منظورتون از پرش لینک چیه دقیقا ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورتون از پرش لینک چیه دقیقا ؟
با توجه به کیفیت خط شدیدا توصیه میکنم جمع آوری کنی بیای مخابرات با این Attenuation که تو داری راحت رو 14 مگابیت خطت رو سینک میکنن سرعت دانلودت میره رو 1.6-1.7 مگابایت البته اگه اولترا بگیری. فکر کنم خیلی نزدیک به مرکز مخابراتی باشی Attenuation خطت عالی کاش منم از این شانسا داشتم
با کلی مکافات رو 10 مگ سینک کردم
منم Attenuation زیر 30 میخوام![]()
Last edited by babak_eivazi; 16-05-2014 at 21:03.
مرکز طالقانی:
-سرویس الترا مخابرات
-خطتم تا 9 مگ جا داره
-بدون قعطی
-حداکثر سرعت 430
-حداکثر دانلود شبانه هشت گیگ
مشکلات:
-با این سرویس باید فیکس سرعت 1 MB/s داشتم ولى محدودش كردن
-بعضى شبا دانلودو ميبندن
-آى پی فقط رو رنج 2 بسته میشه
متاسفانه یا خوشبختانه تا یکی دو هفته آینده به مرکز فهمیده اسباب کشی میکنیم.
امیدوارم خط 666 فهمیده همین کیفیت رو داشته باشه. و امیدوارم کیفیت مخابرات فهمیده خوب باشه که ظاهرا دوستان میفرمایند خوبه.
فرمودید با این کیفیت راحت رو 14 سینک میکنن . مگر محدودیت نداره؟ یعنی سرعتی که مخابرات میده ماکسیمم نداره؟ یعنی ماکسیممش بستگی به کیفیت خط داره؟
من اصلا تو باغ نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید
یعنی تا جایی که من میدونم سرویس اولترای مخابرات 8 مگابیت بود (هست؟) . ولی شما فرمودید روی این خط تلفن راحت رو 14 مگابیت سینک میکنن... چجوریاست؟
یعنی اولترا رو با توجه به پتانسیل خطت روی ماکسیمم سرعت ممکن میبندن؟ اینکه خیلی عالیه
فعلا ساکن منظریه هستم و با مرکز مخابرات آزادی فاصله ام زیاد دور نیست ولی خوب خیلی نزدیک هم نیستم.
پرش لینک یعنی اینکه چراغ dsl چشمک بزنه
چون مرکز فهمیده یه مرکز تازه تاسیس هست و قسمتی از مرکز شهریار رو به مرکز فهمیده دادن خوب عمل میکنه و عموما خطوط تلفن اونجا فاصله کمی با مرکز دارن (خود من با مرکز فهمیده 1.1 کیلومتر فاصله دارم )(با شهریار 4.5)
در ضمن مخابرات در حال خاظر باگ داره که خطت هر چقدر که توانایی داشته باشه میتونی دانلود کنی
و اکانتینگ هنوز به طور کامل برای همه مراکز به کار نیفتاده !! البته من خودم تو مرکز شهریار مشمول اکانتینگ هستم (متاسفانه)(البته خط تلفنمم بهم این اجازه رو نمیده )
ولی خط تلفن فعلی شما خیلی عالیه
Attenuation پایین یکی از موارد لازمه ولی همه چی نیست
مثلا Attenuation من کمتر از ایشونه ولی خطم حداکثر 12 مگ میکشه
![]()
پیام !!؟؟!!!
یه بار دیگه نگاه کن !!!
کجاش کمه؟
14 کمتره یا 21؟؟؟![]()
اون 14 ماله آپ استریمه
خودت یه بار دیگه نگا کن سوووتی![]()
توربو نبود?
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)