دوستانی که ازاینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنند اینترنت نامحدودخیلی خیلی سرعت کمی دارهسرعت نداره
![]()
دوستانی که ازاینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنند اینترنت نامحدودخیلی خیلی سرعت کمی دارهسرعت نداره
![]()
راستش من که مدتهاست توی غرب تهران به زور به IP با آدرس 5.223 وصل میشم که در مقایسه با باقی تعریفی نداره. حوصله قطع و وصل و پیدا کردن یه آدرس بهتر هم ندارم. در کل هم ساعتهای اولیه مجانی سرعتم بین ۲۵۶ و نهایت ۵۱۲ هست که نصف سرعت اسمی اکانت هست. هر چی هست به نظر منطقهای که من توش هستم ترافیک خیلی زیاد شده.
طرح 512 با 3 گیگ یک ماه 18 تومات تبدیل شد به 4 گیگ 25 تومان .برا من که مصرفم پایینه نمیصرفه .من فقط روی گوشی استفاده دارم به نظرتون رایتل بگیرم بهتر نیست ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اگه پوشش خوبی توی منظقه ی مورد نظرتون داره و طرح مناسبی هم گیر اوردید چرا که نه...
----------------------
این لاگ دانلود دیشب (تمام سرور ها خارجی):
![]()
Last edited by Joaquin; 17-12-2013 at 14:52.
طرحت 2 مگه؟
امروز برای بار اول یه IP جدید دیدم که اولش 130.255 هست. اینجوری این شد چهارمین IP که برام انتخاب میشه. خودش رو هم The Only National Wimax Service Provider In Iran معرفی کرده. خدا میدونه این یکی چه وضعیتی داره. کسی قبلاً ازش استفاده کرده و ازش با خبر هست؟
یک مگ نوروزی که تا 27 ام جا داره
فوق العاده این آی پی آشغاله
شدیدا محدود شده به حالتی که سرعتش برای من 20 30 کیلوبایت بود
خیلی خوبه سرعتت.فک کنم رو 2مگ بستن نوروزی رو درسته؟
دوستان آی پی192.168.1.16 چطوره؟سرعتش رو تست کردم در وضعیت سیگنال ضعیف بین 50 تا 100 بود.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)