تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1944 از 2605 اولاول ... 94414441844189419341940194119421943194419451946194719481954199420442444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,431 به 19,440 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز من هم متاسفانه تجربه شما رو داشتم و مدت ۵ سال سرویس نامحدود مخابرات داشتم ولی اواخرش انقدر قطعی داشت که حتی با سرویس دومگابیت بنده تلگرام رو هم باز نمیکرد!!! اینستاگرام که دیگه هیچ کلا! همه اینهایی که گفتم هم روی سرویس حجمی و هم روی غیر حجمی بود. یعنی شما تو این مملکت از مخابرات بدتر پیدا نمیکنی. منم از ۱۵ فروردین تخلیه کردم رفتم شاتل. سرویس دهنده خصوصی با اینکه دزدن ولی بازم سگشون شرف داره به مخابرات.
    منم در اواخر انجام پایان نامه ی ارشدم هستم که این بلایا از 17 خرداد شروع شد و کلی کارم رو کند کرد. امیدوارم از شاتل راضی باشید. البته حداقلش اینه که به قول خودتون از مخابرات بهترن. شاتل تو شهرستانا راضی کننده تر از استان تهرانه. هم تو تهران شاتل داشتم هم تو شهرستان.

الانم منتظرم پارس آنلاین رو تست کنم و ببینم چقد به تعهدات شون پایبندن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دقیقا سوال منم همینه. مطمئن هستم درست بشو نیست و در بهترین حالت همون اول ماهه که شارژ کنن 25 گیگ که نمیکنن. چطوری باید ماها که مالک خط نمیتونه بره مخابرات خط رو جمع کنی
    شما درست میگید دوست عزیز. 25 گیگ این روزا حداکثر برای یه نفر بسه. اونم اگه فیلم و سریال و تحقیق و مقاله اصلا دانلود نکنه. دیگه ماهایی که چند نفر تو خونه اینترنت برای تلگرام یا کارای شغلی و درسی لازم داریم ، حتی 50 گیگ هم برامون کم میاد.

در مورد جمع کردن خط بدون حضور مالک هم میخوام شنبه زنگ بزنم به مدیر شعبه مخابرات منطقه ی خودم و ازش بپرسم و ببینم راهی هست یا نه؟ اگرم قبول نکنه ازشون میپرسم ببینم میشه رفت برگه و فرم های لازم رو بگیرم و بیارم خونه که مالک خط امضا کنه و دوباره فرداش امضا شده به مرکز تحویل بدم؟ دیگه مجبوریم. کلا هدف اذیت کردن مردمه. چه موقع وصل کردن چه حین استفاده چه موقع جمع کردن !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان عزیز در این شب قدر برای مدیران سازمان مخابرات و سپاه دعا کنید که روز به روز وضع مالی و سلامتی و عزت و مقام شون بهتر شه. چون فقط هدفشون خدمت به ما مردم عادیه و هر کاری از دستشون بربیاد برای رفاه ما انجام میدن.

ایشالا خدا هر چه زودتر جواب خوبیها و خدمت ها و زحمت کشیدن ها و عرق ریختناشون رو بده. الهی آمین

4. این کاربر از alinumber7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم در اواخر انجام پایان نامه ی ارشدم هستم که این بلایا از 17 خرداد شروع شد و کلی کارم رو کند کرد. امیدوارم از شاتل راضی باشید. البته حداقلش اینه که به قول خودتون از مخابرات بهترن. شاتل تو شهرستانا راضی کننده تر از استان تهرانه. هم تو تهران شاتل داشتم هم تو شهرستان.

الانم منتظرم پارس آنلاین رو تست کنم و ببینم چقد به تعهدات شون پایبندن.
    من خیلی سال پیش داشتم پارس آنلاین. کیفیت و پینگش خوب بود ولی از اولین شرکت هایی بود که شبانه رو پولی کرد (۱/۳ حجم رو مصرف میکرد‌)‌ و منم تخلیه کردم.

6. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بچه ها من 512 نامحدود از مخابرات داشتم و راضی بودم ولی یه مدتیه که اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود کنم سرعتمو در حد 128 می کنند و باید تا ماه بعد صبر کنم تا سرعتمو به حالت اول کنند میخوام فردا برم قطعش کنم برای شماها هم اینطوری شده؟ این طرح اسمش مصرف منصفانه است؟ تیکت هم گزاشتم الکی زده اختلال اینترنتی در حال بررسی فکر میکنند با ببو طرفن

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

چیکار کرده مخابرات امروز پینگم معرکه شده!

تهران = 0
    آلمان = 80
    آمریکا = 170

تو بازی بودم برای اولین بار تو این 4 سال که مشترک مخابراتم...یهویی دیدم پینگم از 180 رسیده به 120 بعد اومدم تست گرفتم..

کاشکی همیشه اینجوری می بود

9. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امروز تخلیه کردم ، بعد از 10 روز حتی به شکایت من رسیدگی نکردن داخل 195 ، انصراف دادم از شکایت ، این بود میگفتید رسیدگی میکنن فلان بسال ؟ ولی خب خبالم راحت شد ، حالا بشینید با همین 25 گیگ با سرعت 60 تا (اگه) بگذرونید.

11. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم تخلیه کردم رفتم در چنگال شاتل

13. 2 کاربر از MahZi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یعنی اگه کسی نامحدود بوده و به خاطر ترفند های کثیف این چند وقت اخیر مخابرات بره سرویس حجمی بگیره به شعور و شخصیت خودش توهین کرده و مخابرات رو به هدفش رسونده که چند برابر پول بیشتر با محدودیت بیشتر از جیبتون بیرون بکشن
    بهترین کار اینه که تخلیه کنید
    و اگر تو منطقتون جای دیگه سرویس نمیده روی همین نامحدود بمونید و انقدر شکایت کنید تا مخابرات از رو بره و دیگه مصرف منصفانه اعمال نکنه

15. 5 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که تخلیه میکنن یا قصدش رو دارن ممنون میشم بگن برنامشون برای اینکه از کجا اینترنت بگیرن چیه.

17. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •