تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1940 از 2199 اولاول ... 9401440184018901930193619371938193919401941194219431944195019902040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,391 به 19,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هر کسی کوچیکترین اطلاعاتی درباره الکرتومغناتیس داشته میدونه که کلا گیرنده های بیرونی خیلی قوی تر هستن
    العان قیمت بهترین مودم بیرونی چقدره؟
    مودم out doorمبین اگه دوباره گرون نشده باشه 400

2. این کاربر از m2d1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم مودم بیرونی دارم جایی که هستم سیگنال مبین نت اصلا خوب نیست مودم داخلی هیچ کجای خونه جواب نداد حتی در ارتفاع بالا
    ولی مودم بیرونی با سیگنال تقریبا خوب تونست سیگنال رو بگیره مودم های بیرونی برای جاهایی که سیگنال مبین نت با مودم های داخلی قابل دریافت نیست عالی جواب میده
    خیلی هم از مودم های داخلی قویتر عمل میکنه اینو شک نکنید چون تست کردم
    مگه کسی هم شک داشت؟ طبیعی هم هست چون قدرت آنتن‌ مودمهای بیرونی عمداً قویتر از نوع داخلی انتخاب می‌شه. اگه اینجور نبود که خوش نقض غرض می‌شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودم out doorمبین اگه دوباره گرون نشده باشه 400
    جدی ۴۰۰ شده؟ همین نچندان دور که فکر نکنید دوران دایناسورها منظورم هست، ۲۰۰ بود. اینقدر کم به بازار تزریق کردن که کمبود درست شده و قیمت رفته بالا. توی سایت هر وقت دیدم نوشته موجود نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

مگه کسی هم شک داشت؟ طبیعی هم هست چون قدرت آنتن‌ مودمهای بیرونی عمداً قویتر از نوع داخلی انتخاب می‌شه. اگه اینجور نبود که خوش نقض غرض می‌شد.
    استاد فلسفه مونم وارد شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

استاد فلسفه مونم وارد شد

به خاطر گل روی شما که ذاتاً مخالفی، می‌گم که مودم بیرونی بدترین نوع مودم هست و هر کس داره همین الان از پنجره پرتش کنه بیرون.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدی ۴۰۰ شده؟ همین نچندان دور که فکر نکنید دوران دایناسورها منظورم هست، ۲۰۰ بود. اینقدر کم به بازار تزریق کردن که کمبود درست شده و قیمت رفته بالا. توی سایت هر وقت دیدم نوشته موجود نیست.
    چند وقت پیش پرسیدم گفتن بالای 450 تا 500 هست از مبین نت سوال کردم

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دو شب متوالیه با سرعت ۲ مگ زیر ۱ گیگ دانلود دارم پریشب با IP ۲ بود دیشب با 178 مشکل سراسریه؟ بعضی از دوستان شکایت داشتن ولی من افت محسوسی قبلا نداشتم (حداقل ۲ گیگ دان رو داشتم بگذریم که قبلنا خیلی بیشتر بود) حالا می‌خوام بدونم عمق فاجعه در چه حده! سیاست جدید مبین‌دزده؟‌ عملا ماهی ۵۰ الی ۶۰ تومن پول اینترنت میدم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو شب متوالیه با سرعت ۲ مگ زیر ۱ گیگ دانلود دارم پریشب با IP ۲ بود دیشب با 178 مشکل سراسریه؟ بعضی از دوستان شکایت داشتن ولی من افت محسوسی قبلا نداشتم (حداقل ۲ گیگ دان رو داشتم بگذریم که قبلنا خیلی بیشتر بود) حالا می‌خوام بدونم عمق فاجعه در چه حده! سیاست جدید مبین‌دزده؟‌ عملا ماهی ۵۰ الی ۶۰ تومن پول اینترنت میدم!!!
    با کانکشن اینترانت هم همینطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

دوست عزیز من با 512 شبی 1.8 گیگ دانلود دارم پس بعید میدونم سراسری باشه.البته بعد از یک ربع تعویض IP و پیدا کردن IP مناسب به این مقدار دانلود میرسم(من طرحم 1سالست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

اگه تست نکرده بودم نمیگفتم. من حتی جایی رفتم که مودم داخلی (حتی توی پشت بام) به هیچ عنوان آنتن نمیداد مودم بیرونی به خوبی سیگنال دریافت میکرد.پینگ هیچ ربطی به طرح (سرعت) نداره
    ممنون

جدا یعنی چه من 128 داشته باشم چه 2 مگ همون پینگ همیشگی رو دارم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •