تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1944 از 4105 اولاول ... 944144418441894193419401941194219431944194519461947194819541994204424442944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,431 به 19,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله تو نظام وظیفه ست. من اول فکر کردم شما در حین خدمت اقدام کردی. چون اگه حین خدمت بود همون بیمارستان امام سجاد که معاینه اولیت رو انجام داده بود برات کمیسیون تشکیل میداد
    خیلی روند با اون چیزی که گفتم فرقی نمیکنه با این تفاوت که کمیسیون پزشکی تو نظام وظیفه شلوغ تره
    شما به احتمال خیلی زیاد معافی ولی همیشه 1 درصد احتمال برای هر اتفاقی رو بده که اگه خدای نکرده معاف نشدی خیلی حالت گرفته نشه.
    دکترای امام سجاد که گفتن صددرصد معافی فقط مونده نظر کمیسیون
    برای معافی دیپلم شماره چشم باید 8 باشه ولی واسه من 15 بود تازه با قطره
    فقط امیدوارم دوباره نفرستن بیمارستان
    چون بعضیا رو بعد از کمیسیون دوباره میفرستن بیمارستان برای معاینه دوباره

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من متولد 4 آذر 73 هستم فارغ التحصیل پیش دانشگاهی رشته ریاضی در خرداد 92 هستم .
    الان دارم برای کنکور 93 آماده میشم ...
    نمیدونم برای این که غیبت نخورم و سال دیگه انشالله بتونم برم دانشگاه و مشکلی پیش نیاد چکار باید بکنم ؟!

یسری از دوستان گفتن تا خرداد 93 باید دفترچه رو بفرستم و زمان اعزام رو تویق بندازم تا بتونم کنکور رو بدم ونتایج بیاد برم دانشگاه بعدش ترخیص بشم ! (اما مث اینکه از امسال قانونش تغییر کرده ) دوستان این راه رو پیشنهاد ندن لطفا"(میترسم دفترچه رو بفرستم و ترخیصم نکن )

توی دفترچه راهنمایی ثبت نام کنکور 93 نوشته :
    "دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی ، در ماه های خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل می شوند،چناچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند ، فاقد غیبت بوده و از معافیت تحصیلی استفاده خواهند کرد."
    دوتا مثال هم زده ، دانش آموزان متولد 1375 و ما قبل آن و 1374 و ما قبل آن .

الان نگرانیم اینکه من متولد 1373 هستم به من هم تعلق میگیره ، یانه؟ و اینکه میگه فاقد غیبت بوده ، چی هست؟ چجوری نباید غیبت بخوردم ؟

این خبر رو هم خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بشرط معرفی ! نمیدونم باید چیکار کنم ؟ این خبر هم واسه کنکوریایی 92 هست ، یه وقت نظرشون عوض نشه ؟!

خیلی استرس دارم از یه طرف فشار درس از یه طرف هم ترس از سربازی ، اینکه الان دارم کلی زحمت میکشم تا کنکور سال دیگه رو خوب بدم ، بعدش اگه نتونم برم دانشگاه بخاطر وضیعت نظام وظیفه داره دیوونه ام میکنه
    پلیس +10 میرم یه زنه هست ، هر وقت میرم میگه مشمولی :| چیزی نمیدونه فقط کاغذ بازی های سربازی رو انجام میده ، هروقت هم به شماره نظام وظیفه زنگ میزنم اشغاله . اگه آدرس نظام وظیفه ی کرج رو بگید ممنون میشم خودم برم بپرسم /
    خواهشا" منو بردار کوچیتون بدونید و راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

2

دستتون درد نکنه، اما نوشته که فقط باید مدرک کارشناسی به بالا باشی تا بتونی از این تسهیلات استفاده کنی
    Last edited by aminbehravan; 03-01-2014 at 17:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام . می خواستم بدونم در حال حاضر به سربازها چند روز مرخصی تعلق میگیره؟ ایا همون 30 روز استعلاجی و 30 روز هم مرخصی عادی هست؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دکترای امام سجاد که گفتن صددرصد معافی فقط مونده نظر کمیسیون
    برای معافی دیپلم شماره چشم باید 8 باشه ولی واسه من 15 بود تازه با قطره
    فقط امیدوارم دوباره نفرستن بیمارستان
    چون بعضیا رو بعد از کمیسیون دوباره میفرستن بیمارستان برای معاینه دوباره
    آقا من اون 1 درصد که گفتم شاید معاف نشی میدونی برای چی بود؟ برای اینکه چون نگفته بودی درحال حاضر چه مدرکی داری احتمال دادم شاید فوق لیسانس باشی که نمره 12 میخواد. الان میگم شک نکن که معافی. انشاالله وقتی که معاف شدی 2 سال از هم سن های خودت جلوتری و وقت داری زندگیت رو هرجور که میخوای ادامه بدی... ادامه تحصیل، کار و ... الان باید به فکر خریدن شیرینی باشی
    درسته مملکت گل و بلبله (!!) ولی دیگه نه در این حد که نمره چشم 8 معاف بشه 15 نشه

6. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من دیپلم ردی هستم و 19بهمن تاریخ اعزامم هست ...متولد فروردین 71 هستم و بخاطر بیماری که دارم معاف از رزم شدم ...

1.چند ماه اضافه خدمت میخورم?
    2.من چند تا مطلب خوندم راجع به معاف از رزم اینطور که توضیح داده بودن ظاهرا بدتر به ضررم شده که معاف ار رزم شدم !!درسته ؟!میشه یکم در این رابطه توضیح بدید ؟!
    3. تو سربازی فرقی بین کسی که دیپلم داره با کسی که زیر دیپلم هست وجود داره ؟به ما سخت تر میگیرن ؟
    4. من به آفتاب تحرک زیاد و خیلی چیزهای دیگه حساسیت دارم و فکر میکردم معاف بشم ولی نشدم ...اگر تو سربازی شرایط جسمیمو ببینن امکان داره بهم آسونتر بگیرن یا واسشون فرقی نداره ؟
    5.چرا دوستانی که سربازی رفتن اکثرا انقدر انرژی منفی میدن !!!من امروز صبح تاریخ اعزامم مشخص شد و اومدم یکم تو اینترنت مطلب بخونم در رابطه سربازی به کل پشیمون شدم از این کاری که کردم و الان دارم حتی به نرفتن و فراری شدن فکر میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!
    6.من بیشتر از اینکه نگران سختگیری هایی که میکنن باشم نگران اینم که با چجور افرادی خدمت میکنم ...دوستانی که خدمت رفتن میشه یکم در رابطه با جو سربازی و اینکه سربازا معمولا رفتارشون با هم چطور هست توضیح بدن ؟امروز یکی رو دیدم از روستا اومده بود نظام وظیفه و تاریخ اعزامش با من یکی بود ...کسایی که سرباز هستن هم به بقیه سربازها سخت میگیرن یا نه ؟
    7.یجا خوندم که اگر لباس سربازی اندازم نبود(که 100% نیست چون سایزم خیلی کوچیکه...) باید برم بدم بدوزن یا بخرم ...من اصلا نمیدونم موقع سربازی میشه وصیله برد یا نه ؟احتیاجی هست پول همراهمون ببریم یا نه ...خیلی چیزهای ابتدایی رو نمیدونم و متاسفانه منبع خوبی هم پیدا نمیکنم در این رابطه ...
    8.اگر تو سپاه آشنا داشته باشیم میتونه کاری کنه بعد از آموزشی تو سپاه بیوفتم ؟میگن سپاه خیلی خوبه ...
    9.معمولا کسایی مثل من با شرایطی که توضیح دادم بعد از آموزشی کجا خدمت میکنن ؟
    10. من پدرم 24ماه جبهه رفته ولی چون 4ساله بیمارم سال های پیش نرفتم سربازی و هیچجوری هم نمیتون ثابت کنم که واقعا مریض بودم ...آیا این کارت ایثارگری پدرم به دردم میخوره ؟شنیدم امکان داره که بابت هر ماه 7 روز از خدمتم کم کنن ولی بعضی ها هم میگن این قانون رو کلا برداشتن
    11. تک پسر هستم و سن پدرم 54سال هست آیا تک پسر بودن باعث میشه که تو شهر خودم خدمت کنم ؟
    12. بعد از آموزشی خدمت به چه صورت هست ؟از صبح تا ظهر هست ؟از صبح تا بعد از ظهر هست؟از صبح تا شب هست ؟آیا روزانه 4 5 ساعت وقت میرسه بهم که بتونم کار کنم ؟(در حال حاضر از اینترنت پول خیلی خوبی در میارم و واقعا نیاز دارم روزی 3 4 ساعت دسترسی به اینترنت داشته باشم)

دمه همه کسایی که بقیه رو راهنمایی میکنن گرم...منتظر راهنماییتون هستم

ادیت :
    1.نکته ای که یادم رفت بپرسم راجع به ظاهر هست ...به ریش سبیل گیر میدن ؟من نظام وظیفه رفته بودم یارو به من میگفت اگه سبیلاتو کوتاه نکنی دفه بعدی کارتو راه نمیندازیم !!!آخه سبیلم دیگه گیر دادن داره!!!!!
    2.خطاب به اون دوست عزیزی که این 15 20خطی که تایپ کردم رو خوند و فقط قسمت پول رو دید و راجع به پول تو پیغام شخصی پرسید باید بگم که من 5 تا پست دارم و نمیتونم جوابم پیغام شخصیتو بدم
    Last edited by lvlehrad; 04-01-2014 at 11:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستانی که معاف از رزم شدن،میتونن توضیح بدن این پروسه کلا از زمان ثبت درخواست تو +10 تا گرفت معافی چقدر زمان برد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستانی که معاف از رزم شدن،میتونن توضیح بدن این پروسه کلا از زمان ثبت درخواست تو +10 تا گرفت معافی چقدر زمان برد؟
    من معاف نشدم ولی دنباش رفتم، 1 ماه و نیم تقریبا وقتمو گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام . می خواستم بدونم در حال حاضر به سربازها چند روز مرخصی تعلق میگیره؟ ایا همون 30 روز استعلاجی و 30 روز هم مرخصی عادی هست؟
    دیگه گذشت مرخصی استحاقی 45 روزه

ماهی 1 روز که میشه 21 روز کلا! من خودم هیچی مرخصی نرفتم 45 روز داشتم شد 21 روز البته 3 ماهش همون 2/5 روز حساب میشه

11. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیگه گذشت مرخصی استحاقی 45 روزه

ماهی 1 روز که میشه 21 روز کلا! من خودم هیچی مرخصی نرفتم 45 روز داشتم شد 21 روز البته 3 ماهش همون 2/5 روز حساب میشه
    تصحیح میکنم:

مرخصی ماهی یک روز و نیمه

ماهی=1.5 روز

اکسل محاسبه مدت مرخصی کارکنان وظیفه طبق قانون سال 91 و 92 برای متاهلین و مجرد ها :

روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط مدت خدمت خودتون و مرخصی استفاده شده رو بنویسید

13. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •