یعنی چی ترافیکشون بالا نره
خوب 5 و 10 هم روی همین رنج ایپی خودمون هستن و ترافیکشون مثل سرویسای خودمونه
یعنی چی ترافیکشون بالا نره
خوب 5 و 10 هم روی همین رنج ایپی خودمون هستن و ترافیکشون مثل سرویسای خودمونه
بالاخره چون 5و10تجارين وجهه ي خوبي نداشت كه اين همه كاربر خانگي 5و10مگ بگيرن بخاطر همين 1و2مگ رو برا كاربرايي گذاشتن كه ميخوان دانلود كنن
Last edited by farshad0123; 17-12-2014 at 00:22.
من 5 مگ داشتم، وقتی 2 مگ گرفتم، 2 روز بعدش استریم رو برگردوندن رو 2 مگ
يا پشتيباني اكسين خيلي بي انصافه يا كاربراش كم هستن مثلا نمايند گي هاي شلوغ مثل ضحي يا اوآسيس چنين كاري رو انجام نميدن مگر اينكه اتفاقي به تور يه اپراتور بخوري كه احتمالش كمه با وجود اينهمه كاربر
من از اينجا مي گيرم پاساژ وليعصره ، سايتشون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري ديگه هم قبلا گفتن پهناي باند مخابرات تموم شد اون موقع پاي آيپي هاي 5 باز شد و پاي اين شركت گام اومد وسط. الانم لابد اينقدر دوستان با دو مگ دانلود كردن كه مخابرات رفته به شركت گام گفته يه چند كيلو بده آخر ماه پستون ميديم!
براي منم روي 2 مگ بستن آپلود و دانلود رو فقط نميكشه خط نهايت تا 1500 مياد بالا. snr مي ره زير 6 ديگه نميكشه!
از شما نفرين هم برسه حرفي نيست هم استاني هستين بالاخره![]()
تا قفل شدن چي باشه! من تا 30 بار هم قطع و وصل ميكنم تا آيپي 37 رد بشه!
تجربه بهم ثابت كردم توي زمانهاي پرترافيك مثل شبها اگه گير 37 بيفتي ديگه گيرش افتادي! ولي صبح ها ميشه 2.185 گير آورد! از بس قطع و وصل ميكنم ارور 908 و 691 و 678 و هرچي ارور هست مياد!
الان بد نيست با اين پكت لاستي و پينگ افتضاحي كه داره بازم خوبه.
تست خارجي نمي داد !
دوستان يه نكته خيلي مهم اينه كه وقتي شما با پشتيباني تماس ميگيريد تمامي اطلاعات شما از جمله سرويس و مشخصات كاربر و تنظيمات مانند دان استريم و آپ استريم اتوماتيك واسشون به نمايش درمياد پس وقتي حواستونو خوب جمع كنيد ممكنه همون لحظه دان وستريمو كم نكنه ولي شمارتونو يادداشت و در اولين فرصت كم ميكنه
من الان کیش اوآسیس هستم...
اپراتور 95 یه خانمی بود که وقتی بهش گفتم آپ استریم منو 2 مگ بستید، اصلا نفهمید دارم چی میگم ورورای خودشو میگفت، آخرشم به پشتیبان بغلیش گفت که یه مرد بود و صداش توی تلفن اومد... نهایتا خانمه گفت: "چشم اینم برات درست میکنیم آقا!!" میخواستم برم همونجا دندوناشو بریزم رو میزش تا بفهمه کارش چیه... هنوزم درست نکردن و آپ استریمم رو 2 هست.
اصلا هم پهنای باند رو عوض نمیکنن، یه روز نیم ساعت حرف زدم با طرف که شما 2 مگ میدید، ولی این پهنای باند افت داره و به من 1.7 مگ میرسه.
یه شعری گفت: "ما رو سیستم تنظیم میکنیم که شما باید 2 مگ داشته باشید، خودش اتوماتیک پهنای باندتون رو با توجه به سیگنال تنظیم میکنه" بعدش منم یه خنده عاقل اندر سفیه بش زدم گوشی رو قطع کردم...
نمیدونم پشتیبانی مخابرات بقیه استانها هم مثل اینا اینقدر تنبل و بیشعورن یا نه...![]()
تست سرور خارج آماده شد
![]()
گیت وی 2.185.28
![]()
2.185.30
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)