تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1944 از 2376 اولاول ... 9441444184418941934194019411942194319441945194619471948195419942044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,431 به 19,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سیاوش اکبرپور در گفتگو با مهر:
    استقلال مدعی اصلی قهرمانی است/ پیکان خوش شانس بود

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران، این تیم را مدعی اصلی قهرمانی خواند که با برتری بر ذوب آهن شانس خود را برای دستیابی به این مهم افزایش خواهد داد.

سیاوش اکبرپور، مهاجم تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار آبی پوشان برابر پیکان قزوین گفت: بازی بسیار زیبایی را مقابل پیکان به نمایش گذاشتیم. شاید این یکی از بهترین دیدارهایی بود که طی این مدت هواداران از استقلال دیده بودند. بدون شک اگر شانس با ما یار بود و داور در چند صحنه به درستی قضاوت می کرد قطعا با کسب سه امتیاز به تهران باز می گشتیم.

وی افزود: مقابل پیکان بسیار جنگنده و پرتوان بازی کردیم و نشان دادیم که استقلال مدعی اصلی قهرمانی است.

اکبرپور در مورد داوری دیدار پیکان قزوین - استقلال گفت: همه دیدند چه خطایی بر روی من انجام شد که اگر داور عادلانه قضاوت می کرد هم باید پنالتی اعلام می شد و هم مدافع پیکان اخراج.

مهاجم تیم استقلال ادامه داد: پیکان خیلی خوش شانس بود که توانست یک امتیاز از دیدار مقابل صدرنشین لیگ بدست آورد.

وی افزود: روز چهارشنبه بازی بسیار سختی مقابل ذوب آهن پیش رو داریم و قطعا اگر این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم دیدارهای بعد را با آرامش بیشتری دنبال خواهیم کرد.

اکبرپور خاطرنشان کرد: برای این بازی مصدوم و محروم نداریم و همه بچه‌ها از هر لحاظ آماده هستند و هم قسم شده‌اند که با توکل بر خداوند این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

مهاجم تیم استقلال تیم ذوب آهن را تیمی بسیار جنگنده خواند و گفت: از آنجائیکه ذوب آهن در شهر خود بازی می کند قطعا برای بدست آوردن سه امتیاز به میدان خواهد آمد و همین مسئله بازی را بسیار جذاب و زیبا خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

شکوری در گفتگو با مهر:
    استقلال در دیدار با پیکان بدشانس بود/ بازی با ذوب آهن فینال لیگ برتر است

مدافع تیم فوتبال استقلال درباره بازی آینده این تیم مقابل ذوب آهن گفت: این بازی حکم فینال را دارد که امیدوارم با حمایت تماشاگرانمان در اصفهان این بازی را با پیروزی به پایان خواهیم برسانیم.

هادی شکوری مدافع تیم استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بازی این تیم با پیکان گفت: بازی بسیار خوبی بود و مطمئن هستم تماشاگران و کسانی که از گیرنده خود این بازی را تماشا کردند از این بازی لذت کافی را برده اند.

مدافع تیم استقلال ادامه داد: شرایط برای همه تیم ها سخت شده است و همه به فکر کسب 3 امتیاز هستند. خصوصا تیم هایی که مقابل ما قرار می گیرند بسیار بسته بازی می کنند تا بتوانند حداقل یک امتیاز را کسب کنند.

شکوری افزود: ما در مقابل پیکان بدشانس بودیم. چند موقعیت صد درصد را از دست دادیم . توپی که مهرداد پولادی به تیر دروازه زد و پنالتی صد درصدی که داور برای ما نگرفت همه نشان دهنده آن بود که ما در این بازی بدشانس بودیم.

وی در خصوص بازی استقلال مقابل ذوب آهن گفت: بازی چهارشنبه قطعا حکم یک فینال را دارد و یکی از سخت ترین بازی ها در لیگ امسال خواهد بود.

مدافع تیم استقلال، ذوب آهن را تیمی سختکوش دانست و افزود: این تیم از یک مربی با تجربه سود می برد و نشان داده که دارای نظم در طول 90 دقیقه است.

شکوری ادامه داد: اما یک طرف این مسابقه تیم استقلال قرار دارد. تیمی که بسیار هجومی بازی می کند و اگر شانس با او یار باشد قطعا همه دیدارهای خود را پرگل به پایان خواهد رساند.

مدافع تیم استقلال بازی روز چهارشنبه را یک بازی بسیار جذاب خواند و اعلام کرد: با حمایت تماشاگرانمان در اصفهان این بازی را انشاءالله با پیروزی به پایان خواهیم رساند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

استقلال 5 - ذوب اهن 1

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

قلعه‌نويي:
    بسياري دوست ندارند استقلال با من قهرمان شود
    اگر يك "بله" گفته بودم، سرمربي تيم ملي مي‌ماندم!
    برخي از اتفاقات داوري من را ترسانده است

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برخي حوادث پيش آمده در بازي‌هاي اخير استقلال از ناحيه داوري تا اندازه‌اي ما را دچار دلهره مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي در پايان تمرين امروز استقلال اظهار كرد: به مردم قزوين احترام مي‌گذارم و معتقدم مردم و نيروهاي امنيتي قزوين نهايت تلاش خود را براي ميزباني از استقلال انجام دادند اما معتقدم فرستادن تيم‌ها به شهرستان‌ها بايد با كار كارشناسي انجام شود نه تنها به دليل برخي ارتباطات. در قزوين هم استقلال و هم پرسپوليس دچار مشكل شدند، در حالي كه اگر همين بازي در اصفهان يا تبريز برگزار مي‌شد ما چنين مشكلاتي را شاهد نبوديم. در هر صورت باور ما اين است كه بازي در شهرستان‌ها بايد با كار كارشناسي انجام شود.

وي افزود: به عنوان نمونه طبق قوانين شهر ميزبان بايد داراي فرودگاه و هتل پنج ستاره باشد كه قزوين اين امكانات را نداشت اما از مسئولين هتل مرمر قزوين قدرداني مي‌كنم كه پذيرايي خوبي انجام دادند اما باز هم اميدوارم كه از اين پس كار كارشناسي محل برگزاري مسابقات را تعيين كند نه يكسري از ارتباطات.

سرمربي تيم استقلال تهران درباره مسائل پيش آمده در زمينه داوري بازي استقلال و پيكان نيز گفت: به نظر من بايد اين سوال را از "عنايت" رييس كميته‌ي داوران پرسيد اما پنالتي كه در اين بازي براي استقلال گرفته نشد دهمين پنالتي ما در اين فصل بود كه داوران آن را نگرفتند. ضمن آنكه كمك داور دوم دو سه اشتباه مشخص انجام داد و كمك داور اول بازي نيز گل صددرصد ما را آفسايد گرفت كه طبيعي است همين موضوعات سبب ترس و دلهره ما درباره آينده مسابقات مي‌شود.

قلعه‌نويي ادامه داد: ما از مسئولان خواسته بوديم كه در اين شرايط حساس نظارت و حضور خود را بيشتر كنند اما متاسفانه اين كار صورت نگرفته است، در كل اميدوارم بازي‌هاي ليگ برتر تا پايان با شرايط اصولي برگزار شود و در نهايت تيمي كه شايستگي واقعي را دارد، قهرمان شود.

قلعه‌نويي درباره صحنه مشكوك به پنالتي بر روي اكبرپور و اظهارات داور مسابقه نيز گفت: اگر بازيكني جوانمردانه بازي كرده است و خود را بي‌دليل به زمين نزده آيا نبايد خطاي پنالتي بر روي او را گرفت. پنالتي بودن توپ ارتباطي به زمين خوردن يا نخوردن بازيكن ندارد، يا خطا انجام شده و يا انجام نشده است. اينكه بازيكن بلد نبوده خود را به زمين بزند دليلي براي نگرفتن پنالتي نيست، ضمن آنكه در همان زمان يدالله سليماني اعلام كرد اين صحنه پنالتي بوده است. البته وقتي كه تيم استقلال به دنبال هياهو نيست نبايد هم اينگونه مظلوم واقع شود.

به گزارش ايسنا، قلعه‌نويي گفت: در داربي نيز "تركي" اشتباه محرزي داشت و پنالتي را كه بايد تكرار مي‌شد اعلام نكرد، بعد از اين همه اشتباهات پيوسته طبيعي است كه ما كمي دچار ترديد و نگراني شويم، شايد بسياري دوست ندارند استقلال با قلعه‌نويي نتيجه بگيرد، آن وقت بايد به مردم جواب دهند كه چرا مربي تيم ملي را با 18 بازي موفق در كارنامه و تنها يك باخت كنار گذاشتند. به همين دليل اين شائبه براي ما پيش ما آمده كه جرياني نمي‌خواهد استقلال قهرمان شود. زماني كه من در تيم ملي بودم اگر به يك نفر "بله" مي‌گفتم اكنون هم سرمربي مي‌بودم اما اين كار را انجام ندادم و هميشه به صداقت در كار اعتقاد دارم.

قلعه‌نويي افزود: در هر صورت ما كارمان را مي‌كنيم و توكل‌مان هم به خداست، هر چه خدا بخواهد اتفاق مي‌افتد و استقلال مصمم است تا قهرماني ليگ برتر را به دست آورد.

سرمربي استقلال درباره شرايط بازيكنان اين تيم براي بازي مقابل ذوب‌آهن نيز گفت: خوشبختانه بيگ‌زاده و جانواريو به شرايط بازي كردن رسيدند، ما از نظر بازيكن مشكلي نداريم و با تمام توان به مصاف ذوب‌آهن مي‌رويم و اميدواريم تيمي پيروز شود كه قابليتش را داشته باشد.

وي درباره داور بازي استقلال و ذوب‌آهن نيز گفت: باور كنيد من تنها در روز بازي است كه متوجه مي‌شوم داور مسابقه چه كسي است و هيچگاه به اين مسائل كاري ندارم.

قلعه‌نويي درباره شرايط روينالدو نيز گفت: در هر صورت اين بازيكن هنوز هم جا دارد و بايد بيشتر در شرايط مسابقه قرار بگيرد.

به گزارش ايسنا، قلعه‌نويي درباره تاثير شرايط جوي بر بازي استقلال و پيكان نيز گفت: اين شرايط بر روي كيفيت دو تيم تاثير داشت، در هر صورت پيكان تيم بزرگي است و مديرروستا نيز زحمات بسياري براي اين تيم كشيده است. اما در كل بحث ما اين است كه داوري‌ها بايد كم‌اشتباه‌تر مي‌شد.

قلعه‌نويي درباره اختصاص ده درصد از سهميه ورزشگاه فولادشهر به تماشاگران استقلال نيز گفت: تا جايي كه من شنيديم اين مساله در آيين‌نامه نيامده است، البته من آيين‌نامه را مطالعه نكردم، ضمن آن كه شرايط استقلال و پرسپوليس در همه جاي دنيا تفاوت مي‌كند، مگر مي‌توان نيمي از مردم را بيرون از ورزشگاه نگه داشت. من ديدار ذوب‌آهن و مقاومت شهيد سپاسي را نگاه كردم و ديدم كه در اين بازي كمتر از هزار نفر در ورزشگاه بودند. در هر صورت اميدوارم بازي بدون هيچ مشكلي برگزار شود.

امير قلعه‌نويي درباره مطالب منتشر شده درباره صحبت‌هاي مجتبي جباري پس از بازي مقابل پيكان درباره كادرفني استقلال كه به دلايلي منتشر نشده نيز گفت: من چنين مصاحبه‌اي نخواندم اما اگر بدانم بازيكني اظهاراتي عليه كادر فني داشته است بي‌ترديد با او برخورد مي‌كنم. البته اگر بازيكني صحبت‌هايش را پس بگيرد مشخص است كه دچار اشتباه شده است.

وي همچنين درباره انتقادهاي برخي بازيكنان پيرامون حضور نداشتن در تركيب نيز گفت: من معتقدم زمان اين سوالات اكنون نيست و اين سوال‌ها با هدف برهم زدن شرايط تيم استقلال در آستانه بازي حساس با ذوب‌آهن مطرح مي‌شود اما در هر صورت بازيكن بايد بداند كه تنها بازيكن تيم است و صددرصد در صورت انجام مصاحبه بر عليه كادر فني با او برخورد مي‌شود. من به موضع باشگاه كاري ندارم و معتقدم بازيكن بايد حق خود را بشناسد، حتي زماني هم كه سرمربي تيم ملي بودم همواره به بازيكنان احترام مي‌گذاشتم و انتظار داشتم آن‌ها نيز صحبتي انجام ندهند كه به تيم لطمه بزند.

قلعه‌نويي درباره اعتراض يدالله اكبري در همين زمينه نيز گفت: ما در پست يدالله اكبري حسين كاظمي را داريم كه اكنون در تيم ملي بازي مي‌كند و طبيعي است كه از اين بازيكن استفاده مي‌كنيم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا دیگه پرواز نکن ! چه خبره ! من به تساوی هم راضی هستم !

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینو شباویز توکلوب استقلال نوشته
    -=================================

این داستان اپیزود سوم ندارد! (روز شمار قهرمانی56 )

11 اسفند 87 - 14:19

نتایج و روال 2.3 هفته گذشته استقلال خیلی ها رو به یاد دو سال اول مربیگری امیر قلعه نوعی استقلال انداخته! دشمنان استقلال سراز پا نمی شناسن ، بالاخره بعد یک فصل وحشتناک کور سوی امیدی پیدا کردن تا شاید ، شاید این استقلال جهنمی قهرمان نشه دل بستن به داستان تا سه نشه ....
    و درارزوی به وقوع پیوستن این ماجرا واسه امیر هستن دل خوش و ساده و خیال پردازی دارن این استقلال قهرمان هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران شده شک نمی کنم ، شک ندارم که هیچ 3 وجود نداره این داستانی که ساختن اپیزود سومی نخواهد داشت...!
    امیر با تجربه تر از این حرفها شده که شرایط این روزها رو درک نکنه از حالا به بعد او هم فقط و فقط نتیجه میخواد این تیم انقدر فوتبال زیبا به خورد جماعت داده که بی نیاز شده بی نیاز از فوتبال بازی کردن این داستان خیلی وقته تموم شده این تیم شایسته قهرمانیه و به حقش میرسه خیلی نامردیه این روزا از 2 تا بازی نه چندان خوب دادمون در اومده نهایت بدبینیه که از قهرمانی نا امید بشیم چیزی عوض نشده مچنان سرنوشت لیگ در دستان ماست همچنان جام تو دست ما تاجیاست تو همچین روزهایی هست که هوادار باید خودش رو ثابت کنه الان هیچ چیز جایز نیست جز همدلی و حمایت 5 هفته دیگه اسمان ایران رسما ابی خواهد شد حتی اگه نشه هم مهم نیست ، مدتهاست که یک ایران و یک استقلال
    هفته هاست که این تیم همه ی فوتبال ایران تحت سلطه خودش قرار داده خیلی بی انصافیه همه چیز رو فراموش کنیم چشماتونو ببندین و از روز بازی رفت مقابل استقلال اهواز تا به امروز رو مرور کنید 20 هفته کم نیست!
    20 هفته این استقلال قهرمانانه ، خداوکیلی قهرمانانه هم واژه مناسبی نیست من میگم 20 هفته استقلال امیر مثل یه شیر، وحشیانه لیگ برتر رو درید و فوتبال ایران رو تحقیر کرد زیاد دور نشیم 1 هفته قبل از دربی تا روز دربی رو مرور کنیدپرسپولیسی ها به در و دیوار میزدن که این روز نیاد دربی 66 کابوس شبانه روزی لنگی ها بود این همه غرور
    بیش از 20 هفته روی ابرها قدم زدن بیش از 20 هفته بدون استرس فوتبال دیدن و لذت بردن از قدرت پسران ابی ما رو نمی دونم اما این استقلال رو خیلی وفته که من سند قهرمانی رو به نامش زدم حتی اگر در نهایت این ماراتن مزخرف ( برنامه ریزی افتضاح لیگ) بر فرض محال هم رتبه اول لیگ به استقلال نرسه باز هم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده ما قهرمان هستیم نهایت بی انصافیه تمام ارزش ها این تیم رو به خاطر چند اشتباه زیر سئوال ببریم
    اری این داستان اپیزود سوم ندارد...!
    چون ما جشن قهرمانی رو هم گرفتیم
    قدردان زحمات امیر و مجموعه رویاییش هستیم و به احترامش به پا می خیزیم.

داره خودمونی میشه Nima101x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلال 2 ذوب اهن 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ذوب 2 - Ss 0

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جان واريو ميرسه؟؟؟؟بيگ زاده چي؟
    Last edited by amirtaker; 01-03-2009 at 21:53.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه‌نویی:10 پنالتی استقلال را نگرفته‌اند
    آنها را به خدا واگذار میکنم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از نحوه قضاوتها در لیگ برتر مدعی شد طی فصل جاری داوران از اعلام 10 پنالتی مسلم به سود این تیم خودداری کرده اند.
    امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب در خصوص دیدار آبی پوشان مقابل پیکان قزوین گفت: قبل از هر چیز من به مردم قزوین احترام می گذارم و از آنها تشکر می کنم.

وی با انتقاد از میزبانی تیمش در بازی روز گذشته مقابل پیکان قزوین افزود: فرستادن تیم‌های تهرانی به شهرستان‌ها باید با کارشناسی انجام شود. چرا که بعضی از شهرستان‌ها نمی توانند آنطور که باید و شاید میزبانی کاملی انجام دهند و متاسفانه معضلاتی را برای تیم میهمان به وجود می آورند.

قلعه نویی ادامه داد: قطعا ما این مشکلات را در شهرهایی مانند اصفهان و یا تبریز نخواهیم داشت. استاندارد برگزاری یک مسابقه لیگ برتری در یک شهرستان، داشتن فرودگاه و یک هتل 5 ستاره است که متاسفانه در بعضی از شهرهای کشور این امکانات وجود ندارد.

وی در واکنش به اظهارات یدالله جهانبازی، داور دیدار پیکان - استقلال که گفته بود اکبرپور نمی تواند راجع به داوری اظهار نظر کند گفت: به نظر من این سئوال را باید از آقای عنایت بپرسید چرا که در این مدت و طی فصل جاری 10 پنالتی ما از سوی داوران نادیده گرفته شده است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطر کرد: من و مسئولان باشگاه استقلال همیشه از داوری حمایت کرده‌ایم و نمی خواهیم که از طرف باشگاه ما جنجال و هیاهو برای داوری ایجاد شود اما اگر شما فیلم بازی با پیکان را بازبینی کنید می بینید که گروه داوری چند اشتباه محرز داشت.

وی افزود: یک اشتباه فاحش تیم داوری توسط کمک داور اول بود که باعث شد گل صددرصد سالم علی علیزاده آفساید اعلام شود. اشتباه دوم را هم کمک داور دوم داشت که در دو مورد آفساید مهاجمان پیکان را پرچم نزد و چیزی نمانده بود که این دو موقعیت توسط مهاجمان تیم میزبان به گل تبدیل شود.

قلعه نویی خاطر نشان کرد: در خصوص پنالتی هم باید بگویم که در ورزشگاه شهید رجایی قزوین آقای یدالله سلیمانی، ناظر داوری بازی پیکان - استقلال اعلام کرد که خطای مدافع پیکان صددرصد پنالتی بوده است.

وی ادامه داد: با این شرایط باید نسبت به داوری معترض باشیم چرا که پیروزی از ما گرفته شد اما باز هم به آقای عنایت و زیرمجموعه ایشان احترام می گذاریم چرا که چقدر هم اعتراض کنیم دیگر نمی توانیم نتیجه را برگردانیم پس سعی می کنیم با آرامش از کنار این قضیه بگذریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در واکنش به این موضوع که "عده ای نمی خواهند استقلال با امیر قلعه نویی نتیجه بگیرد"، گفت: ما آنها را که برای استقلال حاشیه سازی می کنند تا این تیم را از قهرمانی دور کنند به خدا واگذار می کنیم. تیم استقلال و من توکل‌مان به خداست و با قدرت به کارمان ادامه می دهیم و خود را اسیر این حاشیه‌ها نمی کنیم چرا که حواشی این چنینی می تواند تیم ما را از راهی که می رویم به بیراهه ببرد.

وی ادامه داد: در خصوص اینکه می گویند نمی خواهند تیم استقلال نتیجه بگیرد بعضی اوقات شرایطی بوجود می آید که من هم به وجود این قضیه شک می کنم.

قلعه نویی در خصوص حضور رینالدو در ترکیب تیم استقلال گفت: ما آرام آرام او را به زمین فرستادیم تا بتواند شرایط خود را با بازیکنان دیگر یکسان کرده و برای تیم در دیدارهای آتی مثمرثمر باشد.

سرمربی استقلال پیرامون حرف و حدیثی مبنی بر اینکه مجتبی جباری در یکی از نشریات از امیر قلعه نویی و کادر فنی انتقاد کرده گفت: من هنوز این مطلب را نخوانده ام پس نمی توانم اظهار نظر کنم اما اگر این قضیه صحت داشته باشد چه مجبتی جباری باشد وچه شخص دیگری حتما با او برخورد خواهم کرد.

وی در خصوص عدم بکارگیری از یدالله اکبری گفت: یدالله بازیکن بسیار خوبی است و قابلیت های فنی خوبی دارد اما با توجه به اینکه حسین کاظمی هم پست او است و در تیم ملی بازی می کند به این بازیکن باتجربه کمتر بازی رسیده اما مطمئن باشید که در زمان لازم از او استفاده خواهیم کرد.

قلعه نویی در ادامه بازی روز چهارشنبه استقلال مقابل ذوب آهن را یک بازی بسیار حساس خواند و گفت: که ما هم قسم شده‌ایم و مطمئن باشید که با تمام توان خود در این مسابقه حضور پیدا خواهیم کرد تا بتوانیم امتیازات لازم را کسب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم هر تیمی که مستحق قهرمانی است به این مقام برسد چرا که معتقدم با این شرایط حق به حقدار خواهد رسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •