تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1940 از 2605 اولاول ... 94014401840189019301936193719381939194019411942194319441950199020402440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,391 به 19,400 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبض ما هم 2 ماهه است، من اشتباه کردم.
    Last edited by test84; 13-06-2017 at 19:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شکایت کنید و هر روز زنگ بزنید، الان 2020 به من گفت برای شما خورده sharing ! یعنی از 4 تا 64 کیلو بایت! بعد بهش میگ این که همش رو 14 کیلوبایت بسته شده! میگه برید رو طرح های دیگه! میگم شکایت کردم 195 ، طرح های دیگه بدرد نمیخوره ،برم تخیله کنم ! میگه ما نمیدونیم!
    بعد گفت حالا تا آخر ماه صبر کنید شاید درست بشه، بهش گفتم منصفانست گفت نه sharing کردن خط شمارو.

دولت ا ن سهام مخابرات رو فروخت به س پ ا ه، دست دولت نیست!
    Last edited by ericCantona; 13-06-2017 at 20:21.

3. این کاربر از ericCantona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از طرف مخابرات برای من اس ام اس اومده شارژ اینترنت شما با موفقیت انجام شد
    من

مخابرات

نامحدود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگر امکانش رو دارید از مخابرات تخلیه کنید و برید یک شرکت دیگه. این بهترین راهه تا حداقل ادب بشن با این کیفیت ضعیفشون ،منم که طرح همسفر دارم از بس نوسان داره و کیفیت پشتیبانی پاییه ناراضی ام و با اتمام ترافیکم میرم یک شرکت دیگه .

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

195 شکایت ثبت کنید منم زنگ زدم همه اش میگن اختلال وسیع تو شکایت 195 از جبران نکردن خسارت هم بگین

512 کردن 64

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چقدر باید صبر کنیم تا فرآیند شکایت بره جلو و یه اتفاقی بیفته ؟ الان 4 روز گذشته خبری نشده..

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
    کامران کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه مخابرات منطقه تهران برای حرکت از سرویس های نامحدود اینترنت به سرویس های حجمی اینترنت، اظهار داشت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند.
    وی گفت: در نتیجه اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
    کاظمی گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.

خدا چرا مارو تو این جهنم آوردی اخه اینهمه کشور که به حقوق شهرونداش احترام میزارن روز به روز کیفیت زندگیشون رو بالا میبرن اینجا فقط ظلمو و اجباره خسته شدم به هر دری تو هر زمینه ای میزنی بن بسته

9. 2 کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی نیست به آقای کاظمی بگه آقا شما مشکلت ترافیکه باشه سرعتو ببر بالا کسی اعتراضی نداره اینجوری ما هم الاف نمیشیم برای یه فایل 2گیگی یه روز وقت بزاریم ولی چرا حجمو اینقدر پایین گرفتین آخه؟ دیگه تا این حد حجم پایین باشه، سرعت بالا میخوایم چیکار وقتی نمیتونیم استفاده کنیم میخوایم از سرعتمون اسکرین شات بگیریم بزنیم رو پیشونیمون؟ بابا خنده داره تو این زمونه حرف از 7 8 گیگ حرف زدن مثل 7 8 مگ سابقه

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
    کامران کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه مخابرات منطقه تهران برای حرکت از سرویس های نامحدود اینترنت به سرویس های حجمی اینترنت، اظهار داشت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند.
    وی گفت: در نتیجه اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
    کاظمی گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.

خدا چرا مارو تو این جهنم آوردی اخه اینهمه کشور که به حقوق شهرونداش احترام میزارن روز به روز کیفیت زندگیشون رو بالا میبرن اینجا فقط ظلمو و اجباره خسته شدم به هر دری تو هر زمینه ای میزنی بن بسته

اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه.
    صب کلکشو میکنم و تموم. یه بسته اینترنت صد گیگ ایرانسل ۶ ماهه میگیرم ۲۰۰ تومان. هر ماه ۱۰ تومان بالاتر در میاد اما عوضش راحت میشم. واسه دانلود هم که شبانه اوپراتورا بهترین گزینه هست. تا الانشم با همین شبانه اوپراتورا دانلود های بزرگم رو انجام می‌دادم. اینام برن با پورتشون حال کنن. یکی از یکی دزدتر

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

12. 2 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این اطلاعاتی که الان میخوام بدم شاید غلط باشه و از صحتش مطمئن نیستم ، بببنیدی دوستان مخابرات ترافیکش از دیتا سنتر زیرساخت میاد ، و ترافیک در دیتاسنتر زیرساخت کاملا نامحدود هستش ، حالا موضوع دیگه اینکه اگر واقعا 10000 هزار نفر بگیم اینترنت نامحدود در تهران داشته باشن هنوز که من فکر نکنم انقدر باشن

شما حساب کنی سرعت هر 512 میشه 64 کیلو ، این مقدار رو ضربدر 10000 نفر بکنید میشه چقدر ؟ من حساب کردم احتیاج به 6 پورت 1 گیگی وجود دارد ، یعنی زمانی که این 10000 نفر به صورت 24 ساعته از پورت سرور استفاده بکنن ، باید 6 گیگا بایت ما پهنای باند داشته باشیم ، حالا واقعا یعنی زیرساخت 6 گیگابایت نداره ؟ یعنی الان 24 هزار تومان ماهیانه از 10000 نفر تامین نمیکنه ؟ 24 هزار تومان ضربدر 10000 نفر میشه : 240 میلیون تومان ! یعنی واقعا کمه ؟ یعنی دخل خرج سرورها از این مقدار بیشتر میشه ؟ پس برای چی محدودیت دارن ایجاد میکنن ؟ من میدونم ! اینا به فکر سوده بیشتر هستند ! نه اینکه ضرر دارن میکنن به فکر سوده بیشترن ، بعد والا به ادم میان میگن بیاید رای بدید النن دارن تو یه جامعه اسلامی به مردم ظلم میکنن چی بگه ادم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •