تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1942 از 4105 اولاول ... 942144218421892193219381939194019411942194319441945194619521992204224422942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,411 به 19,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ایران دارای خدمت وظیفه عمومی برای مردان است. لایحه خدمت اجباری نظام وظیفه در سال ۱۳۰۳ توسط رضا پهلوی به مجلس شورای ملی چهارم تقدیم شد و در آن جا به رغم مخالفت ملاکان بزرگ و روحانیون به تصویب آن مجلس رسید.

ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان می‌کند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم می‌شود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه می‌دهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا نحوه گرفتن کسری بسیج چطوریه؟
    اگه بیوفتی ارتش و نیرو انتظامی ، قید بسیج و دوره تکمیلی و فعال و این حرفارو بزن
    فقط باید بیوفتی سپاه، که اگه بیوفتی سپاه خودشون بهت میگن چه کنی

3. این کاربر از 4rooos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اگه بیوفتی ارتش و نیرو انتظامی ، قید بسیج و دوره تکمیلی و فعال و این حرفارو بزن
    فقط باید بیوفتی سپاه، که اگه بیوفتی سپاه خودشون بهت میگن چه کنی
    نه فقط سپاه نیست..
    پسر داییم نیروی انتظامی هست وقتی رفت یگان یه نامه گرفت یع درخواست کسری بسیج رو داد اونا هم نامه دادن این پسر داییم نامه رو داد به حوزه بسیج اونا هم به طور اتوماتیک براش کسری زدن البته تا صادر بشه و استعلام و این حرفا یه چند ماهی طول کشید.
    ولی کارت سبز برای اونایی که سپاه هستن آموزشی لازم نیست کسری فعال یا حکم رو همه ارگان ها فعال هست ممکنه نحوه کارشون فرق داشته باشه.باید به یگان بگه این دوستمون

5. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها کسی اطلاع داره کد پرسنلی ارتش را چند روز بعد از شروع آموزشی میدن؟ واسه پذیرش احتیاج دارم.

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی اطلاع داره کد پرسنلی ارتش را چند روز بعد از شروع آموزشی میدن؟ واسه پذیرش احتیاج دارم.
    یکی از دوستام سر این قضیه افتاد بوشهر! کد پرسنلی به هیچ کس ندادن که یه وقت نرن پذیرش بگیرن ، آشناشم تو نیروی زمینی ارتش برو داشت نتونست کد پرسنلیش رو تو نیرو هوایی در بیاره. یه جوری خلاصه میون بر بزن.

8. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به ما خودشون اومدن دادن. فکر کنم دو هفته آخر آموزشی بود.. دقیق یادم نمیاد. دلیل این هم که میان خودشون میدن اینه که شما یه دور چک کنی ببینی مشخصاتت رو اشتباه ثبت نکرده باشند. بعدشم شماره پرسنلیت رو میتونی یادداشت کنی.
    چیز عجیب و غریبی هم نیست. تو آجودانی پادگان چند تا سرباز نشستند پشت یه کامپیوتر. لیست مشخصات سربازها هم دستشونه. دونه دونه مشخصات سربازها رو (اسم فامیل شهر و...) تو نرم افزار وارد میکنند در آخر که ثبت رو میزنن یه کد 11 رقمی میده. این میشه شماره پرسنلی یا همون شماره کارگزینی اون سرباز.

10. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به ما خودشون اومدن دادن. فکر کنم دو هفته آخر آموزشی بود.. دقیق یادم نمیاد. دلیل این هم که میان خودشون میدن اینه که شما یه دور چک کنی ببینی مشخصاتت رو اشتباه ثبت نکرده باشند. بعدشم شماره پرسنلیت رو میتونی یادداشت کنی.
    چیز عجیب و غریبی هم نیست. تو آجودانی پادگان چند تا سرباز نشستند پشت یه کامپیوتر. لیست مشخصات سربازها هم دستشونه. دونه دونه مشخصات سربازها رو (اسم فامیل شهر و...) تو نرم افزار وارد میکنند در آخر که ثبت رو میزنن یه کد 11 رقمی میده. این میشه شماره پرسنلی یا همون شماره کارگزینی اون سرباز.
    اگه زودتر بخوام کدمو بدست بیارم باید چیکار کنم؟ من آموزشی 01 هستم.

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه زودتر بخوام کدمو بدست بیارم باید چیکار کنم؟ من آموزشی 01 هستم.
    تنها راهش اینه که بری آجودانی پادگانتون از افسر وظیفه های اونجا که این کار رو میکنند بپرسی کی مشخصات رو میزنن. من خودم 06 بودم. چون منشی بودم به بهونه های الکی 1 ماه که از آموزشی گذشت پا میشدم میرفتم آجودانی که خیلی هم از گردانمون دور بود با افسر وظیفه های اونجا دوست شده بودم. اونا تازه داشتند بعد از یک ماه مشخصات یه گردان دیگه رو تو سیستم وارد میکردند. هفته بعدش هم برای ما رو زدند (یعنی سه هفته مونده به پایان آموزشی) من همونجا کد پرسنلیم رو دیدم. ولی خیلی هم فرقی نکرد چون چند روز بعدش اومدند به همه نشون دادند.
    اینا رو گفتم که بدونی باید بری از آجودانی بپرسی که کی میخوان کارشون رو شروع کنند اینجا "کسی چیزی نمیداند!!!"

13. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی از معافیت سربازی برای نخبه گان خبر داره، میخوام اگه بشه بعد از دوره آموزشی به جای 2 سال خدمت یک پروژه تحقیقاتی قبول کنم.
    هرکی هرچی میدونه لطفا بگه، پنج شنبه همین هفته اعزام میشم رفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نخبها اعزامشون 4 و 10 هست.
    شرایط :معدل بالا 17 و داشتن isi .الان دوره ما با نخبها هست چیزی میخوایی بگو بپرسم ازشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •