تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1941 از 4105 اولاول ... 941144118411891193119371938193919401941194219431944194519511991204124412941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,401 به 19,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام برخی از دوستان من از اول تیر امسال تا اخر شهریور ماه خدمت کردند و بعد وارد دوره ارشد شدند. حالا اگه خدمت بشه در سال جدید 24 ماه و اون ها بعد از اتمام درسشون بخوان دوباره خدمت رو ادامه بدن با قانون 21 ماه قبل که اعزام شده بودند باهاشون رفتار می شه یا 24 ماه جدید؟
    باید با قوانین جدید خدمت رو شروع کنن (اگه بشه 24 ماه باید 24 ماه نازنین خدمت کنن)
    شما هر وقت دفترچه میگیرید با همون قوانین وارد خدمت میشین چون این عزیزان باید دوباره دفترچه بگیرن یعنی باید با قوانین جدید وارد سربازی بشن.

2. 2 کاربر از amir.sh.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باید با قوانین جدید خدمت رو شروع کنن (اگه بشه 24 ماه باید 24 ماه نازنین خدمت کنن)
    شما هر وقت دفترچه میگیرید با همون قوانین وارد خدمت میشین چون این عزیزان باید دوباره دفترچه بگیرن یعنی باید با قوانین جدید وارد سربازی بشن.
    بلی، درست است، اعزام مجددی ها با قانون جدید و به روز خدمت سربازی ادامه ی خدمت خود را می گذرانند

4. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم همین طور باشه که شما می گین چون یادمه اون موقع که 18 ماه بود چون یه عده رفتن ادامه تحصیل هم برخی کسری هاشون رو از دست دادن هم 21 ماه شدن پس حالا هم اگه 21 بشه 24 باید 24 برن. جالب نتیجه گیری که می شه کرد: به جرم ادامه تحصیل در مقطع ارشد ، انگار 3 ماه اضاف خوردن!

6. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب بعد از اینکه معاف از رزم شدید چیکار کردید؟رفتید خدمت ؟نرفتید؟اگر دانشگاه قبول شدید و خدمت نرفتید متاسفانه باطل شده و باید دوباره اقدام کنید
    بعد از اینکه برگه رو گرفتم و بدلیل اینکه کارای کمسیون پنج یا شش ماه طول کشید و من تجدید دوره شدم
    خودم هم برا مدتی (یکسال) پیگیر نشدم و بعد از این مدت دوباره رفتم برا ادامه که حالا اینجوری شده تو اموزشی با معاف از رزمم مشکلی نداشتن تو پادگان هم قسمت نیروی انسانی مشکلی نداشت فقط فرمانده بخاطر اینکه گفتم معاف از نگهبانی هستم گیر به تاریخش داده
    و گفته باید بپرسم اگر هنوز اعتبار داشت نیاز نیست پست بدی حالا میخواهم شما دوستان منو راهنمایی کنید تا خیالم راحت بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توي پادگان به ما گفتن با همون قانون قبلي برميگردين به خدمت، يعني ٢١ ماه
    اولویت سال اعزامه!
    شما هر سالی که اعزام بشید طبق قوانین همون سال مدت خدمت براتون محاسبه میشه!حالا اگه سه بار هم از خدمت ترخیص بشید برای ادامه تحصیل طبق قوانین آخرین باری که در اون سال دفترچه پست کردید براتون محاسبه میشه!

9. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

آقا نحوه گرفتن کسری بسیج چطوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت بزرگواران
    چند تا سوال هست که اگر کسی با حوصله جواب بده برادری کرده
    اول اینکه اگر بخوام اول اردیبهشت برم برا اموزشی دفترچه رو کی پست کنم؟
    من توضیحاترو این چند روز خوندم ولی بعضی هاشو متوجه نشدم!
    اگر یک نفر از قدم اول که باید برم پلیس +10 تا اخر کار که چه اتفاقاتی می افته و چه برگه هایی میاد باید چیکارش کرد رو بگه ممنون می شم
    (ضمنا یک کارت بسیج فعال هم دارم کجایه این پروسه باید ببرمش و چی کارش کنم؟)
    ببخشید خیلی زیاد شد پیشاپیش از پاسخ ها متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت بزرگواران
    چند تا سوال هست که اگر کسی با حوصله جواب بده برادری کرده
    اول اینکه اگر بخوام اول اردیبهشت برم برا اموزشی دفترچه رو کی پست کنم؟
    من توضیحاترو این چند روز خوندم ولی بعضی هاشو متوجه نشدم!
    اگر یک نفر از قدم اول که باید برم پلیس +10 تا اخر کار که چه اتفاقاتی می افته و چه برگه هایی میاد باید چیکارش کرد رو بگه ممنون می شم
    ببخشید خیلی زیاد شد پیشاپیش از پاسخ ها متشکرم
    اگه شما میخواید اول اردیبهشت آموزشی برید اوایل اسفند یعنی بین یکم تا دهم اسفند پست کنید
    اولین قدم دانشگاس!آخرین مدرک تحصیلی شما رو آموزش دانشگاه بهتون میده.میرید پلیس +10 یه دفترچه میگیرد.میرید قسمت پزشک عمومی معاینات رو انجام میدین پیش دکتری که خودشون بهتون معرفی میکنند و توی آزمایشگاه خودشون هم که اغلبا توی درمونگاه نیرو انتظامی است گروه خونیت رو مشخص میکنه!بعد فرم دفترچه رو پر میکنی که مشخصاتت رو باید بنویسی
    میری مرکز بهداشت واکسن میزنی.میری بانک شماره حساب توی بانک سپه باز میکنی بعد میری پلیس +10 با تمامی مدارکی که گفتم.دفترچه،آخرین مدرک تحصیلی،شماره حساب و ...
    پلیس +10 یه برگه بهت میده که نشون میده جناب عالی ثبت نام کردی
    10 روز بعدش میری پلیس +10 یه برگه میگیری که توش تاریخ اعزامت رو زدن(هنوز مکانش مشخص نیست)
    بعد از دو هفته دیگه میری پلیس +10 که یه برگه بهت میده هم تاریخ اعزام هم محل آموزشیت توش نوشته و اون ساعت و محلی که توش نوشته اونجا حضور پیدا میکنی
    همین

اون کارت فعالی رو هم من در جریان نیستم دوستان زحمتش رو میکشن برات

13. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا نحوه گرفتن کسری بسیج چطوریه؟
    برای گرفتن کسری بسیج در حین خدمت باید اقدام کرد و یگان خدمتی باید نامه بگیری
    باید بسیج فعال باشی و حلقه صالحین شرکت کنی (حداقل سه ماه قبل اعزام اسم شما به حوزه فرستاده شده باشه )
    اگر دورره تکمیلی نرفته باشی دیگه پنج ماه کسری اخرش هست.بهتره یه سر به مسئول پایگاه بزنی ببینی پرونده ناقص نباشه

15. 2 کاربر از dahar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

زوری که اینجا به سرباز بیچاره میاد میدونی کجاس ؟! اینجاس که سردار مملکت میاد تو مصاحبه میگه که مدت خدمت سربازی افزایش پیدا نکرده و کماکان کاهش پیدا کرده است ! منظورش اون 3 ماه کسری هست که از 24 ماه میکنه 21 ماه نمیگه که همینا که دارن 21 ماه خدمت میکنن 2 سال قبل اگه می رفتن خدمت 18 ماه بودن !
    فقط امیدوارم یه مزایایی در نظر بگیرن برای سربازها و صرفا محدود نشه به خدمت به وطن

17. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •