تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1944 از 2365 اولاول ... 9441444184418941934194019411942194319441945194619471948195419942044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,431 به 19,440 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام،دوستان من میخوام یه سیستم روی ال90 ببندم ولی متاسفانه زیاد اطلاعات ندارم ولی توی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم مثله اینکه الپاین مارکه خوبیه،میخواستم بدونم با توجه به اینکه من به دنباله این نیستم که با صدای بلند سیستم بخوام جلب توجه کنم واسه افراد بیرون ماشین،و دوست دارم وقتی دارم یه اهنگ بیس دار رو باصدای زیاد گوش میدم بتونم ریز تک تکه صداهای ریزه اهنگو بشنوم و سردرد نگیرم مثل سیستم پخش ماشین های خارجی که خیلی کیفیت بالایی داره،ولی در عین حال قدرتم واسم مهمه،شما سیستم های آلپاین رو پیشنهاد میکنید؟؟به نظرتون اگه یه پخش آلپاین و یه کامپوننت و آمپلی وساب ببندم چطور میشه؟اگر ساب نباشه چطور میشه؟آیا به اسپیکر در کنار کامپوننت نیاز دارم؟باید همه چی آلپاین باشه یا میشه هرکدوم یه مارک باشه؟اگر برای همه ی اینا یه سیستم مارک و مدل خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم،من حدود 2تومن میخوام هزینه کنم حالا 300 بالا پایینش واسم اهمیتی نداره،واقعا ممنون میشم اگه کامل تمام سوالاتمو جواب بدید

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    به طور کلی زمانی که اسپیکر با آمپلیفایر اکسترنال درایو میشه کارائیش افزایش یافته و کیفیت و قدرت صداش بیشتر میشه،اما 718 اسپیکری نیست که بخواهیم از کیفیت درش صحبت کنیم.خیلی براش هزینه نکن.
    پس یعنی آمپ نذارم روش؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام،دوستان من میخوام یه سیستم روی ال90 ببندم ولی متاسفانه زیاد اطلاعات ندارم ولی توی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم مثله اینکه الپاین مارکه خوبیه،میخواستم بدونم با توجه به اینکه من به دنباله این نیستم که با صدای بلند سیستم بخوام جلب توجه کنم واسه افراد بیرون ماشین،و دوست دارم وقتی دارم یه اهنگ بیس دار رو باصدای زیاد گوش میدم بتونم ریز تک تکه صداهای ریزه اهنگو بشنوم و سردرد نگیرم مثل سیستم پخش ماشین های خارجی که خیلی کیفیت بالایی داره،ولی در عین حال قدرتم واسم مهمه،شما سیستم های آلپاین رو پیشنهاد میکنید؟؟به نظرتون اگه یه پخش آلپاین و یه کامپوننت و آمپلی وساب ببندم چطور میشه؟اگر ساب نباشه چطور میشه؟آیا به اسپیکر در کنار کامپوننت نیاز دارم؟باید همه چی آلپاین باشه یا میشه هرکدوم یه مارک باشه؟اگر برای همه ی اینا یه سیستم مارک و مدل خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم،من حدود 2تومن میخوام هزینه کنم حالا 300 بالا پایینش واسم اهمیتی نداره،واقعا ممنون میشم اگه کامل تمام سوالاتمو جواب بدید
    سلام
    تو pmی که دادین کامل خدمتتون عرض خواهم کرد.
    پس یعنی آمپ نذارم روش؟
    به نظر من نه چون 718 اسپیکر خوش صدائی نیست که براش هزینه کنید و آمپ تهیه کنید.البته باز هم میل خودتون هست.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام به همه.
    حمید جان اون ترکهای موزیک رو توی تایپیکش گذاشتم.
    Last edited by ZEOS 59; 14-12-2015 at 10:21.

6. این کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.
    حمید جان اون ترکهای موزیک رو توی تایپیکش گذاشتم.
    سلام بله دارم دانلود میکنم دست گلت درد نکنه.

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام بله دارم دانلود میکنم دست گلت درد نکنه.
    قابلی نداشت.
    با گوشهای حساس شما و سیستم فوق کیفیتی که دارید خیلی کنجکاوم که بدونم تفاوت یه موزیک ثابت با بیت ریت 128 و 320 چقدر میتونه باشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابلی نداشت.
    با گوشهای حساس شما و سیستم فوق کیفیتی که دارید خیلی کنجکاوم که بدونم تفاوت یه موزیک ثابت با بیت ریت 128 و 320 چقدر میتونه باشه!
    سلام
    قربونت لطف داری.
    متاسفانه چون956 USB نمیخوره باید یه تعداد موزیک جمع کنم و یه CD MP3 بزنم. بدون شک تو فرکانسهای بالا خودش رو نشون میده چون MP3 فرکانسهای بالا رو خیلی داغون میکنه حالا هرچقدر بیت ریت پائینتر باشه افت کیفیت و اینگونه فرکانسها بیشتر نمود میکنه.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید. خوبید؟
    آقا حمید میخام ی جفت کواک 10 سانتی برای جلوی سمند بگیرم r100 ک معرفی کردین یکم سنگینه همچین زورم میاد به ی باند 10 سانتی 400 پول بدم
    آگه کواک کار کرده ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
    کواک های عقبم یکی پایونیر و یکی کنوود بود ک واقعا صدای پایونیرا حال بهم زنه مدل 6991 ک البته الان از مدار خارجشون کردم.
    ولی کنوود ها مدل 6960ie هستن ک واقعا بازی و شفافیت صدای بالایی دارن. راحت میتونم بگم از 6975 و 718 خیلی صداش باز تره.
    الان کواک ها با ساب P2 خیلی خوب هماهنگ شدن فقط صدا از جلو کم دارم.

اها آقا حمید کانال b امپ 944 رم رو ک روی hpf میذارم صدای تیس تیس خیلی ضعیفی از باندا میاد ولی وقتی روی off ک میذارم صدا خوب میشه هم hpf هم lpf رو پخش میکنه این مشکل از سوییچ امپه یا مشکل دیگه ای داره؟

داخل باکس با ابعاد استاندارد نیازه از پشم شیشه (الیاف مصنوعی) استفاده کنیم؟
    چقد سوال کردم. ببخشید

داره خودمونی میشه Keyvan99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015
    محل سكونت
    آیت ا... کاشانی

پيش فرض

با سلام
    لطفاً راهنمایی کنید که با بودجه 400 الی 500 چه ضبط و باندی بگیرم بهتره؟
    ماشنم پرایده . اصلاً صدای بالا از ظبط و باند نمی خوام فقط کیفیتش مناسب باشه. ترجیح میدم برند Pioneer یا JVC باشه.
    آمپیلی و ساب و..... نمی خوام فقط کیفیت مناسب و عمری باشه.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    لطفاً راهنمایی کنید که با بودجه 400 الی 500 چه ضبط و باندی بگیرم بهتره؟
    ماشنم پرایده . اصلاً صدای بالا از ظبط و باند نمی خوام فقط کیفیتش مناسب باشه. ترجیح میدم برند Pioneer یا JVC باشه.
    آمپیلی و ساب و..... نمی خوام فقط کیفیت مناسب و عمری باشه.
    سلام.
    طبق صداهایی ک توی این چند ماه شنیدم و تجربیات دوستان کواک helix e69x و پخش x400 کنوود میتونه گزینه های خوبی باشه.
    سمت پایونیر نرو ک من خودم به شخصه پشیمونم صدا خیلی بم و اصلا لذت بخش نیست.
    منتظر نظر استاد حمید هم باش که راهنمایی های ایشون مثل طلا میمونه. فقط آگه بشه عملیش کرد.

13. 2 کاربر از farzin.jm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •