دوستان این مشکل Ip برای شما هم وجود داره؟
من عيد رفتم سرويس گرفتم تو فرمشم زدم دانشجوم ولي اين قيمتارو بهم نداد.٢ مگ ٨ گيگ رو حدودا ٣٣٠٠٠ تومان دادم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام . اگه اندیشه هستی هنوزم هست. من بعضی وقت ها سایت های خارجی هیچکدوم برام باز نمیشه. زنگیدم پشتیبانی گفت هروقت اینجوری شد باید 10 دقیقه مودم رو خاموش کنی تا IP عوض شه!!! شاهکاریه این اندیشه واسه خودش...
آقا من میخوام اینترنت 2020 بگیرم. آشنای اول با 2020 یکیه؟ تو لاهیجان باید کجا برم واسه ثبت نام؟ دفتری چیزی داره؟
باید بری مخابرات خیابان 22 آبان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)