همه به فکر خودشون هستند تا ورزشعلی پروین اینا از نژاد حمایت کردن
عجبا
خوبه خودشون سیاهی ورزشو طی این دوره دیدنا
یک وعده ای داده حتما
مثلا یک کله پزی کنار باشگاه به اسم پروین میکنه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
همه به فکر خودشون هستند تا ورزشعلی پروین اینا از نژاد حمایت کردن
عجبا
خوبه خودشون سیاهی ورزشو طی این دوره دیدنا
یک وعده ای داده حتما
مثلا یک کله پزی کنار باشگاه به اسم پروین میکنه
حرف حرف دوتا باشگاهه...کاری به مردمش نداره که...من خودم اهوازی هستم و اینکه میگن شهر اهواز استقلالیه یه دروغ بزرگ و شایعه استقلالی هاس
به شدت تو اهواز پرسپولیس هوادار داره و هوادارن تعصبی هم هستن بگونه ای که در سال 78 اگه اشتباه نکرده باشم اسم فولاد خوزستان میخواست بشه پرسپولیس اهواز ولی با مخالفت وزارت صنایع و کارخانه فولاد خوزستان مواجه شد و دیگه اسم این باشگاه تغییر نکرد
ولی همین فولاد قبلا اسمش جنوب اهواز بود که همه پرسپولیسی ها طرفدارش بودن و همیشه یه عنوان یه تیم پرسپولیسی در اهواز معروفه
بعدش هم ما که حرفی نزدیم...خود جواد زرینچه که گوشت بدنش از ناماستق.لال روییده برمیگرده اونجوری میگه...
حالا معلوم نیست بنده خدا رو تهدیدش کردن چیکارش کردن که بیخیال قضیه شد و یه مقدار پول هم از بدبخت تیغیدن...
این یارو کریم بوستانی هم به گفته ی خودش رابط قلعه نوعی با امارات بوده...حالا بایست ببینیم رابط خودشون کی بوده..
بازیکن خودمون را می گی دیگه...
اگه امسال عنوان بهترین بازیکن خارجی را بهش ندن نامردی هستش..
سیب زمینی فروشیمثلا یک کله پزی کنار باشگاه به اسم پروین میکنه![]()
Last edited by محمد88; 03-06-2009 at 09:53.
عابدزاده رو مطمئنی؟؟؟ فکر نمیکنم یه همچین حرکتی کرده باشه....علی پروین و عابدزاه و اینا از نژاد حمایت کردن
نامشخص بود يعني ؟؟
کسي که با اون همه اطمينان و داد و بيداد و شاهدين متعدد يهو همه حرفا رو پس گرفت ...
انگاري خود باشگاهشون جريمه نوازي و زرينچه رو هم داد !
توي کانون هواداران پرسپوليس گفته
..
کانون هواداران پرسپولیس : در حالی که این روزها اخباری مبنی بر خداحافظی باقری از دنیای فوتبال به گوش می رسد، وی تصمیم دارد فصل آینده هم در پرسپولیس بازی کند.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس يک سال ديگر به بازيگري ادامه مي دهد تا شايعه خداحافظي وي از فوتبال تکذيب شود.
کريم باقري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس که بحث خداحافظي اش از مستطيل سبز مطرح شده بود، طي مذاکراتي که با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشت، تصميم گرفت يک سال ديگر در اين تيم توب بزند.
ضمناً باقري که مدت يکسال از قراردادش باباشگاه پرسپوليس باقي مانده است قراراست بعنوان مشاور مديرعامل باشگاه در زمينه جذب بازيکنان جديد انجام وظيفه نمايد.
پرسپوليسي ها از باقري خواسته اند نظرات خود پيرامون جذب نفرات جديد را به باشگاه ارايه دهد
خوب : کريم هم موندني شد
ولي عجب تواني داره اين بشر تو اين سن !
پترويچ هم بمونه : البته به صورت آمادش واسه تيم خوبه
افشين پيروانی سرمربی اسبق تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از مدتها سكوت خود را شكست و پرده از بسياری ناگفتههای اين باشگاه برداشت، صحبتهای جديدی را مطرح كرد.
پس از مصاحبه پیروانی و در حالی كه تصور میشد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پی پاسخ دادن به او برآید، حمید درخشان بازیكن اسبق این تیم در مصاحبهای علیه پیروانی حرفهایی زد كه افشین پیروانی مطالبی را مطرح كرد كه در زیر میآید:
* ذوب آهن 13 سال قبل كجا و الان كجا؟!
آقای كاشف صغر سن! كه باخت این فصل برابر ذوب آهن را بزرگنمایی میكند، ظاهرا فراموش كرده است كه ذوب آهن 13 سال قبل با این ذوبی كه مدعی اصلی قهرمانی بود و با بدشانسی نایب قهرمان لیگ هشتم شد چه تفاوتهای آشكاری دارد؟! این تیم فعلی كه قهرمان جام حذفی شد، با فوتبالی روبه جلو یقه همه بزرگان را در اصفهان گرفت، اما آن تیم فقط یك عباس سیمكانی را داشت كه او هم اواخر فوتبال خود را طی میكرد. این حرفهای كسی است كه آن روز مدافع آخر پرسپولیس بود! شما همان كسی بودید كه بازی داربی دو بر صفر برده برابر استقلال در سال 73 را با تعویضهای اشتباه با تساوی دو بر دو عوض كردید و زدوخورد شد، شش تا محروم دادیم و قهرمانی را از كف دادیم و این جزو افتخارات آقای كاشف صغر سن است!
**كاشف صغر سن
اگر گفتم آقای كاشف صغر سن! حرف بیراهی نزدم. یكی دیگر از افتخارات این آقا محرومیت دو ساله تیم ملی نوجوانان از رقابتهای برون مرزی به دلیل استفاده از بازیكنان صغر سن با شناسنامههای مخدوش به شمار میرود. حالا با این سابقهی درخشان نمیدانم چه طور علیه من و امثال من مصاحبه میكند؟!
**یك دهه بدون تیم
آقای كاشف صغر سن! پیش خودت فكر كردهای كه چرا بیش از یك دهه به شما تیم ندادهاند؟ مطمئنا بحث فنی نیست و مسایل غیر فنی در كار است، زیرا از قدیم و ندیم گفتهاند: چوب خدا صدا ندارد!
**هنر به زندان فرستادن خبرنگاران!
یكی دیگر از افتخارات آقای كاشف صغر سن! یا به عبارت بهتر هنر ایشان به زندان فرستادن و متلاشی كردن كانون گرم خانوادهی قشر زحمتكش خبرنگاران است. شاید برخیها ندانند ولی جناب كاشف صغر سن با به راهاندازی یك نشریه ورزشی و شریك كردن و سپس نارو زدن به یك روزنامهنگار معصوم، در نهایت وی را به گوشه زندان انداخت و اتفاقاتی را رقم زد كه از بازگو كردن آن شرم دارم.
**تشكر خانوادهی همسر محمدخانی
محض اطلاع آقای كاشف صغرسن! پس از چاپ و انتشار مصاحبهی من و بازگو كردن برخی حقایق درباره كسانی كه آتش به زندگی ناصر محمدخانی انداختند، اعضای خانوادهی مرحومه همسر ناصر محمدخانی از قطر و شیراز تماس گرفته و از من تشكر كردند و گفتند: حرف دل ما را زدی!
همچنین خانواده مرحومه همسر ناصرمحمدخانی به من تاكید كردند كه حاضر به ارایه هرگونه شهادتی در رابطه با نقش آقای كاشف صغر سن در رقم زدن شرایط امروز زندگی خانوادگیشان هستند.
**موش و گربه بازی با كلاه و پالتو!
گویا آقای كاشف صغرسن! اظهار فضل فرموده و گفته است افشین پیروانی دو فصل قبل هر هفته به ورزشگاه آزادی میآمد تا جای خود را در پرسپولیس باز كند. خدمت این آقا باید بگویم؛ اول این كه خودتان چرا در فصل جاری و در تمام بازیهای پرسپولیس حاضر شدید و به آزادی آمدید. نكند شما هم چنین هدفی در سر داشتی؟ چرا كه ما ایرانیان ضرب المثلی داریم كه میگوید: كافر همه را به كیش خود پندارد!
دوم این كه اگر افشین پیروانی در ورزشگاه آزادی حاضر میشد، مرد و مردانه برای تشویق تیمش میآمد. نه آنكه با مخفی كردن چهره زیر كلاه، پالتو و دستكش با موش و گربه بازی به دنبال زدن زیر آب مدیرروستا و جانشینی وی در پیكان باشد! تا بدانجایی كه مدیران پیكان مجبور شوند و بگویند: این آقا سمتی در باشگاه ما ندارد!
**سكوت
میخواهم یك نصیحت به آقای كاشف صغر سن كنم؛ بهتر است شما هم مثل اربابتان سكوت اختیار كرده و بیش از این حرفی نزنید، زیرا در غیر این صورت ناگفتههایی را بیان كرده و شواهدی میآورم كه در صورت فاش شدن آنها، برای همیشه قید رفتن به میادین ورزشی را بزنید!
**پیغام به انصاریفرد
یك پیغام هم برای مدیرعامل محترم پرسپولیس دارم كه این روزها میخواهد كلكسیونی از مربیان بزرگ جهان را به تهران بیاورد؛
آقای انصاریفرد! بعد از آوردن دنیزلی به تهران، لطفا در نظر داشته باشید كه مربیانی نظیر روبرتو مانچینی، فرانك رایكارد و فیلیپه اسكولاری نیز بیكار شده و منتظر تماس شما هستند تا با یك اشاره به پرسپولیس بیایند و بتوانید به راحتی پشت نام بزرگشان پنهان شوید!
منبع:parsfootball.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)