در اینکه مخابرات داره حق مشترکاشو میخوره که یک طرفه سرویس رو کند کرده شکی نیست ،اما باور کنید این سرعت ارزش هیچیو نداره ،منم ۴ سال بود نامحدود داشتم و انقد کند بود که اسفند جمعش کردم ،شما در نظر بگیر ما یک خانواده ۴ نفره ،اصلا نمیتونستیم از نت استفاده کنیم،نه تلگرام باز میشد،نه ایستاگرام،نه میشد باش فیلمی دید....از بس کند بود،این واقعیت رو بپذیرید که ۶۴ کیلوبایت ی ریال ارزش نداره. شما داری ماهی ۲۵ تومن میدی واس سرویسی که ی ریالم نمی ارزه و ساعتی نهایتا ۱۰۰ مگ دانلود میکنه ،خب ی نگاه بندازید به بسته های شبانه همراه اول و ایرانسل اونم با سرعت حداقل ۵۰۰ کیلوبایت و من حتی تا ۳ مگابایتم سرعت داشتم ،یعنی ی فایل ی گیگ تو ی ربع دانلود شده ،تازه بعضی بسته های شبانه همراه اول تا ساعت ۱۱ صبحه ، سرکار،دانشگاه....هرجا باشی راحت دانلود کن کیف کن ، شرکت ها هم که ترافیک داخلی رو نصف کردن،بسته های مختلف هم که گذاشتن ،سرعت ها هم از کف ۱ تا سقف ۱۶ ، من ی مدت شاتل بودم سرعت دانلودم ۱۵۰۰ کیلوبایت ، های وب و پیشگامان و پارس آنلای. حتی میتونید یک قرارداد یک ساله جشنواره بعضی شرکت هارو انتخاب کنید مثلا با هزینه ۴۰ تومن که شبانه دارن ،و ترافیک روزتون رو مصرف نکنید و دانلودهاتونو شبا انجام بدید ،یعنی با رفتن روی جشنواره یک شرکت که شبانه داره ،با سالی ۴۰ یا ۵۰ تومن کلی دانلود کنی ، واس ۳۶۵ روز نمی ارزه ۵۰ تومن؟اونم با سرعت حداقل ۲ مگابیت
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk