تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1945 از 2014 اولاول ... 945144518451895193519411942194319441945194619471948194919551995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,441 به 19,450 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشين پيروانی سرمربی اسبق تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از مدت‌ها سكوت خود را شكست و پرده از بسياری ناگفته‌های اين باشگاه برداشت، صحبت‌های جديدی را مطرح كرد.

پس از مصاحبه پیروانی و در حالی كه تصور می‌شد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پی پاسخ دادن به او برآید، حمید درخشان بازیكن اسبق این تیم در مصاحبه‌ای علیه پیروانی حرف‌هایی زد كه افشین پیروانی مطالبی را مطرح كرد كه در زیر می‌آید:

* ذوب آهن 13 سال قبل كجا و الان كجا؟!
    آقای كاشف صغر سن! كه باخت این فصل برابر ذوب آهن را بزرگنمایی می‌كند، ظاهرا فراموش كرده است كه ذوب آهن 13 سال قبل با این ذوبی كه مدعی اصلی قهرمانی بود و با بدشانسی نایب قهرمان لیگ هشتم شد چه تفاوت‌های آشكاری دارد؟! این تیم فعلی كه قهرمان جام حذفی شد، با فوتبالی روبه جلو یقه همه بزرگان را در اصفهان گرفت، اما آن تیم فقط یك عباس سیمكانی را داشت كه او هم اواخر فوتبال خود را طی می‌كرد. این حرف‌های كسی است كه آن روز مدافع آخر پرسپولیس بود! شما همان كسی بودید كه بازی داربی دو بر صفر برده برابر استقلال در سال 73 را با تعویض‌های اشتباه با تساوی دو بر دو عوض كردید و زدوخورد شد، شش تا محروم دادیم و قهرمانی را از كف دادیم و این جزو افتخارات آقای كاشف صغر سن است!
    **كاشف صغر سن
    اگر گفتم آقای كاشف صغر سن! حرف بیراهی نزدم. یكی دیگر از افتخارات این آقا محرومیت دو ساله تیم ملی نوجوانان از رقابت‌های برون مرزی به دلیل استفاده از بازیكنان صغر سن با شناسنامه‌های مخدوش به شمار می‌رود. حالا با این سابقه‌ی درخشان نمی‌دانم چه طور علیه من و امثال من مصاحبه می‌كند؟!
    **یك دهه بدون تیم
    آقای كاشف صغر سن! پیش خودت فكر كرده‌ای كه چرا بیش از یك دهه به شما تیم نداده‌اند؟ مطمئنا بحث فنی نیست و مسایل غیر فنی در كار است، زیرا از قدیم و ندیم گفته‌اند: چوب خدا صدا ندارد!
    **هنر به زندان فرستادن خبرنگاران!
    یكی دیگر از افتخارات آقای كاشف صغر سن! یا به عبارت بهتر هنر ایشان به زندان فرستادن و متلاشی كردن كانون گرم خانواده‌ی قشر زحمتكش خبرنگاران است. شاید برخی‌ها ندانند ولی جناب كاشف صغر سن با به راه‌اندازی یك نشریه ورزشی و شریك كردن و سپس نارو زدن به یك روزنامه‌نگار معصوم، در نهایت وی را به گوشه زندان انداخت و اتفاقاتی را رقم زد كه از بازگو كردن آن شرم دارم.
    **تشكر خانواده‌ی همسر محمدخانی
    محض اطلاع آقای كاشف صغرسن! پس از چاپ و انتشار مصاحبه‌ی من و بازگو كردن برخی حقایق درباره كسانی كه آتش به زندگی ناصر محمدخانی انداختند، اعضای خانواده‌ی مرحومه همسر ناصر محمدخانی از قطر و شیراز تماس گرفته و از من تشكر كردند و گفتند: حرف دل ما را زدی!
    همچنین خانواده مرحومه همسر ناصرمحمدخانی به من تاكید كردند كه حاضر به ارایه هرگونه شهادتی در رابطه با نقش آقای كاشف صغر سن در رقم زدن شرایط امروز زندگی خانوادگی‌شان هستند.
    **موش و گربه بازی با كلاه و پالتو!
    گویا آقای كاشف صغرسن! اظهار فضل فرموده و گفته است افشین پیروانی دو فصل قبل هر هفته به ورزشگاه آزادی می‌آمد تا جای خود را در پرسپولیس باز كند. خدمت این آقا باید بگویم؛ اول این كه خودتان چرا در فصل جاری و در تمام بازی‌های پرسپولیس حاضر شدید و به آزادی آمدید. نكند شما هم چنین هدفی در سر داشتی؟ چرا كه ما ایرانیان ضرب المثلی داریم كه می‌گوید: كافر همه را به كیش خود پندارد!
    دوم این كه اگر افشین پیروانی در ورزشگاه آزادی حاضر می‌شد، مرد و مردانه برای تشویق تیمش می‌آمد. نه آنكه با مخفی كردن چهره زیر كلاه، پالتو و دستكش با موش و گربه بازی به دنبال زدن زیر آب مدیرروستا و جانشینی وی در پیكان باشد! تا بدان‌جایی كه مدیران پیكان مجبور شوند و بگویند: این آقا سمتی در باشگاه ما ندارد!
    **سكوت
    می‌خواهم یك نصیحت به آقای كاشف صغر سن كنم؛ بهتر است شما هم مثل ارباب‌تان سكوت اختیار كرده و بیش از این حرفی نزنید، زیرا در غیر این صورت ناگفته‌هایی را بیان كرده و شواهدی می‌آورم كه در صورت فاش شدن آنها، برای همیشه قید رفتن به میادین ورزشی را بزنید!
    **پیغام به انصاری‌فرد
    یك پیغام هم برای مدیرعامل محترم پرسپولیس دارم كه این روزها می‌خواهد كلكسیونی از مربیان بزرگ جهان را به تهران بیاورد؛
    آقای انصاری‌فرد! بعد از آوردن دنیزلی به تهران، لطفا در نظر داشته باشید كه مربیانی نظیر روبرتو مانچینی، فرانك رایكارد و فیلیپه اسكولاری نیز بیكار شده و منتظر تماس شما هستند تا با یك اشاره به پرسپولیس بیایند و بتوانید به راحتی پشت نام بزرگ‌شان پنهان شوید!

منبع:parsfootball.com
    چقدر هر روز زر زر میکنه این مرتیکه؟!!!
    گمشه دیگه! استیلی هم انقدر زر و زور نکرد وقتی انداختنش بیرون. آشغال ... یه ...!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاييد ميشه

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در مورد درخشان هر چی بگه حق داره

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی پروین و عابدزاه و اینا از نژاد حمایت کردن
    عجبا
    خوبه خودشون سیاهی ورزشو طی این دوره دیدنا
    اگر عکس دیروز روزنامه ایران رو داشته باشین خواهید دید که پروین از میرحسین حمایت کرده.
    و در عین حال هم گفته:
    "این 4 سال سیاه ترین سالهای ورزش این مملکت بوده."
    دقیقا مطمئن نیستم ایران ورزشی بود. اما دقیقا این تیتر با عکس پروین توی صفحه اول یکی از روزنامه ها بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو 90 هم فکر کنم نوشته بود که پروین حامی موسوی هست

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض نيكبخت واحدي: به قراردادم با پرسپوليس پايبندم / خبر مذاكره‌ام با استيل آذين صحت ندارد

نيكبخت واحدي: به قراردادم با پرسپوليس پايبندم / خبر مذاكره‌ام با استيل آذين صحت ندارد

عليرضا نيكبخت واحدي با تكذيب خبر مذاكره‌اش با باشگاه استيل آذين گفت: تا آخرين روز قراردادم با پرسپوليس به اين باشگاه تعهد دارم. بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: برخي از روزنامه‌ها از قول من نوشته‌اند كه من مي‌خواهم به استيل آذين بروم يا با هدايتي مذاكره كرده‌ام و گفته‌اند كه چون استاديوم رفته‌ام مي‌خواهم به استيل آذين بروم اما بايد بگويم حضور من در ورزشگاه هيچ ربطي به حضورم در اين تيم ندارد. خيلي‌ها به ورزشگاه آمدند و نمي‌توان گفت چون كسي به استاديوم رفته مي‌خواهد به استيل آذين برود. من با پرسپوليس يك سال ديگر قرارداد دارم و تا آخرين روز قراردادم به اين باشگاه متعهدم.
    نيكبخت افزود: متاسفانه اطراف تيم‌هاي بزرگ حاشيه‌هاي اين چنيني به وجود مي‌آيد اما، من بي‌توجه به اين حاشيه‌ها به كارم در پرسپوليس ادامه خواهم داد.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حامد ( کاویانپور) چی شد ؟؟ اومدنیه؟؟
    یادش بخیر چه شاه گلی به استق.لال زد....

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حكايت ثبت شبانه قرارداد توره با سپاهان

مرجع خبری پرسپولیس : حكايت ثبت شبانه قرارداد توره با سپاهان

پرسپوليس تلافي مي‌كند

ثبت قرارداد شبانه ابراهيم توره با سپاهاني‌ها شايد براي مهاجم پرسپوليسي‌ها دردسر ساز شود. توره بدون آنكه تسويه حسابي در دست داشته باشد، به هيات فوتبال اصفهان مي‌رود و ساعت 19:40 قرارداد دوساله‌اش را ثبت مي‌كند تا روياي قلعه‌نويي هم به واقعيت تبديل شود. حالا اين اتفاقات باعث دلخوري باشگاه پرسپوليس شده است. تنها بعد از تجزيه و تحليل اين جريانات و كنار گذاشتن آن با صحبت‌هاي آخر توره كه دو سه روز پيش در باشگاه در جلسه با انصاري‌فرد مطرح شد، ‌مي‌توان به نتايجي رسيد كه با اتفاقات و حاشيه‌هايي كه چند وقت پيش درباره توره و قلعه‌نويي مطرح مي‌شد، بي‌ارتباط نيست.
    به همين دليل است كه باشگاه روي قرارداد توره و ثبت او با سپاهاني‌ها حساس شده ‌است. در واقع اين جريانات يك‌بار ديگر آنها را ياد بازي مقابل پگاه و ديدار قبل از دربي سرخابي‌ها مي‌اندازد. آن صحنه كه توره كارت زرد گرفت و سه اخطاره شد و بازي مقابل استقلال را در دربي از دست داد. حالا خيلي از آن اتفاقات نمي‌گذرد كه چرخ روزگار و تقدير قلعه‌نويي و توره را مقابل پرسپوليس قرار مي‌دهد. قلعه‌نويي بعد از قهرمان كردن استقلال رابطه‌اش با آبي‌ها شكرآب شده و به سپاهان رفته است و توره هم كه گفته مي‌شد پرسپوليسي‌ها روي او نظر نداشتند و با پيشنهاد سپاهاني‌ها به اصفهان رفته تا در ليگ نهم شاگرد قلعه‌نويي باشد، به همين سادگي. هرچند آن روزها از قول مسوولان باشگاه مصاحبه‌هايي با اين مضمون مطرح شد كه
    « خدا كند اخطار توره عمدي نباشد» اما حالا آنها دچار نوعي ترديد و شك شده‌اند كه شايد واقعاً آن صحنه تعمدي بوده و اتفاقات پشت پرده‌اي در كار بوده كه توره از بازي مقابل استقلال محروم شود.
    به اين قضايا اشاره كرديم تا بگوييم كه شايد به خاطر همان اتفاقات ثبت قرارداد توره با سپاهاني‌ها براي او مشكل ساز شود.
    برخلاف اينكه گفته مي‌شد، پرسپوليسي‌ها روي مهاجم سنگالي خود نظري ندارند و جواب منفي به او دادند اما از باشگاه خبرهايي مي‌رسد كه همه چيز را تكذيب مي‌كند. مدير روابط بين‌الملل باشگاه مي‌گويد: «چند روز پيش توره با مدير برنامه‌هايش به باشگاه آمد، گفت مي‌مانم چون پرسپوليس تيم بزرگي است، قرار بود برود و فكرهايش را بكند. اما حالا مي‌شنويم كه او با سپاهان ثبت كرده. اصلاً چنين چيزي صحت ندارد كه

ما او را نخواسته باشيم و در ليست مازاد باشد. جواب منفي هم تا به حال به هيچ كس حتي توره نداديم. آتسوي و پتروويچ هم همين شرايط را دارند. توره هم هنوز از باشگاه طلبكار است و با او تسويه حساب نشده.»
    پرسپوليسي‌ها هم به خاطر اتفاقات بازي با پگاه و سه كارته شدن توره دلخور هستند و هم رفتن او از پرسپوليس بدون اينكه به باشگاه گفته باشد. توره با پرسپوليس قراردادي ندارد و بازيكن آزاد است اما او در حالي با سپاهاني‌ها ثبت كرده كه برگه تسويه حساب مالي را به همراه نداشته. با اين شرايط او طبق قانون نقل و انتقالات فقط سه روز فرصت دارد كه با مدارك كامل در فدراسيون ثبت كند، در غير اين صورت قرارداد او اعتباري ندارد. به گفته عزيزمحمدي، رييس سازمان ليگ براي ثبت قرارداد در هيات فوتبال، بازيكن بايد يا رضايتنامه داشته باشد يا تسويه حساب مالي. توره كه بازيكن آزاد است و نيازي به رضايتنامه ندارد اماحالا كه او بدون تسويه حساب ثبت كرده فقط 72 ساعت فرصت دارد كه قراردادش معتبر بماند.
    اين زمان بگذرد و برگه تسويه حسابش را از پرسپوليس نگيرد، فدراسيون قراردادش را قبول نمي‌كند. با اين حساب توره هنوز كارش تمام نشده و دوباره بايد به پرسپوليس برگردد و با آنها تسويه كند. يك مشكل بر سر راه او وجود دارد اما احتمال دارد پرسپوليسي‌ها در زمان تعيين شده به او برگه تسويه حساب ندهند.
    شايد پرسپوليسي‌ها بخواهند تلافي كنند. بايد ديد انصاري‌فرد چه تصميمي در اين باره مي‌گيرد.

سبز باشید

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر عکس دیروز روزنامه ایران رو داشته باشین خواهید دید که پروین از میرحسین حمایت کرده.
    و در عین حال هم گفته:
    "این 4 سال سیاه ترین سالهای ورزش این مملکت بوده."

دقیقا مطمئن نیستم ایران ورزشی بود. اما دقیقا این تیتر با عکس پروین توی صفحه اول یکی از روزنامه ها بود.
    اره دقيقا همين جوري بود
    كلي هم از دولت احمدي انتقاد كرده بود

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اصلا نسبت به این توره حس خوبی نداشتم....وقتی هم رفت ناراحت نشدم...
    مرتیکه فقط برای پول میومد...یه بازی درمیونم که قرمز میگرفت....7-6 تا بازی هم که اول لیگ گذاشت رفت داهاتش...
    اصلا بهتر که رفت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •