اقا کسایی که توی نیم ساعت تونستن بالای 4 گیگ دانلود کنن شرایطشون چی بوده میشه کمک بکنید مثلا نزدیک به انتن بودید یا از LTE استفاده می کنید
Sent from my LT26w using Tapatalk
اقا کسایی که توی نیم ساعت تونستن بالای 4 گیگ دانلود کنن شرایطشون چی بوده میشه کمک بکنید مثلا نزدیک به انتن بودید یا از LTE استفاده می کنید
Sent from my LT26w using Tapatalk
قیمت سیم کارتهای اعتباری نسل 4 چقدره؟ تو سایت ایرانسل یکجا زده 30 تومن و یه جا دیگه 10 تومن.
سلام
تا جایی که میدونم همه نامحدوداشو برداشتند
تا بیشتر از این شبکه نخوابه.
در مورد این شماره ای که دادید، اتفاقا من خودم هم همین مشکل رو داشتم! دیدم که 2 الی 3 خط بیشتر از 4 خط آنتن نمیده گوشیم و اکثرا روی 4G ثابت نمیمونه علامت اینترنت، و تبدیل میشه به H+ که به محض اینکه به H+ تبدیل میشه سرعت کم میشه واسه همین دیشب سـرچ زدم و همین کدها رو جای دیگه پیدا کردم و تست کردم روی گوشی سامــسونگ ولی جواب نداد. توی همون تاپیکی که اینو پیدا کردم یکی دیگه هم نوشته بود که جواب نداد، چون اصلا آخر این شماره * داره به جای # . درنتیجه اصلا کد ussd صحیحی نیست!
حالا دنبال یک راه دیگه ای هستم که کانکشن رو به زور روی LTE only نگه دارم.
این کد در برخی گوشی ها کار میکنه و در بعضی کار نمیکنه و ربطی به * و Ussd اینا نداره و اصلا نیازی نیست که شما بعد از نوشتن کد ، روی call بزنی و به محض اینکه این کد رو نوشتی ، به صورت خودکار صفحه Testing و بخش های مختلفش میاد!!
كسي با ٤جي مشكل نداره؟ :|
من با ٤جي بزور ٢٠٠ كيلو دانلود ميگيرم اونم هي ٠ ميشه اخر فايل خراب ميشه
اما با ٣جي به ١.٤ مگ سرعت دانلود هم ميرسه :|
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
فورجی
آنتن رو دقت کنید[emoji28]
Sent from my D6503 using Tapatalk
پيش فرض
خرید دو بسته همزمان امکان پذیره؟یعنی یه ماهانه داشته باشی و ساعتی هم بگیری.چجوری میشه بندازیش رو اون بسته که میخوای؟
لطفا جواب بدین فوریه
بله
فرض کنید شما یه بسته یه ماهه دارید.
یه بسته یک ساعته نامحدود که بین ساعت 2 تا 8 صبح هست رو مثلا ساعت 6 صبح میخرید.
بعد از فعال سازی بسته یه ساعته که پیام کوتاه فعال سازی اومد براتون ، دیگه بسته یک ساعته شروع میشه و تا یک ساعت میتونید از این بسته استفاده کنید
بعد از پایان بسته دوباره مصرفتون روی بسته یک ماهه حساب میشه
سلام
دوستان وضعیت پوشش دهی فورجی مشهد منطقه جلال ال احمد چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)