تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1943 از 2605 اولاول ... 94314431843189319331939194019411942194319441945194619471953199320432443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,421 به 19,430 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر به منوالی باشه که دوستان گفتن و 195 هم عملا جیب خور ملت باشه و هی غلطی نکنه!
    تا پایان ماه چیزی نمونده ، سرعت که به روال سابق برگشت فول دانلود میزنم تا دوباره محدود شه ، تا محدود شد
    اقدام به تخلیه رانژه میکنم.
    فقط یه سئوال: امکان تبدیل خط فیبر نوری به مسی وجود داره؟

2. 3 کاربر از farshin.rezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دقیقا منم همچین مشکلی داشتم و جوابشون این بود که فقط حضور مالک خط به همراه کارت ملی. هیچ راه دیگه ای هم نذاشتن. حالا شما برو یه سوال بکن واسه احتیاط

4. این کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دقیقا منم همچین مشکلی داشتم و جوابشون این بود که فقط حضور مالک خط به همراه کارت ملی. هیچ راه دیگه ای هم نذاشتن. حالا شما برو یه سوال بکن واسه احتیاط
    سلام. ممنونم از شما. به منم همینو گفتن. والا ما حداقل 6 ساله اینترنت نامحدود مخابرات داشتیم و حتی نصفه روز هم قطعی نداشتیم. تا افتاد دست سپاه، این اذیت کردناشون شروع شد. منم رفتم سراغ پارس آنلاین و اوایل هفته ی بعد ایشالا سرویس شون وصل میشه

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام. ممنونم از شما. به منم همینو گفتن. والا ما حداقل 6 ساله اینترنت نامحدود مخابرات داشتیم و حتی نصفه روز هم قطعی نداشتیم. تا افتاد دست سپاه، این اذیت کردناشون شروع شد. منم رفتم سراغ پارس آنلاین و اوایل هفته ی بعد ایشالا سرویس شون وصل میشه
    دوست عزیز من هم متاسفانه تجربه شما رو داشتم و مدت ۵ سال سرویس نامحدود مخابرات داشتم ولی اواخرش انقدر قطعی داشت که حتی با سرویس دومگابیت بنده تلگرام رو هم باز نمیکرد!!! اینستاگرام که دیگه هیچ کلا! همه اینهایی که گفتم هم روی سرویس حجمی و هم روی غیر حجمی بود. یعنی شما تو این مملکت از مخابرات بدتر پیدا نمیکنی. منم از ۱۵ فروردین تخلیه کردم رفتم شاتل. سرویس دهنده خصوصی با اینکه دزدن ولی بازم سگشون شرف داره به مخابرات.
    Last edited by Antonio1991; 14-06-2017 at 18:19.

7. این کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر به منوالی باشه که دوستان گفتن و 195 هم عملا جیب خور ملت باشه و هی غلطی نکنه!
    تا پایان ماه چیزی نمونده ، سرعت که به روال سابق برگشت فول دانلود میزنم تا دوباره محدود شه ، تا محدود شد
    اقدام به تخلیه رانژه میکنم.
    فقط یه سئوال: امکان تبدیل خط فیبر نوری به مسی وجود داره؟
    خیر، باز قبلا میشد درخواست خط تلفن جدید داد با سیم مسی ولی مثل اینکه الان اونم نمیشه انحصار پدر مردمو درآورده به جای اینکه از فیبر نوری فناوری جدید راضی باشیم گند زده به محدوده انتخاب هامون

9. این کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان . اطلاع دارید که چطوری میشه خط رو جمع کرد؟

چون پدرم مالک خطه و در ساعات اداری نمیتونه به مرکز مخابراتی مراجعه کنه
    دقیقا سوال منم همینه. مطمئن هستم درست بشو نیست و در بهترین حالت همون اول ماهه که شارژ کنن 25 گیگ که نمیکنن. چطوری باید ماها که مالک خط نمیتونه بره مخابرات خط رو جمع کنی

11. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دقیقا سوال منم همینه. مطمئن هستم درست بشو نیست و در بهترین حالت همون اول ماهه که شارژ کنن 25 گیگ که نمیکنن. چطوری باید ماها که مالک خط نمیتونه بره مخابرات خط رو جمع کنی
    سلام . من قبلا از مخابرات جمع آوری کردم . یادمه اوایل میگفتن باید مالک خط بره برا جمع آوری . اما من برای جمع آوری که رفتم گفتن کارت ملی مالک سرویس ADSL کافیه . شما با کارت ملی خودتون که بری میتونی جمع آور کنی . البته من اصفهان هستم

13. 2 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتم تو نت میچرخیدم به خبر جالبی برخوردم کمپین شگفت انگیز رو یادتون هست برای جذب نامحدودها گذاشته بودن؟ تبلیغشون هم سرعت چند برابر با اینترنت رایگان شبانه بود برای 512 نامحدود میشد 1 مگ حجم 8گیگ ماهانه یا 2مگ 7 گیگ
    این خبر برای یکی دوسال پیش هست و قدیمیه اما جالبه بدونید بعد از یه مدت گفتن مشترکین جدید کمپین دانلود شبانشون محدود شده و فقط مشترکین قدیم به مدت یک سال نامحدود شبانه میتونن استفاده کنن
    طبق جدولی که دادند برای اینترنت 2مگ ماهی 7 گیگ و 1مگ ماهی 8گیگ شبانه محدودیت 5 گیگ براشون گذاشتند قیمت هم همون قیمت نامحدود 512 هست که الان ما 60 70 گیگ در ماه مصرف داشتیم! و هنوز هم این محدودیت تو معرفی کمپین شگفت انگیز تو سایت مخابرات راجبش صحبت نشده برای کسایی که میخوان بگیرن مطلع بشن همچین چیزی هست گیر این دزدا نیوفتن، نمیدونم الان هم محدودیت داره این کمپین یا نه اما دو سال پیش بعد از یه مدت محدودیت گذاشتند اونم برای شبانه عملا روز به روز اینترنت داره گرونتر میشه به جای ارزونتر شدن
    اینا شاه دزدن دست همرو بستن
    Last edited by mi13; 15-06-2017 at 01:07.

15. 3 کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر میرسه تا اومدن اینترانت ملی اینا اینقدر میخوان مصرف اینترنت بین المللی رو بی صرفه کنن و حجم هارو محدود کنن که با اومدن اینترانت اکثرا مجبور باشن از اون فقط استفاده کنن
    شرکت های خصوصی هم که adsl میدادن اکثرا مجبور شدن شبانرو محدود تر کنن یا بردارن انگار یه سیاسته که دارن بهشون فشار میارن همگام با اینا خصوصی ها حرکت کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

زنگ زدم 2020 میگم این مسخره بازی ها چیه شرینگ و مصرف منصفانه و.... در کمال پررویی میگن بخشنامه وزارته گفتن باید یانکارو کنیم...میگم قرارداد...میگه همین که هست ... میگم میخوام جمعش کنم میگه حتما باید مالک خط با سند و .... بیاد درخواست بده!!!!!!!خلاصه سر گردنه خیلی بهتر از اینجاست

هرروز که اخبار میبینیم وزیر و رئیس از بهبود فضای مجازی و توسعه زیرساخت ها و افزایش پهنای باند و ارزون شدن نت و ... میگن...

ولی مثل باقی چیزها بعد این ادعا ها باید منتظر گند زدن باشیم...نتیجه همه شعارها و ادعا برای مردم جز گرونی و کمفروشی نیست...
    یکی دیگه گاز مفتی میبره اونوقت از جیب ملت پولش باید دربیاد دیگه چخبره که قبضای دیگه هم بدجوری کشیده بالا....
    خدایا تخم هرچی تزویر و ریا هست خشک کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •