بهترین اس ان ار برای فورجی چقدره حدودا ؟
هیچ راهی برای انتقال حجم باقیمانده وجود نداره!؟
بهترین اس ان ار برای فورجی چقدره حدودا ؟
هیچ راهی برای انتقال حجم باقیمانده وجود نداره!؟
کسی تونسته این چند روز اخیر بسته های نامحدود ساعتی رو فعال کنه؟
من که قبل از ساعت ۱۲ یا ۱ شب که برنامه ایرانسل من هنوز کار میکنه هرچی درخواست فعالسازی دادم عمل نکرد بعد از اونم که برنامه از دسترس خارج میشه!
فک کنم ایرانسل این بسته ها رو هم حذف کرده و فعلا فقط برای حفظ ظاهر اونجا هستن![]()
شب ها که برنامه میگه از سرویس خارجه. من امروز صبح هم خواستم نیم ساعتی فعال کنم اما فعال نشد.
امکانش هست که جمع شده باشه. بهرحال به اندازه کافی مودم فروختن حالا وقته گیگی 10 تومنه
کلا توی زمستون ایرانسل کارای از این دست زیاد انجام داده... پارسال دی ماه قیمت بسته هارو دو برابر کرد اگر اشتباه نکنم.![]()
Last edited by hermione; 19-02-2016 at 10:06.
ممنون دوست عزیز یعنی برای شما ایرانسل از Dual Carierr داره استفاده میکنه ؟
بله چون شبکه اینجا رو اینطور تنظیم کردن. بستگی به خود شرکت داره که کجا این تنظیمات رو اعمال کرده باشه.
یادم پارسال تهران، یه دفعه سرعت 9 مگ تری جیم شد 19 مگ کلی تعجب کردم. بعد فهمیدم که شبکه دوال کریر شده. همراه اول هم خیلی جاها دوال کریره اما رایتل مثل این دو تا نیست خیلی جاها همچنان اچ اس پی پلاسه هنوز
مگه H+ با DC فرق داره؟
از کجا بفهمیم کجا DC هست؟؟؟
میشه طرز استفاده کد اولی رو بگید که چجوری تنظیم کنیم روی LTE only?
3 تای بعدی کار نمیکنه، ایرانــسل انگار مسدودشون کرده، صفحه خرید شارژ و بسته ها میاد وقتی اونا رو میزنم.
بله فرق می کنه اچ پلاس حداکثر 21 مگ دانلود میده و مثلا اگر سیگنال شما -75 باشه بیشتر از 10 مگ نمی تونی بگیری اما اگر همون آنتن دوال کریر باشه dc می تونی تا 20 مگ بگیری. معمولا دانگل هایی که فقط تری جی هستن این استاندارد رو ساپرت نمی کنن و موبایلهایی که هم سرعتشون 21 مگ خورده اونا هم دی سی ساپرت نمی کنن
تو مودمها که معمولا نوع شبکه رو نشون میده توی موبایل هم شاید با برنامه network info و امثال اون بشه دید.
![]()
Last edited by ak313; 19-02-2016 at 13:57.
این مودمای 4g ایرانسل سیمکارت های دیگه مث رایتل و همراه اول رو ساپورت میکنن و اینکه کدوم مدلش بصرفتر ؟
سلام
موردی که خدمتتون عرض میکنم
تست شد
*#2263#
میتونید روی LTE ONLY لاک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)