تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1941 از 3745 اولاول ... 941144118411891193119371938193919401941194219431944194519511991204124412941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,401 به 19,410 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اولا که تو پست قبلیتون گفتید که شما اگه کاربر اینترنت بودی .... ////////////

جواب ندادم پس یعنی پست من واسه همه هست نه شما !

من اون موقعی که سایت داشتم شما نمیدونستی وبلاگ چیه !
    فهمیدیم شما هم تو این سایت member داری ))

بنده 24 سالم هست و با کسی مشکلی ندارم که اونجوری مثل بچه ها جواب دادید

فقط گفتم که سرعت دانلود بنده این هست و مشکل مخابرات یا خط شماس نه اسیاتک

هیچ سودی هم واسه بنده نداره که بخوام بیشتر از اسیاتک تعریف کنم
    سرعت دانلود از سرور خارجی به بنده 1 مگابایت داد کافی نبود ؟

حرف ها گفته شد و حرف دیگه ای باقی نمیمونه

بای همه

موفق باشید

اصلا از بحث خبر ندارم و اهمیتیم نمیدم اما شما که ادعای وب مستری داری لطفا پست قبلی رو درست کن! (حال نداشتم اونو جواب بدم)

هیچ شرکتی 10 مگابایت نداده! 10 مگابیته! فرق بیت و بایت برای یه فرد عالم مثل شما باید کاملا مشخص باشه!
    مورد دوم ایکه مخابرات تبریز با ماهی 20 تومن به شما سرویسی میده که سرعت شبانش +500ه! حالا شما که نون خور آسیاتری ، حداقل بقیه شرکتارو زیر سوال نبر

2. 6 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز سرعت دانلود من الان اینقدر هست ! و 99 % در طول روز همین سرعت میمونه تا 2 مگابایت هم میره ولی تاحالا زیر 480 نیومده ... پس چیزی و نمیدونین بهتره راجبش حرف نزنید !

و کسی که گفت باید اینترنت شبانه 1 مگابایت باشه !
    اگه اینجوری بود که کل شرکت ها برشکست میشدن )))

امکان نداره بالای 250 کیلوبایت شبانه بدن !

من 10 مگابایت داشتم - شبانه 270 کیلوبایت هم سرعت دانلود میداد

بنده ثبتنام کردم بگم که اگه کسی با اسیاتک مشکل داشت سریع تخلیه میکرد نه اینکه بیاد راجبش بد بگه و هر روز پست بزاره !
    تاپیک شرکت های دیگه هم راجب همون شرکت بد میگن و بازم تخلیه نمیکنن

کلا ایرانی ها آدم های باحالی هستند

موفق باشید
    از زمانی که مخابرات نامحدود رو ورداشت ما مجبور شدیم بیایم اسیاتک از اون موقع نه پینگ داریم که بازی انلاین کنیم نه میتونیم با سرعتی که واسش پول دادیم دانلود کنیم
    من با خود ۱۹۵ تماس گرفتم گفت سرعت شما زیر ۱۶ اومد میتونی شکایت کنی!
    پس چرا اسیاتک نمیاد داخل سایتش بنویسه و روشن اعلام کنه سرعت ۱ مگ نامحدود ما ۱۶ کیلوبایته؟!
    چرا تخلیه نمیکنم؟چون مخابرات فقط سرویس نامحدود واقعی میده و تا وقتی برگردونه سرویسش رو هر جا برم فرقی نداره داخل اهواز همه شرکتا دزدن و قیمت هاشون چندین برابر تهرانه چند بار با ۱۹۵ سره همین موضوع صحبت کردم گفت این عنوان شکایت نمیشه! ۱۹۵ از شرکت های اینترنتی دزدتر و حروم خور تره بخدا!
    ایرانی ها ادم های باحالی نیستن ادم های بدبختی هستن
    در ضمن تا وقتی هم که امثال شما هستن ما موفق نمیشیم پس نگو "موفق باشید"
    Last edited by parham_7; 07-09-2014 at 13:18.

4. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اصلا از بحث خبر ندارم و اهمیتیم نمیدم اما شما که ادعای وب مستری داری لطفا پست قبلی رو درست کن! (حال نداشتم اونو جواب بدم)

هیچ شرکتی 10 مگابایت نداده! 10 مگابیته! فرق بیت و بایت برای یه فرد عالم مثل شما باید کاملا مشخص باشه!
    مورد دوم ایکه مخابرات تبریز با ماهی 20 تومن به شما سرویسی میده که سرعت شبانش +500ه! حالا شما که نون خور آسیاتری ، حداقل بقیه شرکتارو زیر سوال نبر
    1. من شرکت آسیاتک و درحدی نمیبینم که بخوام نونخور این شرکت باشم !
    2. بی احترامی کردند و از member حرف زدن که اصلا قضیه این چیزا نبود ( جوابشونم داده شد و به شما ربطی نداشت که اومدی خودشیرینی ! )
    3. اولا که ما شرکتی و زیر سوال نبردیم ! دوما تاپیک پارس آنلاین همه حرف بد بودن سرعت و میزنن بعد میگن که اینترنت شبانه محدود شده و بالای 100 نمیره . بعد طرف اومده میگه 400 ؟ بعدشم تو سرعت روزت 500 هست که شبت باشه ؟ ( از همه باحال تر تو بودی ) )
    4. مگابیت ؟! =)))))))))))) 1024 میشه 1 مگابایت نه 1 مگابیت ))

کلا این سایت یه مدیر نداره به اینجور کاربرا یچیزی یاد بده !
    Last edited by lvlohcen; 07-09-2014 at 14:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

از زمانی که مخابرات نامحدود رو ورداشت ما مجبور شدیم بیایم اسیاتک از اون موقع نه پینگ داریم که بازی انلاین کنیم نه میتونیم با سرعتی که واسش پول دادیم دانلود کنیم
    من با خود ۱۹۵ تماس گرفتم گفت سرعت شما زیر ۱۶ اومد میتونی شکایت کنی!
    پس چرا اسیاتک نمیاد داخل سایتش بنویسه و روشن اعلام کنه سرعت ۱ مگ نامحدود ما ۱۶ کیلوبایته؟!
    چرا تخلیه نمیکنم؟چون مخابرات فقط سرویس نامحدود واقعی میده و تا وقتی برگردونه سرویسش رو هر جا برم فرقی نداره داخل اهواز همه شرکتا دزدن و قیمت هاشون چندین برابر تهرانه چند بار با ۱۹۵ سره همین موضوع صحبت کردم گفت این عنوان شکایت نمیشه! ۱۹۵ از شرکت های اینترنتی دزدتر و حروم خور تره بخدا!
    ایرانی ها ادم های باحالی نیستن ادم های بدبختی هستن
    در ضمن تا وقتی هم که امثال شما هستن ما موفق نمیشیم پس نگو "موفق باشید"
    گفتید که " در ضمن تا وقتی هم که امثال شما هستن ما موفق نمیشیم پس نگو "موفق باشید" "

دوست عزیز بنده فقط سرعتی که در 2 سال از این شرکت میگیرم و دارم میگم. من کی باشم که نزارم شما موفق باشی ؟

ایشالله که همیشه موفق باشی عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    lvlohcen جان اول بگم که واقعا خوشبه حالت که با سرعت یه همچین سرعتی داری! واقعا بهت غبطه میخورم
    دوم هم بگم که اینکه شما سرعت خوبی تونستی بگیری واقعا خوش اقبالی خودتونه و باور کن اینهمه کاربر "دروغ" نمیگن! خیلی جالبه که آدم همه چی رو با خودش میسنجه بعد از بقیه هم به این خاطر ایراد میگیره! حرف من هم این نیست که شما سرعتت بالا نیست بلکه سرعت من اینه که سرعت بقیه واقعا پایینه و الکی به خاطر خراب کردن شرکت نمیا نزدیک 2000 صفحه رو پر کنن که آقا قلانِ و بهمانه! و در جواب اینکه میگید مشکل از پورت و ایناست هم بگم که خود پشتیبانی به من که سرعت 10Mb گرفتم با اشتراک 1به 4 میگه سرعت شما باید 320 باشه یعنی که سرعتی که به من میده اینقدره و مشکل از خط نیست. شما که همه رو متهم میکنید(به جالب بودن) بد نیست چند لحظه ای خودتو جای بقیه بذاری و اینقدر یک طرفه به قضیه نگاه نکنی و موفق باشی.

اینم ماجرای اینترنت گرفتن من از آسیاتک:

منی رو که میبینید یه دلشکسته از نسل (پدر)سوخته مملکتم!(اشاره به داستان استاد و دانشجوی معروف)
    بنده بعد از کلی دنگ و فنگ با شرکت قبلیم یعنی پیشگامان که با سرعت 4 مگابایت دانلود 400-500 میدادن تصمیم گرفتم از آسیاتک اینترنت بگیرم. وبرای اینکه سرعتم "بالا"باشه رفتم سرویس شهاب شون و به اصطلاح 10Mb رو گرفتم به امید اینکه آقا سرعت قراره بیاد بالا و برای اینکه دیگه خیلی راضی باشم گفتم بزار اشتراک 1به 4 بگیرم دیگه توپ توپ باشه! پیش خودمم به ریاضیات دستپاشکسته ای بلد بودم حساب میکردم که سرعت دانلود میاد رو 2500 حالا 500 رو بیخیال همون 2 مگ هم برا ما کافی! ولی نگو ریاضیات شرکتی یه پله بالاتره و سواد ما قد نمیده!
    بعد از 1 هفته قطع اینترنت، امروز اسیاتک وصل کرد اینترنتو منم خوشحالا که 10 مگ گرفتم! با کلی ذوق زدم یه فیلم 3D دانلود کنیم که اینترنتمون پر سرعته! ولی نگو با ریاضیات شرکتی 10Mb سرعت دانلودی معادلِ 320 (تازه اونم با اشتراک 1/4) میده!
    بعدش گفتم حالا شاید الان اینطوریه بعدا درست شه و برای اطلاع از سرعتی که باید داشته باشم زنگ زدم پشتیبانی، جناب پشتیبانی هم آدم شریفی بودن و خیلی بی تعارف گفتن که بله شما سرعتتون باید حدود 320 باشه! گفتم چرا؟ با متانت و بردباری تمام گفتش که ببین 10Mb مگه نداری گفتم خب، گفتش این تقسیم به 8 میشه که سرعت میشه 1280 بعد شما که اشتراک 1به4 گرفتی حالا اونم تقسیم میکنی به 4 میشه 320! منم که صحبت های با فضیلتش اغوا شدم خدافظی کردم اومدم اینجا دارم برای شما تعریف میکنم که آی ملت، نمیدونم هرنتیجه ای میخواید بگیرید!
    فقط خیلی برا من جالبه اینترنت 10240کیلوبایت من شده 320 یعنی تقسیم بر 32 شده
    حالا کسی که 128 میگیره یعنی سرعتش 4 کیلو بایته؟ حالا اگه 1به8 بگیره 2 کیلو بایته؟ دیالآپ که به صرفه تره اونطوری!
    خلاصه اعصاب ما رو خورد کردن دست مام به جایی بند نیست تنها کاری هم که تونستم بکنم این بود که خبر بدم بهتون که حداقل شما هم مثل من دچار این مشکلات نشین!
    یا علی

8. 2 کاربر از Reza-raki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان،واسه من سرعت روزانه مهم هستش و اینکه پینگم تایم اوت نده ، به نظر شما با توجه به این دو مورد آسیاتک واسم مناسب هستش یا نه ؟سرعت روزانه 10 مگ هم می خوام.بیام آسیاتک؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من سوالاتی داشتم من دو مگابیت با 10 گیگ دارم سوال اول اینکه بصورت معمول میزان دانلود در یک ماه چقدر است اگر وبگردی و فیس بوک باشه فقط. من قبلا وایمکس داشتم ماهی 5 گیگ مصرف می کردم ولی از موقعی اسیاتک اومدم 10 گیگ هم برام کمه من همون ادم سابقم فقط نگاه کردن ویدئو در فیس بوک بهش اضافه شده وقتی هم توی ریز مصرف نگاه می کنم بابت فیس بوک بین 100 تا 200 مگابایت مصرف می کنه.چرا اسیاتک اینطوریه؟ سوال دوم بنظر شما من از ماه دیگه نامحدود برنزی بگیرم یانه؟سوال سوم نامحدود برنزی 1 مگابیت و نامحدود برنزی 2 مگابیت چه سرعتی به من میدهند ؟ با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

البته اون دوستمون از 512 نامحدود پرسیدن نه 1 مگ نامحدود اما فکر میکنم این سرویسی که شما میگین حدود 210 هرار تومن در ماه میشه هزینش که اینترنت حجمی مخابراتم میشه با این هزینه همین مقدار رو با تخفیف خرید یعنی 105 گیگ اونم بدون محدودیت سرعت 250 همیشگی....

نه با محدودیت در روز آسیاتک نا گفته نماند این سرویسی که شما گفتین حق تبادلش 100 گیگ هست بعد شما چطور 105 گیگ دانلود کردید!!!!!

نخواستم مچگیری کنم اما خب...........
    من سرویس 1 مگ نامحدود برنزی دارم و برای هر دوره 3 ماهه حدود 150 تومن میدم. اتفاقا تو همین فروم یکی از دوستان همین سرویس رو داشت و میگفت سرعتم تو شب به 5-10 کیلوبایت میرسه. واسه من عجیب بود چون این اتفاق هیچوقت برام نمیوفته. در مورد ریز مصرف هم رفتم دوباره چک کردم تو 3 ماه حدود 120 گیگ دانلود داشتم نه 105 گیگ. عکس های ریز مصرف 3 ماه رو هم میزارم. حق تبادل سرویس من 18 گیگ در ماهه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یک سوال از شما دارم سرعت دانلود شما قبل و بعد از حق تبادل سرویس چنده؟ من می خواستم بگیرم بنظرتون خوبه یا بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by xxx1360; 08-09-2014 at 00:49.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

امشب یک کمی سرعت شبانه من بهتر شده.برای بقیه دوستان 10 مگابیتی هم همینطور بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •