تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1942 از 2014 اولاول ... 942144218421892193219381939194019411942194319441945194619521992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,411 به 19,420 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اولا گفتش فصل اول
    در ضمن خلیلی با 18گل بدون پنالتی آقای گل شد
    ولی برهانی با 21 گل با 4تا پنالتی آقای گل شد
    مسلما ارزش کار خلیلی بالاتره
    یعنی در طول فصل خلیلی یه پنالتی هم نزد ؟ عجب... من که خوب یادم نیست قابل اثبات هم نیست به اون صورت. در هر صورت فکر نکنم تو هیچ جای دنیا تعداد گلهایی که با پنالتی زده شد رو از تعداد کل کم کنن... در ضمن دوست شما فرمودن استقلال بازیکنها رو خراب میکنه و برای حرفشون برهانی رو مثال زدن منم گفتم حداقل مثال میزنی یه چیزی باشه که آدم بهت شک نکنه. برهانی که با 21 گل آقای گل شد. اگه معنی خراب شدن اینه کاش همه بازیکنهای ما خراب بشن : دی

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

یعنی در طول فصل خلیلی یه پنالتی هم نزد ؟ عجب... من که خوب یادم نیست قابل اثبات هم نیست به اون صورت. در هر صورت فکر نکنم تو هیچ جای دنیا تعداد گلهایی که با پنالتی زده شد رو از تعداد کل کم کنن... در ضمن دوست شما فرمودن استقلال بازیکنها رو خراب میکنه و برای حرفشون برهانی رو مثال زدن منم گفتم حداقل مثال میزنی یه چیزی باشه که آدم بهت شک نکنه. برهانی که با 21 گل آقای گل شد. اگه معنی خراب شدن اینه کاش همه بازیکنهای ما خراب بشن : دی
    میبینی، نیای حرف الکی نزنی اصلا اموراتت نمیگذره، یعنی شازده میگن چون من ندیدم خلیلی پنالتی بزنه پس شاید آمار اشتباه باشه؟ قابل اثبات نیست به اون صورت؟ مجبوری حتما حرف بزنی ؟
    همه می دونن ستقلال بزیکن خراب می کنه.از رحمتی بگیر تا جباری و بیگ زاده و عباسفر و ید الله اکبری و ...
    یادتون رفته فصل اول شوتهای برهانی چند تا تماشاگر رو ضربه مغزی کرد؟ خودش می زد تو سر خودش تماشا گرا می خندیدن؟
    یه جوری میگه ادم بهت شک نکنه انگار کیه که بخواددر مورد کسی نظر بده
    حرف نداری بزنی سکوت کن، خودت رو سبک نکن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

البته اگر پرسپولیس اهواز وجود داشت خلیلی خیلی بیشتر گل میزد
    بنده خداها امسال بايد جواب محبتهاي داداششون اس اس اهواز رو بدن ديگه : فصل پيش که کلا حال دادن به هم !!!.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این فصل، فصل ثابت کردن خیلی چیزا به آدمایی هست که فکر می کنن چیزی شدن....
    گروهبان که همون گروهبان مونده و چيزي نشده فقط مرف اويشون عينکي شده !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میبینی، نیای حرف الکی نزنی اصلا اموراتت نمیگذره، یعنی شازده میگن چون من ندیدم خلیلی پنالتی بزنه پس شاید آمار اشتباه باشه؟ قابل اثبات نیست به اون صورت؟ مجبوری حتما حرف بزنی ؟
    همه می دونن ستقلال بزیکن خراب می کنه.از رحمتی بگیر تا جباری و بیگ زاده و عباسفر و ید الله اکبری و ...
    یادتون رفته فصل اول شوتهای برهانی چند تا تماشاگر رو ضربه مغزی کرد؟ خودش می زد تو سر خودش تماشا گرا می خندیدن؟
    یه جوری میگه ادم بهت شک نکنه انگار کیه که بخواددر مورد کسی نظر بده
    حرف نداری بزنی سکوت کن، خودت رو سبک نکن
    البته بازيکن ساز هم هستا : خذيراوي رو يادته که چه جوري ساخت ؟؟ به جاي اينکه يارو فوتبال رو ادامه بده رفت پي ...
    جباري و رحمتي و الباقي هم قبل از اومدن به اس اس بازيکن بزرگ بودن

امروز يه جايي هم زده بود بازيکني رو که اس اس ساخته : قرباني رو مرف اوي نميخواد ؟؟؟!!!

همينا فصل پيش اموات برهاني رو پيش چشاش ... الان شده بازيکن قرن اس اس

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي با تكذيب خبر مذاكره‌اش با باشگاه استيل آذين گفت: تا آخرين روز قراردادم با پرسپوليس به اين باشگاه تعهد دارم.
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگويي كوتاه، اظهار كرد: برخي از روزنامه‌ها از قول من نوشته‌اند كه من مي‌خواهم به استيل آذين بروم يا با هدايتي مذاكره كرده‌ام و گفته‌اند كه چون استاديوم رفته‌ام مي‌خواهم به استيل آذين بروم اما بايد بگويم حضور من در ورزشگاه هيچ ربطي به حضورم در اين تيم ندارد. خيلي‌ها به ورزشگاه آمدند و نمي‌توان گفت چون كسي به استاديوم رفته مي‌خواهد به استيل آذين برود. من با پرسپوليس يك سال ديگر قرارداد دارم و تا آخرين روز قراردادم به اين باشگاه متعهدم.
    نيكبخت افزود: متاسفانه اطراف تيم‌هاي بزرگ حاشيه‌هاي اين چنيني به وجود مي‌آيد اما، من بي‌توجه به اين حاشيه‌ها به كارم در پرسپوليس ادامه خواهم داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بازیكن و سرمربی پیشین پرسپولیس تهران در گفتگویی درباره خبری مبنی بر اینكه بازیكنان جدید پرسپولیس با نظر وی جذب می شوند، گفت: به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد؛ من در باشگاه پرسپولیس هیچ سمت یا دخل و تصرفی ندارم.
    حمید درخشان در پاسخ به این سوال كه آیا مدیرعامل باشگاه می تواند بازیکن جذب كند، هم گفت: به هر صورت افراد با سلیقه های گوناگون در تیم كار می كنند و به علت اینكه در زمان حساسی كار می كنیم چاره ای نیست چون این كار.
    سرمربی پیشین پرسپولیس تهران تاكید كرد: اگر در این زمان بازیكن جذب نشود تیم به شدت ضرر می كند.
    درخشان درباره اینكه چند سال بدون تیم مانده است هم گفت : من می خواهم كار كنم ولی شرایط مناسبی در باشگاه هایی كه به من پیشنهاد می شود وجود ندارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع شيرازي پرسپوليس در انتظار تسويه‌حساب با باشگاه پرسپوليس است تا تكليف خود را براي فصل آينده مشخص كند.
    مجتبي شيري مدافع پرسپوليس در گفت‌وگويي گفت: «چهار پيشنهاد جديد از تيم‌هاي ليگ برتري دارم اما هنوز تصميمي نگرفته‌ام و به آنها پاسخي نداده‌ام.»
    وي در ادامه افزود: «اولويت اولم براي فصل آتي پرسپوليس است. قطعا در گفت‌وگويي كه با مسئولان پرسپوليس خواهم داشت تمام مسائل مربوط به اين تيم را بررسي مي‌كنم و پس از آن تصميم نهايي‌ام را مي‌گيرم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : به نقل از پایگاه خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا، حضور بیش از 95 هزار نفر در استادیوم آزادی رکورد جدیدی در فهرست میزان طرفداران بازی های لیگ قهرمانان آسیا بود.
    پیش از این بیشترین تعداد تماشاگران یک بازی متعلق به بازی اوراوا ردز - سپاهان در فینال لیگ قهرمانان سال 2007 بود که 59 هزار و 32 نفر را به استادیوم سایتاما کشانده بود.
    اما تیم پرسپولیس بنابر اعلام ناظر بازی 95 هزار و 225 نفر را به استادیوم آزادی آورد هر چند نتوانست در آن روز برنده باشد و با شکست یک برصفر طرفداران را با اندوه همراه کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پرسپوليس يك سال ديگر قرار داد داشته و به آن پايبندم، از اين رو فصل بعد را نيزدر اين تيم هستم.
    محمد منصوري كه در انتهاي فصل براي تيم پرسپوليس بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشت، در خصوص عملكردش در طول فصل گذشته نيز گفت: دركل از عملكردم رضايت ندارم مي‌توانستم بهتر از اين باشم كه به علت‌هاي مختلف اينچنين نشد.
    وي درمورد دلايل نارضايتي از عملكردش گفت: متاسفانه در ابتداي فصل مصدوميت بدي به سراغم آمد اين موضوع طولاني شد و بازگشتم به شرايط ايده آل را سخت كرد.
    افزون بر اين؟ در ابتداي فصل كادر فني از من درسمت چپ استفاده مي‌كرد درصورتي كه علاقه من بازي در سمت راست بود.

بازيكن اسبق تيم ابومسلم ادامه داد: درست است كه چپ پا هستم اما، در راست بهتر بازي مي‌كنم در ابومسلم نيز در پست راست بكار گرفته مي‌شدم.
    وي درپاسخ به اين سوال كه چرا اين موضوع را با كادر فني در ميان نگذاشته است افزود: درآغاز فصل نتوانستم با كادر فني ارتباط خوبي برقرار كنم و همين مساله مشكل مرا در پرسپوليس دوچندان كرد.
    وي درخصوص ديدارهاي پاياني تيم پرسپوليس درليگ قهرمانان نيز گفت: باشگاه پرسپوليس در فصل گذشته با مشكلات زيادي روبه رو بود و اين موضوع تمركز تمامي اعضاي باشگاه را برهم ريخت.
    منصوري مشكلات پرسپوليس را در انتهاي فصل بيش از ابتداي فصل عنوان كرد و افزود: هر چه به پايان فصل نزديك ترمي شديم مشكلات بيشتر مي‌شد براي همين بازي‌هاي آخر برايمان خيلي سخت بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •