تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1943 از 2365 اولاول ... 9431443184318931933193919401941194219431944194519461947195319932043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,421 به 19,430 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز.
    نظرت راجب به JVC Kd-x120 چیه . چون همه اون چیزایی رو که میخام داره . دوستان دیگه آیا تجربه خرید این دستگاه رو دارن؟ ازش راضی هستن؟

من نظرم کلا روی پخش CD خوره ! خودم هم اول از همین مدلا گرفتم بعد پشیمون شدم !
    پیغام خصوصی هم براتون فرستادم !

2. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان.
    تبریک دوباره برای سیستم.
    حالا که یکی دو ماه از نصب گذشته بعد از برک شدن صدا چقدر عوض شده؟
    یادمه گفتی بودی که ساب خیلی سفت و محکم هست.
    راستی فایل هتل کالیفرنیا با چه بیت ریتی هست؟

سلام زءوس عزیز. احوال شما. ممنونم بابت تیریکت.
    حجم صدا به نظرم افزایش پیدا کرده و صدا کاملا جا افتاده. نمیشه نقصی از صدا گرفت.
    ساب هنوز جا داره تا نرم تر بشه.چون من خیلی موزیکهای Low Bass گوش نمیدم و ولوم هم اغلب پائینه.خاصیت SQ اینه که با لوم پائین گوش کنی و لذت ببری.ولی نکته ای که تو ساب ZERO بهش رسیدم این هست که این ساب نقطه ای به نام دیستورش نداره چون هر چقدر گین رو باز کردم و ساب حتی حدود 20MM بازی کرد(Xmax) ولی کوچکترین صدای پاخ پاخ یا دیستورت شنیده نشد؟!در صورتی که Xmax مجازش 12mm به صورت Linear هست.
    ترک هتل کالیفرنیا هم 128 هست.
    سلام دوستان.من تازه اومدم اینجا.من امپم 6500f پابونیره.ی جفت 6975v2 دارم سابمم معمولیه 700 واته هرتزه.مدلشو نمیدونم دست2 خریدم.امپم جواب گوی باندو سابم هست؟بعضا پیش اومده که وقتی با صدای بلند و مدت طولانی گوش دادم قطع کرده صدارو کلا.اخه روی باندها نوشته 80 rms و روی امپ نوشته 4 تا 60watt.راستی اگه میشه یه مختصر در مورد اهم و کویل و اینچیزا بگین یا اگه جایی هست که توضیح داده باشه معرفی کنین.مثلا از کجا میشه فهمید چه امپی برای سابی چند کویلی و چند اهمی مناسبه(منظورم از کل اینا اینه که چه سابی رو انتخاب کرد که امپ گرون قیمتی نیاز نداشته بشه).ممنون.راستی من سیستمم(اگرچه خجالت میکشم بگم سیسنم!)خیلی نویز داره.چرت چرت میکنه نمیدونم منظورمو میرسونم یا نه.از چی میتونه باشه؟
    سلام
    6500 خیر کامل جوابگو نیست.اون قطع کردن احتمالا به خاطر فشاری هست که به آمپ آمده و پروتکت کرده.
    لطف کنید این تاپیکها رو کامل مطالعه نمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر سوالی بود در خدمتم.

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این xelon هایی که تو محصولات پخش کنوود تو بازار فعلی میبینید فقط بازار گرمی هست.اون xelon های اصلی که سر و صدا به پا کرده بود نیست.
    x400 صدای خوبی نداره.7056 گزینه بهتریه و ارزش خرید بالاتری داره.
    دیر دیدم

ایکس 400 خریدم و صدای خیلی خوبی هم داره.
    7056 که 560 تومنه !!! خب مسلما اگه میخواستم پخش 600 تومنی بخرم که ایکس 400 نمیخریدم

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

حمید جان بیت ریت ۳۲۰ این ترک یه دنیای دیگه هست،مخصوصا ابتدای آهنگ که صدای کشیده شدن انگشتهای گیتاریست روی گیتار و صدای لرزش سیم های گیتار با جزئیاتش واقعا لذت بخش هست.
    مدتها دنبالش بودم تا پیداش کردم،چون تو نت اغلب بیت ریت ۱۲۸ و ۱۹۲ بودش.
    دوتا ترک دیگه از همین کنسرت ۱۹۹۴ رو هم خیلی دوست دارم که توی تایپیک موزیک واسه سیستم میذارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام زءوس عزیز. احوال شما. ممنونم بابت تیریکت.
    حجم صدا به نظرم افزایش پیدا کرده و صدا کاملا جا افتاده. نمیشه نقصی از صدا گرفت.
    ساب هنوز جا داره تا نرم تر بشه.چون من خیلی موزیکهای Low Bass گوش نمیدم و ولوم هم اغلب پائینه.خاصیت SQ اینه که با لوم پائین گوش کنی و لذت ببری.ولی نکته ای که تو ساب ZERO بهش رسیدم این هست که این ساب نقطه ای به نام دیستورش نداره چون هر چقدر گین رو باز کردم و ساب حتی حدود 20MM بازی کرد(Xmax) ولی کوچکترین صدای پاخ پاخ یا دیستورت شنیده نشد؟!در صورتی که Xmax مجازش 12mm به صورت Linear هست.
    ترک هتل کالیفرنیا هم 128 هست.

سلام
    6500 خیر کامل جوابگو نیست.اون قطع کردن احتمالا به خاطر فشاری هست که به آمپ آمده و پروتکت کرده.
    لطف کنید این تاپیکها رو کامل مطالعه نمائید:
    اگر سوالی بود در خدمتم.
    مرسی.واقعا سیستم صوتی بحث پیچیده ایه.حالا امپلیم (6500 پایونیر) فقط واس خود 6975v2 کافیه یا برا اونم کافی نیس؟(اگه کافی نیس پس چرا نصابم واس ی جفت باندو و یه ساب همچین امپی انتخاب کرده؟!چرا اجازه میدن هرکی از راه میرسه مغازه باز میکنه میوفته تو کار نصابی؟!کلی به من و امثال من که با زحمت و رنج پول درمیاریم ضرر میزنن)اچجوری میتونم سیستممو بهتر کنم؟راستش من سابمم میخوام عوض کنم.محدودیت فضا توصندوق عقب هم دارم.واس همین میخواستم 2 تا 3010 کنوود بخرم بندازم رو طاقچه اما صداشونو نشنیدم تا حالا.صداش میخوام پر باشه و نرم.زیاد اهنگ گوش میدم میخوام از بیس لذت ببرم.قبلا ساب پایونیر 1000 وات داشتم.خیلی رو مخ بود بیسش سرم درد میکرد.تو اپارات ساب match nw 12wd بود فکر کنم خیلی بیسش به نظر پر و خوشایند میومد.نمیدونم اما باکسش به نظرم برام بزرگ بود.نظر شما چیه؟2 تا 3010 کنوود به کارم میاد؟به قول دوستان میخوام زیبا بیس بزنه امپم براش(سابا) 8106D کنوود (مونو) یا HQR8400کنوود(4کانال)بگیرم.6975 هامم رو هم میبندم به 6500 ام.البته همه ی اینا در صورتیه که جواب بدن!اینا نظر من با توجه به بودجم بود.حالا پیشنهاد شما چیه؟پخشمم 4550 پایونیره ماشینم پرشیاست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان بیت ریت ۳۲۰ این ترک یه دنیای دیگه هست،مخصوصا ابتدای آهنگ که صدای کشیده شدن انگشتهای گیتاریست روی گیتار و صدای لرزش سیم های گیتار با جزئیاتش واقعا لذت بخش هست.
    مدتها دنبالش بودم تا پیداش کردم،چون تو نت اغلب بیت ریت ۱۲۸ و ۱۹۲ بودش.
    دوتا ترک دیگه از همین کنسرت ۱۹۹۴ رو هم خیلی دوست دارم که توی تایپیک موزیک واسه سیستم میذارم.
    بله درسته اغلب 128 هست.
    خب خدا خیرت بده هر سه تاش رو آپ کن لینکش و بزار تو تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دعات میکنم.
    مرسی.واقعا سیستم صوتی بحث پیچیده ایه.حالا امپلیم (6500 پایونیر) فقط واس خود 6975v2 کافیه یا برا اونم کافی نیس؟(اگه کافی نیس پس چرا نصابم واس ی جفت باندو و یه ساب همچین امپی انتخاب کرده؟!چرا اجازه میدن هرکی از راه میرسه مغازه باز میکنه میوفته تو کار نصابی؟!کلی به من و امثال من که با زحمت و رنج پول درمیاریم ضرر میزنن)اچجوری میتونم سیستممو بهتر کنم؟راستش من سابمم میخوام عوض کنم.محدودیت فضا توصندوق عقب هم دارم.واس همین میخواستم 2 تا 3010 کنوود بخرم بندازم رو طاقچه اما صداشونو نشنیدم تا حالا.صداش میخوام پر باشه و نرم.زیاد اهنگ گوش میدم میخوام از بیس لذت ببرم.قبلا ساب پایونیر 1000 وات داشتم.خیلی رو مخ بود بیسش سرم درد میکرد.تو اپارات ساب match nw 12wd بود فکر کنم خیلی بیسش به نظر پر و خوشایند میومد.نمیدونم اما باکسش به نظرم برام بزرگ بود.نظر شما چیه؟2 تا 3010 کنوود به کارم میاد؟به قول دوستان میخوام زیبا بیس بزنه امپم براش(سابا) 8106D کنوود (مونو) یا HQR8400کنوود(4کانال)بگیرم.6975 هامم رو هم میبندم به 6500 ام.البته همه ی اینا در صورتیه که جواب بدن!اینا نظر من با توجه به بودجم بود.حالا پیشنهاد شما چیه؟پخشمم 4550 پایونیره ماشینم پرشیاست.
    این آمپ برای اسپیکر شما و سابتون کمه.اگر ساب خوش صدا با قیمت مناسب میخواهید گلیدن M12 واقعا خوش صدا هست.225 تومن.
    آمپلی هم یه ML95.4 بگیرید هم 6975 رو درایو میکنه هم بریجش ساب رو قیمت آمپ هم 650 تومن هست.
    یه سر هم به تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزنید خالی از لطف نیست.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اساتید محترم یه کمکی بکنید:
    kenwood KMM-X30 بهتره یا

JVC Kd-x120

با توجه با اینکه کنوود 60 هزارتومن گرونتره
    کیفیت صداشون چطوریه ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید محترم یه کمکی بکنید:
    kenwood KMM-X30 بهتره یا

JVC Kd-x120

با توجه با اینکه کنوود 60 هزارتومن گرونتره
    کیفیت صداشون چطوریه ؟
    شما اصرار عجیبی داری به USBپلیر !! خوب مشخصا سری X کنوود بهتره ولی به نظرم اون قیمت ارزش خرید نداره !!

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با سلام.یه جفت باند 718 قدیمی دارن که روی 405 وصل هست.تاثیر آمپلی فایر روی کیفیت صدای این باند چطوره؟چقدر فرق داره؟فقط برای بیس هست یا روی کیفیت پخش هم تاثیر داره؟مناسبترین آمپلی چیه؟هد یونیت هم کنوود u356 هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.یه جفت باند 718 قدیمی دارن که روی 405 وصل هست.تاثیر آمپلی فایر روی کیفیت صدای این باند چطوره؟چقدر فرق داره؟فقط برای بیس هست یا روی کیفیت پخش هم تاثیر داره؟مناسبترین آمپلی چیه؟هد یونیت هم کنوود u356 هست
    سلام
    به طور کلی زمانی که اسپیکر با آمپلیفایر اکسترنال درایو میشه کارائیش افزایش یافته و کیفیت و قدرت صداش بیشتر میشه،اما 718 اسپیکری نیست که بخواهیم از کیفیت درش صحبت کنیم.خیلی براش هزینه نکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •