آخه بین 7 تا 7:15 هر چقدر دی سی و کانکت بشیم ، رایگان حساب میکنه. شما تست کرده اید، اگر امکانش هست گزارش دانلودتون رو بذارید. ممنون
آخه بین 7 تا 7:15 هر چقدر دی سی و کانکت بشیم ، رایگان حساب میکنه. شما تست کرده اید، اگر امکانش هست گزارش دانلودتون رو بذارید. ممنون
من کلا بین 7تا 7:15دانلود میکنم قبلش سرعت دانلود 10کیلوبایته!!!
![]()
نیازی به فسخ نداری. من از پارس انلاین رفتم مخابرات اینترنت گرفتم. هیچ کاری هم نکردم خودشون پورتمو خالی کردن و سرویس خودشونو گذاشتن برام
به به دمت گرم!!اتفاقا منم میخوام برم مخابرات
درسته نیازی به فسخ نیست ولی بهتره تلفنی بهشون اطلاع بدی ، اگر هم گفتن نمیشه باید بصورت حضوری اقدام کنین ، بیخیال شو و مستقیم برو مخابرات ، خودشون برات پورتو خالی میکنن و پورت خودشونو وصل میکنن !! برای من که همه کارا 5 دقیقه طول نکشید
مخابرات سگش شرف داره به پارس انلاین ! درسته قابلیت Burst نداره ولی هر سرعتی بگیری بدون افت کیفیت شبانه روز همون سرعت رو بهت میده .
من 512 گرفتم و در طول روز با پینگ 40 سرعت بین 60-75 رو میگیرم و در ساعات رایگان هم که بین 1-6 هست باز همون سرعت رو دارم بدون کوچکترین افتی در سرعت و پینگ .
بهر حال این سرعت بهتر از سرعت حداکثر 30 پارس آنلاین هست . من که راضی ام الحمدالله .
مگه مخابرات نامحدود نیست؟شما حجمی گرفتید که شبانه داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سرویس های محدود هم ارائه کردن دوباره ، ولی این بار ارزون تر !!
سرویس 256 کیلوبایت
همین الان تست گرفتم
![]()
Last edited by bomberman; 30-09-2012 at 07:29.
من امروز 7 به بعد که دانلود میکردم سرعت بین 400 تا 500 بود تا به امروز من همچین سرعتی را به چشم ندیده بودم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)