تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1940 از 4428 اولاول ... 940144018401890193019361937193819391940194119421943194419501990204024402940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,391 به 19,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

عزیزان من یه سرویس pol-256-2g شش ماه خریدم بودم . الان 90 روز مونده + 4 گیگ ترافیک

حالا اگه بخوام یه سرویس pol-512-2g شش ماه بخرم میشه با توجه به سرویسی که دارم و حجم و روزی که برام مونده ............
    میشه ماوتفوتشو حساب کنن و بقیه هزینش رو بپردازم ؟؟؟؟؟؟؟

حجمی که دارم به دوره بعد منتقل میشه ؟؟؟؟؟؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

برا من که همون 2 مگه....
    داداش دستت رو سر ماهم بکش اخه 4مگ!!!!!!
    پارس انلاین یه ویژگی خاصی که داره ، اینه که همه چیزش برعکسه ! میگن سرویسا رو ارتقاء میدیم تا سرعت بهتر بشه ، گند میزنن به سرعتا ! اینم که داو استریم رو بردن بالا ، سرعت شبانم کم شده ! دیشب برخلاف سه شب پیش 1.9 گیگ دان کردم ! امیدوارم که بهتر بشه !

داون استریم من هم شده 4 مگ ولی من حداکثر سرعتم 190 هستش ، سرویسم هم 256 2 گیگ .
    شما هر روز با این سرعت دانلود دارین ؟
    میشه یه تست سرعت بگیرین ؟
    یعنی اگه منم سرویسم رو ارتقا بدم به 512 سرعتم 350 میشه !
    سلام
    نه حاجی ، دیشب داون استریم عوض شد ! قبلش بیشتر از 250 نمیرفت ! میانگین روی 190-200 بود ! الانم که دوباره بیشتر از 250 نمیره ! ( اون 350 فقط ماله دیشب بوده انگاری ! )
    قرار یکشنبه به خاطر ارتقاء تجهیزات !! دوباره سیستم ها مختل بشه ! امیدوارم حداقل سرعت ها رو بدتر نکنن !

اینم تست سرعت الان

3. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من یه سرویس pol-256-2g شش ماه خریدم بودم . الان 90 روز مونده + 4 گیگ ترافیک

حالا اگه بخوام یه سرویس pol-512-2g شش ماه بخرم میشه با توجه به سرویسی که دارم و حجم و روزی که برام مونده ............

اگه الان هرچیزی بخری توی حسابت باقی میمونه تا بعد از تموم شدن اون چیزی که فعلاً داری، اون فعال میشه ( حالا یا زمانت زودتر تموم میشه یا حجمت)
    حجمی هم اگه بمونه به دور بعد منتقل نمیشه.
    مگر اینکه هدیه باشه یا حجمی که خریدی باشه.
    Last edited by Mehran14233; 28-09-2012 at 17:28.

5. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا قضیه ی این داون استریم چیه؟ از کجا می فهمید شماها دان استریمتون چند شده؟ من که سرویسم 1 مگ محدود بود دقیقا مثل سابق 230 دانلود می کنه تغییری نکرده. راستی من بیش از یه ماهه دانلود شبانه نکردم. اون زمان شبی 4.5 گیگ دانلود داشتم از 12:30 تا 7 صبح. الان که ساعت ها رو تغییر دادن بازم این ترفند هست یا باید راس 2 تا 7 فقط دانلود کنیم. ممنون می شم اگه کسی به من پاسخ بده
    سلام
    توی تنظیمات مودم تون (معمولا" همون صفحه اولی که باز میشه یا توی بخش info) دنبال Line Rate - Upstream و Line Rate - Downstream بگردید. ظاهرا" تازگی ها برای بعضی از دوسان تا 4096 هم بسته شده (خودمونیش یعنی در بهترین حالت تا 500 نزدیک های کیلو بایت بر ثانیه هم میشه دانلود انجام داد) که در عمل فعلا" 400 کیلو بر ثانیه داره میده.
    2 تا 7:12 رایگانه، البته تست کنید

7. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پارس خرتوخر تر از این حرفهاست اصلا ریسک نکن این چیزی که گفتی یه معادله ساده که بیشتر شرکت ها انجام میدن ولی برای پارس اپولو هوا کردنه! حالا تماس بگیر اگر درست کردن نتیجه رو بگو
    همه شرکت ها به زمان توجه میکنن ولی در پارس اگر حجمت تموم شه 1000 روزم که از زمانت باقی مونده باشه سوییچ میشی به سرویس بعدیت اگر قبلا خریده باشی!
    من میترسم تمدید کنم بعد یه دفعه حجمم به اشتباه تموم شه تمام روزهای باقیمانده ام از بین بره

9. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پارس انلاین یه ویژگی خاصی که داره ، اینه که همه چیزش برعکسه ! میگن سرویسا رو ارتقاء میدیم تا سرعت بهتر بشه ، گند میزنن به سرعتا ! اینم که داو استریم رو بردن بالا ، سرعت شبانم کم شده ! دیشب برخلاف سه شب پیش 1.9 گیگ دان کردم ! امیدوارم که بهتر بشه !

سلام
    نه حاجی ، دیشب داون استریم عوض شد ! قبلش بیشتر از 250 نمیرفت ! میانگین روی 190-200 بود ! الانم که دوباره بیشتر از 250 نمیره ! ( اون 350 فقط ماله دیشب بوده انگاری ! )
    قرار یکشنبه به خاطر ارتقاء تجهیزات !! دوباره سیستم ها مختل بشه ! امیدوارم حداقل سرعت ها رو بدتر نکنن !

اینم تست سرعت الان

سلام
    شما هر شب دانلود دارید؟
    من فکر میکنم پارس آنلاین افرادی که دانلود شبانشون زیاده، سرعت دانلود شبانشون رو محدود میکنه
    خیلی مطمئن نیستم، ولی وقتی خودم چند روز پشت سر هم دانلود میذارم، حجم دانلود کم میشه،
    و دوباره پس از چند روز که دانلودی ندارم، حجم دانلود شبانه ام میره بالا (البته خیلی مطمئن نیستم) چند بار هم اینجا از دوستان خواستم که در این باره بحث و تحقیق بشه
    ولی جوابی دریافت نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    شما هر شب دانلود دارید؟
    من فکر میکنم پارس آنلاین افرادی که دانلود شبانشون زیاده، سرعت دانلود شبانشون رو محدود میکنه
    خیلی مطمئن نیستم، ولی وقتی خودم چند روز پشت سر هم دانلود میذارم، حجم دانلود کم میشه،
    و دوباره پس از چند روز که دانلودی ندارم، حجم دانلود شبانه ام میره بالا (البته خیلی مطمئن نیستم) چند بار هم اینجا از دوستان خواستم که در این باره بحث و تحقیق بشه
    ولی جوابی دریافت نشده
    سلام !

این محدود کردن مخصوص نامحدود ها هست فقط. که مثل شاتل نیست که رو سرعت اصلی ببندند و بعد محدود شدن سرعت دانلود بشه 6 کیلوبایت .
    من یکی از دوستام 512 نامحدود POL داره سرعت دانلودش از 120 تا 170 متغیره ( یعنی رو نامحدود هم برست گذاشته ! ) بعد محدود شدن شد 64 ( سرعت اصلی ).

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    معلومه خیلی براتون مهم بوده با این فونت نوشته اید
    آنلاین بخرید، باید منتظر بشید تا سرویس فعلی تموم بشه، در صورت خرید انلاین، از دست شرکت هم برای راه اندازی سرویس جدیدتون کاری بر نمی آد (یعنی نمی کنند، کار که نشد نداره)
    پس باید حضوری مراجعه کنید
    سرویس فعلی رو کلا" حذف می کنند
    سرویس جدیدی که می خواهید رو براتون می زنند
    حجم و ... از سرویس قبلی هر چی دارید میپره!!! به جز حجم های هدیه و ترفیک اضافی خریداری شده (همون طوری که دوستمون گفتند)
    با کارشناس حسابداری پارس انلاین شهرتون هم خوبه در این رابطه صحبت کنید

13. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام !

این محدود کردن مخصوص نامحدود ها هست فقط. که مثل شاتل نیست که رو سرعت اصلی ببندند و بعد محدود شدن سرعت دانلود بشه 6 کیلوبایت .
    من یکی از دوستام 512 نامحدود POL داره سرعت دانلودش از 120 تا 170 متغیره ( یعنی رو نامحدود هم برست گذاشته ! ) بعد محدود شدن شد 64 ( سرعت اصلی ).
    نه خوب، ظاهرا سرویس های محدود پرمصرف(رایگان) هم شبانشون! محدود میشه، البته مثل محدودیت سرویس های نامحدود نه.
    ظاهرا" سیستمشون اتوماتیک برای افرادی که دانلود رایگان زیادی دارندف سرعت رو یه خرده میاره پایین (مثلا" سرویس 256 در بهترین حالت نزدیک 1.6 گیگ دانلود داره ولی وقتی مداوم هر شب دانلود داره، دانودش میاد رو 1 گیگ، بازم اگه چند روز دانولد نداشته باشه، دانلودش بر می گرده رو همون 1.6 گیگ)

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    شما هر شب دانلود دارید؟
    ولی جوابی دریافت نشده

سلام
    اره برادر ، هر شب دانلود دارم ! طی یکسال شاید 4-5 روز رو از دست داده باشم ( اگه منزل هم نباشم میگم پی سی رو روشن کنن تا احیانا یه کیلوبایت هم از کفمون نپره ! )
    اره در جریان تحقیقات دوستان هستم ! ولی قضیه اینه که ، مثلا شما سه شب دانلود نمیکنید ، بعد شب چهارم 3.5 گیگ دانلود میکنید ! حالا منی که به طور متوسط ( وقتی 256 داشتم ) شبی 1.6 گیگ دانلود میکردم ، 4 شب میتونستم 6 گیگ دانلود کنم ! چه کاریه که به 3.5 گیگ شب چهارم قناعت کنم ! اگه مثلا حجم بالایی بده ، یه چیزی ، ولی بیشتر از 3.5 گیگ نمیده ! و اینم کمه !

16. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •