نمیدونم انگار فقط مال شما اینجوری شده
چون من خودم اونموقع 10 مگ داشتم ولی شبانش حذف نشد
من امروز صبح تمدید کردم
whitefree![]()
نمیدونم انگار فقط مال شما اینجوری شده
چون من خودم اونموقع 10 مگ داشتم ولی شبانش حذف نشد
من امروز صبح تمدید کردم
whitefree![]()
توی پرتاک وقتی یه سرویس فعال داشته باشید و یه سرویس رزرو اگر برید روی گزینه تمدید سرویس کلیک کنید یه آپشنی میاد که نوشته روزهای من را بسوزان![]()
سلام
دفتر اصلیش اینه:
دزفول - خیابان هجرت نبش خیابان سبحانی - اینترنت جنوب
برا ما که 2 ماهه اینجوری شده و تا حالا هم درست نشده البته با یه حرکت حلزونی داره بهتر میشه که منم بخاطر همین تا حالا موندم مخابرات
پارس هم که شبانه رو جمع کرده دیگه نداره , تنها گزینه لقمانه
ها محمد دیدی اومدی به من و فرشاد گیر دادی گفتی اسپم میدید , نفرینت کردیم ایپیت قفل شد
الان از اینترنت فوق العاده لذت ببر سعی کن اسپم هم ندی![]()
Last edited by sh@y@n; 16-12-2014 at 23:14.
پس انگار 2مگ هنوز شبانه داره پشتيباني هم گفته بود شبانه ديگه حذف نميشه
حالا مطمئنيد 2مگ شبانش حذف ميشه الكي نريم 2مگ چند ماهه تمديد كنيم بعدش بيان سرعت 2مگو اسمي كنن و شبانه 10مگو برگردونن
2مگ عجب چيزي شده ها
سرعتش توپه تا 700كيلوبايت ميره ديروز مخابرات سرعتشو از 500كيلوبايت از ibs بردش رو 700 خيلي مشكوكه روز به روز داره سرعتا رو بالاتر ميبره چرا همون يه هفته پيش نذاشتنش رو 700؟
اینکه تمدید کنی یا نکنی میل خودته
اما به نظر من هر وقت سرعت میره بالا مثل حالا شبانه در معرض خطر قرار میگیره , وگرنه چرا مخابرات شبانه 5 مگو حذف کرد؟
2دليل وجود داره:
1-براي شركتا كه 5و10ديگه مخصوص شركتا باشن و ترافيكشون بالا نره
2-5و10 با شبانه رايگان خيلي طرفدار داشتن ولي مخابرات نميتونست روشون شبانه بزاره چون كلا آشناي اول ميگه 5و10مگ بدون شبانه و ممكن بود براش مشكل ساز بشه از طرفي پهناي باند مخابرات خوزستان اونقدري هست كه بتونن روش سرعت 1مگابايت با شبانه رايگان ارائه بدن بخاطر همين سرعتا رو بالا بردن كه كاربراي بيشتري هم جذب كنن
اين بود نظر من
فرشاد یعنی دان استریمتون رو هم بالا میبندن یا باید زنگ بزنی التماس کنی ؟؟؟؟؟؟
من از الان فکر 6 ماه دیگم ک کجا برم![]()
نه بايد يه 10مگ بگيري وقتي دان استريمتو بالا بردن يه 2مگ بگيري و روي گزينه روز هاي من را بسوزان كليك كني به همين راحتي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)