تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1941 از 2365 اولاول ... 9411441184118911931193719381939194019411942194319441945195119912041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,401 به 19,410 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    بهتره از روی آمپ ف ی ل ت ر بدین. بین 80-100 قرار بدین.
    اخه دادا ساب ندارم که فقط یک جفت باند هست ! بخاطر همین مگه نباید فقط روی فول کراس باشه ؟ اگه سمت چپ ببرم میشه hpf و سمت راست هم بذارم lpf - اینجوری روی هر کدوم باشه صدا خراب نمیشه مگه ؟

منظور شما اینه اینو از روی آمپیلی فقط بذارم lpf و فیلترش هم بین 100 تا 80 اینجوری ؟

بعد hpf هم از روی پخش تنظیم کنم ؟

چون میگن وقتی ساب نداری باید روی وسط فول کراس باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اخه دادا ساب ندارم که فقط یک جفت باند هست ! بخاطر همین مگه نباید فقط روی فول کراس باشه ؟ اگه سمت چپ ببرم میشه hpf و سمت راست هم بذارم lpf - اینجوری روی هر کدوم باشه صدا خراب نمیشه مگه ؟

منظور شما اینه اینو از روی آمپیلی فقط بذارم lpf و فیلترش هم بین 100 تا 80 اینجوری ؟

بعد hpf هم از روی پخش تنظیم کنم ؟

چون میگن وقتی ساب نداری باید روی وسط فول کراس باشه !
    پخشت چیه؟ به یه جفت باند هم میخوای hpf بدی هم lpf?

اگر پخشت هر دو فیلتر رو داره از روی امپلی فول رنج کن و با پخش فیلتر بده که دقیق تر هست معمولا.یه جفت باند که دیگه به lpf نیاز نداره
    lpf برای ساب ووفر استفاده میشه چون باند بیضی و گرد که توانایی اجرای فرکانس پایین رو به اونصورت نداره و بیشتر اسیب میبینه.

اگر کواک فرکانس پایین رو نمیتونه بزنه و ... hpf بده وگرنه فیلتر ها برای یه کواک چندان به کار نمیاد چون صدا بد میشه مگه اینکه به یه سری از فرکانس ها حساس باشد که میخواید کاتشون کنید....

البته شرمنده من پریدم وسط حرف.طبق همین پست جواب دادم.نمیدونم اصلا قبلا چی گفته شده چون یکی دو صفحه ی قبلو دیدم چیزی مشاهده نکردم.

3. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پخشت چیه؟ به یه جفت باند هم میخوای hpf بدی هم lpf?

اگر پخشت هر دو فیلتر رو داره از روی امپلی فول رنج کن و با پخش فیلتر بده که دقیق تر هست معمولا.یه جفت باند که دیگه به lpf نیاز نداره
    lpf برای ساب ووفر استفاده میشه چون باند بیضی و گرد که توانایی اجرای فرکانس پایین رو به اونصورت نداره و بیشتر اسیب میبینه.

اگر کواک فرکانس پایین رو نمیتونه بزنه و ... hpf بده وگرنه فیلتر ها برای یه کواک چندان به کار نمیاد چون صدا بد میشه مگه اینکه به یه سری از فرکانس ها حساس باشد که میخواید کاتشون کنید....

البته شرمنده من پریدم وسط حرف.طبق همین پست جواب دادم.نمیدونم اصلا قبلا چی گفته شده چون یکی دو صفحه ی قبلو دیدم چیزی مشاهده نکردم.
    دادا پخش sony MEX-XB100BT گرفتم خیلی عالیه شدید راضیم ازش . داخله پخش تنظیمات برای lpf داره . این برام جای سوال بود ؟ الان هم دقیقا فول رنج هستش . چون توی تنظیمات پخش lpf گزینه خاموش نداره فقط از 50 تا 120 میشد تنظیمش کرد بخاطر همین گفتم .

از همه مهمتر اینه که برام بجز اینترفیس با lcd تایپ ماشین هم هماهنگ هستش همه اطلاعات ررا نشون میده روی lcd فابریک ماشین .
    Last edited by naim697; 07-12-2015 at 16:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دادا پخش sony MEX-XB100BT گرفتم خیلی عالیه شدید راضیم ازش . داخله پخش تنظیمات برای lpf داره . این برام جای سوال بود ؟ الان هم دقیقا فول رنج هستش . چون توی تنظیمات پخش lpf گزینه خاموش نداره فقط از 50 تا 120 میشد تنظیمش کرد بخاطر همین گفتم .

از همه مهمتر اینه که برام بجز اینترفیس با lcd تایپ ماشین هم هماهنگ هستش همه اطلاعات ررا نشون میده روی lcd فابریک ماشین .
    االن تو سایت سونی مشخصات رو دیدم.بله برای lpf بر خلاف hpf حالت خاموش نداره.

.از پخش lpf رو تغییر میدی بیس کواک ها تفاوت پیدا میکنه؟ یا تغییری نمیکنه؟

6. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

االن تو سایت سونی مشخصات رو دیدم.بله برای lpf بر خلاف hpf حالت خاموش نداره.

.از پخش lpf رو تغییر میدی بیس کواک ها تفاوت پیدا میکنه؟ یا تغییری نمیکنه؟
    بله بیس تغییر میکنه . یه گزینه هم داره level lpf هستش که 1 2 3 داره اونم دیفالت روی روی عدد 2 هست .

داره خودمونی میشه mosi252's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیباکنار

پيش فرض

حمید اقا این سیستم واقعا فوق العادس . این دقیقا اون کیفیتی هستش که اکثر دوستان دنبالش هستن ولی متاسفانه یکم هزینش بالاست . ممنون بابت فیلمبرداری و انتخاب اهنگ ( کالیفرنیا و اهنگ زیبای محمد اصفهانی ) . خوشحالم که نصبیدی و داری حالش رو میبری فقط اگه زحمتی نیست اسم تک تک لوازم و قطعات سیستم با قیمتشون ( به اضافه قیمت کل سیستم) رو واسمون میزارین . واقعا بابت همه لطفی که به پی سی وردیها دارین ممنون

9. 2 کاربر از mosi252 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید.
    آقا حمید قسمت شد ساب راکفورد P2 سری قدیمش رو نصب کنم امروز البته تو ی باکس معمولی پورت دار 50 لیتری تیون 37 ی مشکلی باهاش دارم الان. بیسی ک میزنه خیلی تو مخیه. اصلا هماهنگ نیست با موزیک بعد انگار از راه دور میشنوی بیس رو. چیکارش میتونم بکنم؟تنظیماتشه؟. من تعریف سابای راکفورد رو روی دقتشون شنیده بودم.
    اها. باند 595 چطور باندی هست؟ارزش خرید داره؟
    Last edited by farzin.jm; 07-12-2015 at 22:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به اقا حمید و دوستان عزیز من یه امپ 4 کانال ماکسیموم قیمت 400 میخاستم کسی میدونه چه امپی خوبه ؟
    برای 2 جفت سوپر تیوتر میخام
    این امپ های پریمیر خوبه ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید خان که سوالات ما رو با صبر و حوصله و بطور کامل جواب میدید. فقط با عرض پوزش قیمت باکس رو من متوجه نشدم
    باز هم از زحمات بی دریغ شما سپاسگزارم انشالله که بتونیم روی گل شما رو هم زیارت کنیم
    سلام
    خواهش میکنم.قیمت باکس 10 430 تومن هست.
    حمید اقا این سیستم واقعا فوق العادس . این دقیقا اون کیفیتی هستش که اکثر دوستان دنبالش هستن ولی متاسفانه یکم هزینش بالاست . ممنون بابت فیلمبرداری و انتخاب اهنگ ( کالیفرنیا و اهنگ زیبای محمد اصفهانی ) . خوشحالم که نصبیدی و داری حالش رو میبری فقط اگه زحمتی نیست اسم تک تک لوازم و قطعات سیستم با قیمتشون ( به اضافه قیمت کل سیستم) رو واسمون میزارین . واقعا بابت همه لطفی که به پی سی وردیها دارین ممنون
    سلام مصطفی جان ممنونم گلم.
    ان شاءالله قسمت شما بشه.
    قطعات هم اگر من عکس کارتنش و گذاشتم براتون که.مشخصه چیا هست.
    در هرصورت
    یه جفت کامپوننت Aerospace 165.2 passive قیمت 5 میلیون
    آمپ mosconi ZERO 4 قیمت 3.650
    ساب باکس ZERO 12 PRO-SB قیمت 2 میلیون
    پخش p99 قیمت 2.300
    پخش کلاریون 940
    قاب توتیر گریل آیور مولتی و آلوبیوتیل اکسسوری و نصب هم حدود 1100
    جمع کل 15 میلیون ناقابل.
    سلام اقا حمید.
    آقا حمید قسمت شد ساب راکفورد P2 سری قدیمش رو نصب کنم امروز البته تو ی باکس معمولی پورت دار 50 لیتری تیون 37 ی مشکلی باهاش دارم الان. بیسی ک میزنه خیلی تو مخیه. اصلا هماهنگ نیست با موزیک بعد انگار از راه دور میشنوی بیس رو. چیکارش میتونم بکنم؟تنظیماتشه؟. من تعریف سابای راکفورد رو روی دقتشون شنیده بودم.
    اها. باند 595 چطور باندی هست؟ارزش خرید داره؟
    سلام
    p2قدیم خوب بود من خودم داشتم. البته تو باکس فابریک. لامصب این باکسهای فابریک خیلی خوبن تا اینائی که ما میسازیم.
    بیا یدونه M12 برات بگیرم واقعا عالیه هم تو سیلد و هم تو پورتد. اگه میتونی یه M12VB بگیر خیال خودت رو راحت کن.
    595 قدیما که اصا آمریکا بودن آره خیلی خوب بود ولی بد درایوه آمپ غول میخواد.مثلا XL150C4 غیر از این چیزی تکونش نمیده.یا مثلا یه RS150C2 اونم عالیه.
    MTX T8963 هم خوبه. 680 تومن هست.علی آقا حدادی داره با XL150C4 بسته میگه کولاکه.عین ساب میکوبه.
    سلام به اقا حمید و دوستان عزیز من یه امپ 4 کانال ماکسیموم قیمت 400 میخاستم کسی میدونه چه امپی خوبه ؟
    برای 2 جفت سوپر تیوتر میخام
    این امپ های پریمیر خوبه ؟
    سلام
    باید یه کن وود یا پایونیر بگیری.
    پریمیر کلا فیک هست.نرو طرفش.

13. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    p2قدیم خوب بود من خودم داشتم. البته تو باکس فابریک. لامصب این باکسهای فابریک خیلی خوبن تا اینائی که ما میسازیم.
    بیا یدونه M12 برات بگیرم واقعا عالیه هم تو سیلد و هم تو پورتد. اگه میتونی یه M12VB بگیر خیال خودت رو راحت کن.
    595 قدیما که اصا آمریکا بودن آره خیلی خوب بود ولی بد درایوه آمپ غول میخواد.مثلا XL150C4 غیر از این چیزی تکونش نمیده.یا مثلا یه RS150C2 اونم عالیه.
    MTX T8963 هم خوبه. 680 تومن هست.علی آقا حدادی داره با XL150C4 بسته میگه کولاکه.عین ساب میکوبه.
    والا آقا حمید خودمم خیلی دوس دارم ی ست خوب جمع کنم ولی ی عملی روی زانوم انجام دادم سر همون تا عید بودجم بودجه دانشجویی هست. میخام فعلا بگیرم تا 6-7 ماه بعد.
    در حال حاضر با این قطعاتی ک دارم چیکار میتونم بکنم چطوری این بیس بد رو از بین ببرم؟. میدونم چیزای دندون گیری نیستن و زیاد حوصلت نمیگیره ولی نمیخام بدم دست نصابی ک چیزی سرش نمیشه.
    قطعاتی:
    پخش: pioneer 8350sd
    امپ:pioneer 944
    امپ مونو:cadence xa400.1 روی 4 اهم 300 rms میده
    ساب :Rockford p212s4 punch
    کواکسیال :دو جفت دارم ولی میخام باز کنم یjbl 595 هست آگه تاییدش کنی میگیرمش 944 رو بریج میکنم میدم بهش. صدای باز دوس دارم ن مثل پایونیر بم.
    برای استیج جلو هم به نظرم ارزش نداره هزینه کنم چون احتمالا ماشینو عوض کنم (سمند) شاید ماشینی گرفتم ک کامپانت 16 خورد بهش.
    مرسی ک وقت میذاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •