کسی نمیدونه تو لاهیجان isp خوب چیه؟ سرویس حجمی استفاده میکنم. از دامون نت ( پیشگامان) دارم اصلا راضی نیستم همیشه مشکل داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی نمیدونه تو لاهیجان isp خوب چیه؟ سرویس حجمی استفاده میکنم. از دامون نت ( پیشگامان) دارم اصلا راضی نیستم همیشه مشکل داره
از صبح تا الان اینترنت اندیشه قطع بود ، بار اول و دوم که زنگ زدم گفتن خط شما نویز داره!!! بعدش که دیدن مشکل داره طولانی میشه گفتن اختلال سراسریه! من هم بهش گفتم خسته نمیشی این همه دروغ تحویل مردم میدی؟... این اندیشه جمع کنه ساندویچی بزنه خدایی سنگینتره![]()
برو خدا رو شکر کن که 3 بار جواب دادن. من که از صبح هرچی زنگ زدم یا اشغال بود یا اینکه کلآ برنمی داشتند. تجربه نشون داده که خدمات پس از فروش, گارانتی, پشتیبانی و... تو ایران جک هست
برا من از ساعت 1 شب تا حدودا 20 دقیقه پیش قطع بود!
Last edited by Iloveu-ALL; 04-04-2014 at 14:08.
دوستان خط 3 کسی شاتل یا پارس آفلاین اگه داره یه توضیحی بدید که چطوره؟
یکی از دوستان میخواد تعویض کنه نمیدونم شاتل بهتره یا پارس؟
استفاده هم دانلود شبانه خیلی کم نیاز داره و بیشتر سرعت بالا در روز و پایداری براش مهمه؟
کدوم خوبه؟
یه مشکلی هم خودم از وقتی منزل عوض کردیم (خط4) برام پیش اومده که با اینکه خطمون4 هست ولی وقتی اندیشه آی پی رو عوض میکنه و چراغ اینترنت مودم خاموش میشه دیگه مودم اتوماتیک کانکت نمیشه تا وقتی که مودم روشن خاموش بشه و بعضی وقتا هم تا 5-6 دقیقه مودم خاموش نباشه اصلا کانکت نمیشه.امروزم اندیشه فاجعه هست فقط. مودم 2730u dlink
Last edited by foa.neh; 04-04-2014 at 18:14.
جدیدا یه سیستم راه انداختن (نمی دونم مخصوص روزهای تعطیله یا نه دیگه کلیه )
زنگ بزنی 7750000 میگه پشتیبانی عدد 2. بعد از اینکه عدد 2 رو میزنی میگه از تماس شما متشکریم. برای پشتیبانی زنگ بزن به 7730000. اونو میگیری سیستم میگه شما مثلا پنجمین کاربری و مثلا 7 دقیقه باید پشت خط بمونی تا به یکی از افراد پشتیبانی وصل بشی .
به این میگن روش جدید دزدی کاری مشترک از اندیشه سبزی فروش و مخابرات![]()
اینترنت مخابرات احتمالا از امشب در سراسرکشور داغوون بشه.
گفتم که شکه نشین. طبیعیه![]()
سلام بچهها من میخوام از این اندیشه دزد خطمو جم کنم ۷۲۷ بخوام بگیرم از کجا بگیرم خوبه؟ بعد چند روز طول میکشه خطو جم کنن؟من دانلود شبانه از 1 شب به بعد برام مهمه!
ممنون میشم کمکم کنین![]()
ما سرویس 1 مگ داریم؛ سرعت دانلود روزانه بالای 200، و شبانه تقریبا رو 120 ثابته (استاندارد استاندارد!!! البته با توجه به تجربه بد اندیشه فعلا به همینشم راضی ایم و سرعت تشویقی نخواستیم).
چند شب پیشا به مدت دو سه شب، اوایل شروع ساعات رایگان، سرعت پایین بود و بعدا خوب می شد. اگه تو شبای عادی حجم دانلود شده رو تو پنل کاربری 2.5 یا 2.6 گیگ می نوشت، اون شبا تقریبا 1.8 بود.
البته من فکر می کنم این حجمی که می نویسه، مجموع دانلود و آپلوده؛ علی رغم اینکه قبلا تصور می کردم آپلود رایگانه و حجمش محاسبه نمی شه و حتی انگار تو سایت یکی از ISPها این مطلب رو خونده بودم (حالا اینطور نیست؟)
ساعات رایگانم هم 1 تا 7 صبح.
چرا؟
برا ما چند شب پیشا یه مقدار اذیت می کرد اما دیشب خوب بود تقریبا.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)