تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1943 از 4105 اولاول ... 943144318431893193319391940194119421943194419451946194719531993204324432943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,421 به 19,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    جلسه کمیسیون پزشکی چجوری هست؟
    من 3 هفته پیش رفتم بیمارستان امام سجاد چشمم رو معاینه کرد شمارش 15 بود دکترای اونجا که گفتن صددرصد معافی حالا باید یکشنبه برم کمیسیون پزشکی نظر بدن
    تو کمیسیون پزشکی چیکار می کنن؟ چند نفر نشستن هر کدوم نظر میدن؟ معاینه هم می کنن یا فقط از رو پرونده نظر میدن؟ سوالی هم می پرسن؟
    پول هم می گیرن قبلش؟
    تو نامه نوشتن 7 اونجا باش همون صبحه دیگه؟
    اگر معاف شده باشم میگن برو منتظر کارت معافیت باش یا بعدش باید برم پول بریزم برای کارت؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای صدور کارت
    مثل بیمارستان چند ساعت الافی داره یا طود تموم میشه؟ همراه هم میذارن ببریم تو نظام وظیفه؟
    کلا چه توصیه هایی دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با تشکر، من الان نخبه نیستم ولی دارم ضرب العجلی یک اختراع ثبت میکنم. isi? نه بابا من دیپلم دارم، میخواستم بدونم با اختراع میشه عضو بنیاد شد یا نه، اگه میشه اختراعت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟،
    چون شنیدم فقط کافیه تو بنیاد عضو شی، بعد تمومه
    راستی اصلا دیپلمه ها هم میتونن عضو بنیاد شن یا نه؟ یا اگه شدن میتونن به جای خدمت پروژه بگیرن؟ با وجود این که دانشگاه نرفتن؟

خیلی گلین، اگه جواب این سوالارو بدونم یه دنیا ممنونتون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

با تشکر، من الان نخبه نیستم ولی دارم ضرب العجلی یک اختراع ثبت میکنم. isi? نه بابا من دیپلم دارم، میخواستم بدونم با اختراع میشه عضو بنیاد شد یا نه، اگه میشه اختراعت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟،
    راستی اصلا دیپلمه ها هم میتونن عضو بنیاد شن یا نه؟ یا اگه شدن میتونن به جای خدمت پروژه بگیرن؟ با وجود این که دانشگاه نرفتن؟

آره میشه
    مگه نخبه بودن شاخ و دم داره؟

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    یه سوال الان ما که با قانون 21 ماه وارد خدمت شدیم و کسری های بسیج و رزمندگی هنوز پا برجاست
    ایا اگه خدمت بشه 24 ماه و کسری ها هم که میگن به جدیدا نمیدن
    سوالم اینه کسری های بسیج و رزمندگی رو ایا بعد از 24 ماه شدن بازم به ما که با قانون 21 ماه رفتیم میدن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خوب بقیه سوالا رو اگه کسی بدونه بهم بگه خیلی لطف کرده،

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به دوستان
    یه سوال الان ما که با قانون 21 ماه وارد خدمت شدیم و کسری های بسیج و رزمندگی هنوز پا برجاست
    ایا اگه خدمت بشه 24 ماه و کسری ها هم که میگن به جدیدا نمیدن
    سوالم اینه کسری های بسیج و رزمندگی رو ایا بعد از 24 ماه شدن بازم به ما که با قانون 21 ماه رفتیم میدن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه عزیز من قانون جدید ربطی به شما نداره

tapatalk

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    جلسه کمیسیون پزشکی چجوری هست؟
    من 3 هفته پیش رفتم بیمارستان امام سجاد چشمم رو معاینه کرد شمارش 15 بود دکترای اونجا که گفتن صددرصد معافی حالا باید یکشنبه برم کمیسیون پزشکی نظر بدن
    تو کمیسیون پزشکی چیکار می کنن؟ چند نفر نشستن هر کدوم نظر میدن؟ معاینه هم می کنن یا فقط از رو پرونده نظر میدن؟ سوالی هم می پرسن؟
    پول هم می گیرن قبلش؟
    تو نامه نوشتن 7 اونجا باش همون صبحه دیگه؟
    اگر معاف شده باشم میگن برو منتظر کارت معافیت باش یا بعدش باید برم پول بریزم برای کارت؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای صدور کارت
    مثل بیمارستان چند ساعت الافی داره یا طود تموم میشه؟ همراه هم میذارن ببریم تو نظام وظیفه؟
    کلا چه توصیه هایی دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی؟
    پیشاپیش معاف شدنت رو بهت تبریک میگم. در حین خدمت اقدام کردی؟
    و اما جواب سوالات (البته برای کمیسیون ارتپدی رو من خودم دیدم ولی کلا روال اینی هست که میگم)
    وقتی نوشته 7 صبح دقیقا 7 صبح بلکه زودتر اونجا باش تا بهونه ای دستشون ندی ولی بدون که هیچ کدوم از دکتراشون زودتر از 9 نمیان پس کلی الافی داری. جلسه کمیسیون پزشکی چندتا دکتر پشت یک میز نشستن حداقل 3 تایی میشند. هیچی از تو نمیپرسند برگه ای که دکتر های قبلی درمورد تو توش نوشته بودند رو نگاه میکنند بعد مجددا معاینت میکنند. بعدش میگند برو بیرون. همه رو که معاینه کردند. کلا میفرستنتون از اتاق بیرون و میشینند با هم مشورت میکنند و بعد از چندین و چند دقیقه میان بیرون و میرند پی کارشون. منشی اونجا ورقاتون رو (برگه سرنوشتتون رو) میبره رئیس اونجا امضا میکنه و میاد بهتون میده. یکی از خوشحالی میپره هوا چون تو برگه ش نوشته معاف شدی یکی هم میبینه فقط نوشته معاف از رزم و ...
    حالا وقتی که معاف شدی باید بیای میدان سپاه (نظام وظیفه) اونجا بقیه ی کارای اداری رو بکنی من جمله همون 100 هزار تومنی که گفتی. توی میدان سپاه همراه نمیتونه بیاد تو.

در مورد جمله آخرت هم که گفتی چه توصیه ای دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی : از اونجایی که قرار نیست برید خاستگاری پس هیچ توصیه ای نمیشه کرد چون دکترها قرار نیست در مورد قیافه یا شخصیتتون نظر بدند. نمره چشم هم چیزی نیست که سلیقه ای باشه پس فقط کافیه خودت باشی

8. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من بعلت بيماري سنكوپ قلبي معاف از رزم شدم اما واقعا الان ادامه اموزشي برام خيلي سخت شده، بهداري پادگان ارتش گفت ميتونم معرفيت كنم كميسيون كه دو ماه ديگه تشكيل ميشه و طي اين دو ماه هم برات مرخصي استعلاجي رد ميكنم، ولي اگر معاف نشي تجديد دوره ميشي، الانم دو هفته گذشته از اموزشي. به نظرتون الان اقدان كنم يا به ريسكش نميارزه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیشاپیش معاف شدنت رو بهت تبریک میگم. در حین خدمت اقدام کردی؟
    و اما جواب سوالات (البته برای کمیسیون ارتپدی رو من خودم دیدم ولی کلا روال اینی هست که میگم)
    وقتی نوشته 7 صبح دقیقا 7 صبح بلکه زودتر اونجا باش تا بهونه ای دستشون ندی ولی بدون که هیچ کدوم از دکتراشون زودتر از 9 نمیان پس کلی الافی داری. جلسه کمیسیون پزشکی چندتا دکتر پشت یک میز نشستن حداقل 3 تایی میشند. هیچی از تو نمیپرسند برگه ای که دکتر های قبلی درمورد تو توش نوشته بودند رو نگاه میکنند بعد مجددا معاینت میکنند. بعدش میگند برو بیرون. همه رو که معاینه کردند. کلا میفرستنتون از اتاق بیرون و میشینند با هم مشورت میکنند و بعد از چندین و چند دقیقه میان بیرون و میرند پی کارشون. منشی اونجا ورقاتون رو (برگه سرنوشتتون رو) میبره رئیس اونجا امضا میکنه و میاد بهتون میده. یکی از خوشحالی میپره هوا چون تو برگه ش نوشته معاف شدی یکی هم میبینه فقط نوشته معاف از رزم و ...
    حالا وقتی که معاف شدی باید بیای میدان سپاه (نظام وظیفه) اونجا بقیه ی کارای اداری رو بکنی من جمله همون 100 هزار تومنی که گفتی. توی میدان سپاه همراه نمیتونه بیاد تو.

در مورد جمله آخرت هم که گفتی چه توصیه ای دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی : از اونجایی که قرار نیست برید خاستگاری پس هیچ توصیه ای نمیشه کرد چون دکترها قرار نیست در مورد قیافه یا شخصیتتون نظر بدند. نمره چشم هم چیزی نیست که سلیقه ای باشه پس فقط کافیه خودت باشی
    ممنون
    نه در حین خدمت اقدام نکردم قبلش هست.
    مگه کمیسیون پزشکی تو همون میدون سپاه تو ساختمان نظام وظیفه نیست؟
    کلا تو کمیسیون پزشکی هم همراه نمیذارن ببریم؟
    Last edited by Golbarg01; 03-01-2014 at 13:10.

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون
    نه در حین خدمت اقدام نکردم قبلش هست.
    مگه کمیسیون پزشکی تو همون میدون سپاه تو ساختمان نظام وظیفه نیست؟
    بله تو نظام وظیفه ست. من اول فکر کردم شما در حین خدمت اقدام کردی. چون اگه حین خدمت بود همون بیمارستان امام سجاد که معاینه اولیت رو انجام داده بود برات کمیسیون تشکیل میداد
    خیلی روند با اون چیزی که گفتم فرقی نمیکنه با این تفاوت که کمیسیون پزشکی تو نظام وظیفه شلوغ تره
    شما به احتمال خیلی زیاد معافی ولی همیشه 1 درصد احتمال برای هر اتفاقی رو بده که اگه خدای نکرده معاف نشدی خیلی حالت گرفته نشه.

12. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •